וגינימוס ולידה...

אני ילדתי עם ווסטיבוליטיס + ווגיניזמוס

אני ילדתי עם אפידורל, אבל בגלל הצירים ולא בגלל הווסטיבוליטיס.
אני לא בטוחה בדיוק כמה זמן עבר מההוספה האחרונה של אפידורל ועד ליציאת הראש, סדר גודל של 2-3 שעות.
הרגשתי את יציאת הראש וזה כאב, אבל זה היה כאב אחר לגמרי מהכאבים המוכרים, ואני ממש לא חושבת שכאב לי יותר מלנשים אחרות.
מה שכן כאב לי מאוד זה בדיקות הפתיחה. אני פשוט הודעתי לכל רופא לפני שהוא בודק שיש לי ווסטיבוליטיס, והרגשתי שהם ממש משתדלים להיות עדינים.

Ms heckles

New member
לבקשתה של דסי, משתפת מנסיוני

(אם כי טרם ילדתי, אני בשבוע 22
)

אני אובחנתי לפני 6 שנים כסובלת מוסטיבוליטיס. נורא סבלתי. כאבים, התכווצויות- כל בדיקה גניקולוגית או אפילו מחשבה על סקס- סיוט. הייתי אצל איזה מומחה גדול שהמליץ חד משמעית על ניתוח. הוא היה נחרץ ונוקשה והשאיר על אמא שלי ועליי רושם רע. מנהלת מחלקה מאחד מבתי החולים פה בצפון, שראינו באופן פרטי, היה נינוח יותר- הסביר שניתוח זו החלופה האחרונה שלפני זה יש פיזיותרפיה ודרכים אלטרנטיביות. הוא נתן לי תקווה. לפיזיותרפיה לא הגעתי כי הייתי סטודנטית בצפון הרחוק וזה היה לא ריאלי. אבל הוא נתן תקווה
(קוריוז- רציתי עוד חוות דעת והגעתי לרופא צעיר [ממש צעיר!] שעבד עם קופת החולים שלי. הוא אמר שזה פעם ראשונה שהוא ממש רואה ווסטיבוליטיס מחוץ לספרי הרפואה
).

לקצר סיפור (יש לי נטייה להאריך במילים כשאין צורך...) בהמלצת גניקולוג קונבנציונלי לגמרי (שבכלל מתמחה בפוריות אבל הוא אבא של חברה שלי והתייעצתי איתו לעיתים) הגעתי לדיאטה דלת אוקסלטים- מה ששינה את חיי. שנה חייתי ממש באדיקות (לחובבת עגבניות שכמותי זה היה לא קל) וזה פשוט עזר ברמות. משם המשכתי גם לסדרת דיקורים שמאוד עזרה. טפו טפו! היום אני שמחה לספר שאני עוברת בדיקות גניקולוגיות בקלות ועוד יותר מזה- נהנית מסקס

השורה התחתונה שלי- טיפול! טיפול! וטיפול! לנסות.
בהצלחה
ואני פה אם תצטרכי

תודה יקירתי! שיתוף חשוב

רק להוסיף לידיעה כללית כי דיאטה דלת אוקסלטים עשוייה לעזור לכל סוגי הכאבים הכרוניים.

למעלה