וגם

miss levin

New member
וגם

בצורעה ב-17 אמורה ניראה לי תיהיה הופעה ע.נ.ק.י.ת אז בואו כולם

moshe alfasi

New member
נצל"ש קשור מעט...

בהופעה בצרעה, למישהו יש מושג אם הולכים למכור את האלבום שם? זה בדיוק ביום ההשקה... מה נראה לכם? יש תשובה רשמית? עמרי האר את עיניינו, תודה מראש :)

xXx Shiraz xXx

New member
אם אתה שואל אותי

עכשיו כשזה אלבום אולפן שחתום בהד ארצי והופק על ידי מייקל ג'י המלך, אני חושבת שלמכור דיסק שכזה בהופעה זה מוריד קצת מערכו... כאילו בהופעות לרוב מוכרים/מוסרים אלבומי לייב או מיקסטייפים. אי פעם היית בהופעה של שלמה ארצי שאנשים הסתובבו שם ומכרו את האלבום החדש שלו? לא.

ohadbs

New member
לא בהכרח שירז

לפעמים גם אמנים מוערכים עם קהל גדול מוכרים אלבומים בהופעות. לדוגמא, פורטיסחרוף מכרו את האלבום האחרון שלהם בתחילת הסיבוב של האלבום.

האלבום האחרון של

פורטיסחרוף הוא בהפקה עצמית עם כל היוצא בזה, וגם בהפצה היו להם קשיים. בגלל זה, הם העדיפו למכור גם בהופעות

ohadbs

New member
תבדוק שוב.

האלבום הוקלט כרגיל בשיתוף פעולה עם נענע דיסק ו-nmc אחראים על ההפצה.

kombinaizer

New member
שטויות

הייתי בהמון הופעות של אמנים שונים, ולפחוץ 50% מהם מכרו את הדיסקים בהופעות. וראוי שלהקה כזאת שכל כך מקורבת לקהל תמכור את הדיסק בהופעות.

moshe alfasi

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מבין אותך (שירז), הייתי בהמון הופעות השקה, ימי השקה וכדומה... וב90% מההופעות היה את האלבום למכירה ולא משנה איך ואיפה האלבום יוצא... הרצון שלי ללכת להופעות בתאריכי השקה זה הרעיון שאחרי הופעה אתחדש באלבום שלהם... הכי כיף כשזה אלבום בכורה. הלוואי וזה מה שיקרה, מקסימום בבוקר אני מתקשר לתו השמיני בירושלים ושואל אם הגיע להם, הם תמיד מביאים יומיים-3 לפני כל תאריך השקה. שיהיה בתענוגות, בע"ה נקנה שם את האלבום.

למעלה