ודווקא עכשיו

moran.l

New member
ודווקא עכשיו

ודווקא עכשיו

ודווקא עכשיו, כשהכל כבר היה בסדר... כבר עטפתי את דוקרני האכזבה באהבה עצמית הרמתי דגל לבן בים הכאב שסער זמן כה רב משתי מן התהום את חלקי העצמי, בכוח מאולץ הדבקתי אותם. , פתאום התקשרת... כבר הייתי שלמה, עזרתי להשלים אחרים, מה עשית? למממממממממהההה? אלוהים! שוב דמעות מציפות, שוב שריטות חורטות עצב שוב כל דקה מהולה מחשבות, רוויה תאוות ומפחדת, לא לעמוד בה, בהחלטה. לך לך. בבקשה. עזוב אותי בוכה, צועקת, משתוללת, לא שלמה. לך לך. תן לי למצוא עצמי. בבקשה.

tairon

New member
והמצילה בים היא מורן

הים הוא הפכפכך ולפעמים מטעה לפעמים הים רגוע אבל מתחת פני המים ישנם מערבולות את מצילה אינך הפכפכה בתוך תוכך יודעת מהו רצונך מה נחוץ לך מה גורם לך לחייך ומה יביא לך אושר כמצילה את תנווטי את עצמך וגם במערבולות תצליחי לשרוד כי האומץ נמצא אצלך עמוק בפנים וכל שעליך לעשות הוא להסתכל עמוק בפנים ולדעת מהו רצונך ומה האמת שלך אל תלחמי במערבולות ..תהיי חכמה והקשיבי לרחשי ההגיון ולמה שליבך זקוק והוא אהבת אמת עם כל מה שיש בה

moran.l

New member
לא נלחמת

לא שאלו אותי אם אפשר להתחיל מלחמה היא סתם ככה פרצה נקלעתי לתוכה נדהמתי מעוצמת הכוחות שותקתי על ידי עומק השנאה ועצב חלחל בי לכשגילתי כי המלחמה מתרחשת בי, לא ידעתי שאני פה על תקן מצילה, טאי הרבה יותר ממכר להיכנע לגלים. ההיגיון כבר טבע ואהבת אמת?

tairon

New member
מורןןןןןןןןןןןןןן!!!!

לא מוכן שומעת לא מוכן ההגיון לא טבע אני עצמי שמתי לו מצופים ניפחתי אותם במו ריאותיי אני מבקש! לא לא לא אינקונסיבובל ואהבת אמת אכן נמצאת שם מחכה לך בסבלנות אינקץ רק לך את אכזבות אהבה אי אפשר למנוע זה חלק מהדברים שאנחנו צריכים לעבור כהכנה לדבר האמיתי ולכשתגיעי לשם יהיו לך את כל הכלים להתמודדות את תדעי יותר את תביני יותר ומכל זה את תצאי מחוזקת האמיני בזה

אוסי

New member
מורן

הסיפור נגע לליבי כל מה שנשאר לומר זה תהיי חזקה אל תתני לו לשבור אותך מנסיון היום אני מאושרת בלעדיו אוסי .

למעלה