וגמייט

liori73

New member
וגמייט

איפה ניתן לקנות בארץ את החומר החום הדוחה הזה? (לא בשבילי)
 

liori73

New member
קיוויתי......

שתשפוך משהו אחר, אבל אם אור זה מה שבא לך לשפוך אז לך על זה......
 

דר רשע

New member
ויג'ימייט הינו אחד מנפלאות היצירה,

לא אחת שמעתי בכולל אנשים חסודים האומרים כי ויג'ימייט מעיד על קיום האל. זה היה בחדרי חדרים, כך שלא כדאי שיצא החוצה. אני נוהג לחזור מהישיבה, להמיס מעט ויג'ימייט בסיר (שגועל קודם לכן), לחמם עד לניזול אותו ויג'ימייט. אחר אני לוקח ביסקוויט גלט-כושר ומטפטף באיטיות את הויג'ימייט על הסביסקוויט. את יתרת הויג'ימייט אני מטפטף לכוס. אני אוהב ללקק את הכוס. את הביסקוויט אני מניח במקרר עד יציאת החום העודף ונוגס בו בהנאה לאור נרות השבת.
 

liori73

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

WOW
זה נקרא "לשפוך אור" על הנושא???? קיבלתי הרבה יותר ממה שביקשתי
כמו שאומרים....too much information!!!!!!!! way too much!!!!! נו, דוקטור ואחרי שליקקת את הכוס....איפה יש להשיג את המרשם הזה בארץ? מישהו?
 

rburdo

New member
למי שעוד לא יודע במה מדובר...

התשובה האוזית לשוקולד השחר. המאכל הלאומי ששום אוזי בעולם לא יכול בלעדיו. מדובר בממרח שעשוי משאריות תהליך הייצור של בירה, ירקות והרבה מלח. הוא עשיר בויטמינים מקבוצה B, בריא מאד ומתאים גם לצמחונים. מרקמו ומראהו כשל שוקולד למריחה, על הטעם והריח יש ויכוח... בואו נאמר שיש לזה טעם מלוח מודגש וריח עז. יש האומרים שמדובר במעדן מלכים, ולכן רק העמים הקשורים לממלכה הבריטית מסוגלים לאכול אותו ואף ליהנות ממנו... מורחים מזה שכבה דקה על טוסט, רצוי עם חמאה. כמו שעושים אולי עם חרדל. להשיג בכל מכולת נידחת באוז, בצנצנות בגדלים שנים. בארץ לפי ידיעתי לא ניתן להשיגו, הדבר הכי קרוב זה "מרמייט" שמיובא מדרום-אפריקה ונמכר בכל חנות טבע.
 

sidebob

New member
In Tel-Aviv

At least ten years ago, there was a small delicatessen near the Bazel shopping centre in Tel-Aviv that sold it. Maybe try looking around delicatessens in general, possibly near tourist areas like Ben-Yehuda street? S
 

rburdo

New member
לדעתי זה לא רע בכלל

אם בפעם הראשונה חשבתם שזה שוקולד למריחה ומרחתם מזה שכבה עבה, אני לא מתפלא שקיבלתם טראומה לכל החיים. אבל אם מורחים מזה שכבה דקיקה על טוסט ושמים מעל משהו עם טעם נייטרלי כמו גבנ"ץ או אבוקדו, זה טעים. בתאבון.
 

roy14

New member
אין כמו ויגימייט או מרמייט אין

המתכון שלי, למרוח שכבה נדיבה על פרוסת לחם, מעליה לפזר גבינה צהובה, לשים בתבנית בתנור עד שנהיה קריספי. פשוט תענוג. מכורה.
 
הבהרה לכל המבקרים החדשים בפורום

יש כנראה קבוצה של חברי פורום שרוצה לצמצם את זרם הישראלים שרוצים להגיע לאוז. הדרך שלהם לעשות את זה היא לנסות ולהבליט את השלילה וליזום שירשורים על נושאים מרתיעים כמו ווג'ימייט. על מנת הסר כל ספק, חוקי ההגירה במתכונתם הנוכחית (וזה כולל גם את מבחן האזרחות) לא מחייבים טעימת ווג'ימייט כחלק מהליך התושבות או האזרחות. אוסטרליה היא ארץ נהדרת ואני מציע לא לשפוט את החיים כאן על סמך השרשור הנוכחי.
 

rburdo

New member
כמו במערכון של "ארץ נהדרת" על הדרכון הפולני

במערכון ההוא הפקידה הפולניה דורשת ממרגול לאכול רגל קרושה כתנאי לקבלת דרכון פולני. תארו לעצמכם שכחלק מקבלת PR ידרשו לאכול צנצנת שלמה של וג'ימייט עם כפית... לי בכל מקרה אין בעיה עם זה.
 
למעלה