וג'יטה וטראנקס..

TrunKs 2003

New member
וג'יטה וטראנקס..

הנה קטעים מהריב המצחיק שהיה לי עם קינג קזבובו לא מזמן...: דודי: עלק נסיך סיאייני.. הממלכה שלכם חוסלה ע"י.. פריזה!!! פ-רי-ז-ה!!! לא אנדוראיד חזק, לא סל, אפילו לא בו.... אלא ע"י יצור שהוא ספק זכר ספק נקבה חלשלוש אמיתי פריזה... אני במקומך לא הייתי מתאגה כלכך.. אם כבר, אז טראנקס הוא המלך...בזמן שגוקו התחרפן 30 פרקים לחסל את הפ]ריזה הזה, בא טראנקס וזיין אותו עם החרב..!! זה מלך!!!! ק.קזבובו: פריזה הוא מלך היקום ואלכוהוליסט ממין זכר!!עכשיו תלוי על איזה טראנקס אתה מדבר כי אם מדובר על טראנקס מהעתיד זה פאקינג לא חוכמה בזמן כי אתה ידידי הקט לא ראית את הסרט ולא ידעת שטראנקס היה שנים לפני גוקו סופר סיאן בעתיד אבל שגוקו חוזר מיארדק לכדהא וטראנקס עושה לו את ההתלהבות עם החרב גוקו מחסל אותו ורק שתדע שאחר כך סל מזיין לטראנקס את הצורה וגוהן הציל תעולם אז אל תתלהב דודי: ואני זה שהציל את העולם למעשה, כי אם לא הייתי מזהיר אותכם מפני האנדוראידים סגת סל כלל לא הייתה קיימת..כי לא היה נשאר מי שילחם בו..!! וחוץ מזה הייתי מזיין גם את סל ובלי ווזלין, אבל תודות לך נסיך יקר - לקח לנו 50 פרקים יותר... ק. קזבובו: האנדוראידים שטראנקס חשש מהם היו פי מאה חזקים בעולם שלנו ועצם העובדה שהוא לא הסתדר עם הרכרוכים בעולם שלו מעיד על זה שהוא ויקלינג חוץ מזה שגם סל פאקינג הרג את טראנקס השלישי מהעתיד וחוץ מזה שבכלל טראנקס הציל את העולם בזה שהוא הביא לגוקו כדור ואפשר היה להסתדר בלעדיו עם הסיאן שלנו גוקו לא היה חולה במחלת לב הא ראיתם איזה אבא רע יש לי..!? מה אתם אומרים.. טראנקס או וגי'טה...

נאחסית

New member
נאחס, שאלה קשה ^.^

שני הדמויות האהובות עליי ביותר
!!! את וג'יטה אני אוהבת בגלל שהוא אדם מוזר, סגור בעצמו ואגואיסט (וג'יטה הוא דמות מאוד מעניינת ומבדרת בגלל זה אני גם אוהבת אותו) אבל את טראנקסי אני אוהבת כי הוא כזה חמוווד!!!
למרות שברור מתוכן ההודעה שלך שאתה מעדיף את טראנקסי אני לא יודעת את מי אני מעדיפה, אז... התשובה שלי היא- את שנייהם באותה מידה.

אמממ..

החלטה קשה..אחרי הכל הם בני אותה משפחה.. אממ..אני חושבת שאני מעדיפה את טראנקס על וג'י..בעצם לא את וג'י..אני לא יודעת..מה שבטוח שאני מעדיפה את אחד מהם..השאלה היא איזה P: אני שונאת לקבוע ולהחליט את מי אני יותר מעדיפה.. *חושבת שנה,שנתיים...*החלטתי!!את שניהם באותה מידה!!^-^

וג'יטה

כי וג'יטה הוא לוחם גדול! הוא שאפתן, חזק , חכם והכי חשוב גאה! אני מעדיף אותו על גוקו , שבעל כשרון טבעי, שלא כמו וג'יטה שצריך להתאמן המון כדי להגיע למה שגוקו מגיע תוך מס' אמונים. טראנקס הילד הרבה יותר מגניב מזה שבא מהעתיד. אולי טראנקס מהעתיד חזק יותר מוג'יטה אז מה? הוא לא יותר חכם ולא יותר מוכשר לדעתי . הגמד

Goggle Girl

New member
>____< OOC!

-- אני מתנגדת לדרך בה אפיינת את טראנקס שלי! שנה זאת מייד! אחרת אשסה בך את המוזות שלי! יותר גרוע! אותי! *אוחזת במחבת* סתם, סתם. חביב o.o טוב, כולם יודעים את מי *אני* מעדיפה ^_^

Shazamit

New member
החלטה קשה...

אממ... אני מניחה שאני מעדיפה את וג'י למען האמת. הוא כזה... מיוחד, מצחיק ו... למרות שטראנקס ממש חמוד, גם באישיות, אני כל הזמן שוכחת את המהות האמיתית שלו, לעומת וג'י שאצלו מאוד קשה לשכוח את זה... וחוץ מזה, לא צריך את טראנקס, כי יש את גוהאן
(אני מניחה אני אמורה להסקל על ידי משהי זועמת...).

*סוקלת את עידית*

אומנם אני לא זועמת..אבל תמיד רציתי לסקול מישהו..ובגלל שביקשת כל-כך יפה אז עשיתי את זה..בכל אופן הייתי צריכה גם להחזיר לך על זה שאמרת שאת לא מסכימה איתי בקשר לרדיץ'..כלומה ההיפנוזה שלי הייתה עד-כדי חסרת אוניים מולך?כי אני מוכנה לנסות אותה שוב ^^

למעלה