וגיניזמוס

lirco1

New member
וגיניזמוס

אני ואשתי נשואים כבר שנה וחודשיים לפני הנשואים היינו חברים 7 שנים אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל ישנה בעיה שמתסכלת ומיאשת אותנו מאוד כאשר אנחנו מנסים לקיים יחסי מין מלאים אנחנו לא מצליחים כי אשתי מיתכווצת ואנחנו לא מצליחים לבצע חדירה הלכנו לסקסולוג קנינו את מאמני הנרתיק 1,3,5 את 1, ו ,3 הצלחנו להחדיר אבל את מס' 5 לא הצלחנו מה אנחנו צריכים לעשות מעבר לזה חיי הנישואים חשובים לנו אבל מצב זה יוצר מתחים וריבים מיותרים נישמח לקבל הצעות ופתרונות בעניין

blue4u2

New member
עזרה בנושא וגיניסמוס ../images/Emo70.gif

היי, כתבתי כאן לא מעט וגם בפורומים אחרים בנושא וגיניסמוס (וכן וסטיבוליטיס) מתוך ניסיוני האישי. אתה ואישתך היקרה מוזמנים לדפדף אחורנית בעמודי הפורום ולקרוא את דבריי בהקשר זה ואיך נרפאתי לחלוטין. אסכם באופן כללי את עיקרי הדברים ואומר כי חשוב להתמיד ב"אימונים" עם מרחיבי הנרתיק אך באותה מידה חוץ מהאימון הפיזיולוגי, יש לשלב טיפול סקסולוגי פרטני/זוגי או קבוצתי לטיפול בבעיה. אני אישית פתרתי הבעיה בטיפול קבוצתי במסגרת ביה"ח "איכילוב" וכיום אני בן אדם אחר ואף נושאת בתוכי עוד "יצור חי"....מה שלא נתפס בעיני כאפשרי בעבר
ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני מקצועי ובהקדם. חבל על הזמן....אל תחששו כי אתם לא לבד ויש היום דרכים להתמודד עם המצב שנראה מייאש
אשמח לעזור עוד בהמשך ולענות לשאלותיכם, אבל בהחלט ממליצה לכם לקרוא דברים שכתבתי בעבר על הנושא, כמו גם על הטיפול שעברתי
שיהיה רק טוב
, מקווה שתתעודדו ותדעו שיש פתרון למצב

וגיניזמוס../images/Emo7.gif

מתוך ניסיוני המיקצועי ,אני מבין ללבכם!!. מאוד קשה לחיות כ"כ הרבה שנים יחד בתיסכול מתמשך!.מתוך פנייתך אין לי הבנה כמה זמן אתם בטיפול?, האם אישתך עברה בדיקה/איבחון גניקולוגי? אין לי מושג מה הכוונה "מאמני נרתיק 1,3,5, חשוב לי לדעת מה הקוטר שלהם, כי כל אחד משתמש במרחיבים (מאמני נרתיק) אחרים. אני רוצה לחזק אתכם על כך שעשיתם כבר דרך יפה יחד לקראת הפיתרון הנכסף....לא לוותר. חשוב (אם יש לכם קשר טוב עם המטפל ) להעלות את הקושי בפניו ואוזניו!!.לא הייתי ממהר לפנות למקומות אחרים (כולל לא איכילוב...בשלב זה). במידה ואתם מרגישים תקועים...וזה קורה לכולנו, פנו אלי שוב, ציינו את איזור מגוריכם ואפנה אותכם לsecond opinion ! אל ייאוש!! עידן

../images/Emo24.gifנ.ב. וגיניזמוס

יש כתבה קצרה בנושא גם בפורום זה !! ולא זו לא בגידה להפנות לפורומים אחרים !!! כולנו פה לעזור לאנשים ואין לנו בלעדיות ומונופול על כך !!!! כל פורום אחר שעוזר....יבורך!!!!! עידן

למעלה