ובתפקיד התורן הוא....

ט ו ר ה

New member
ובתפקיד התורן הוא....

איך לא, גארי ניומן . הפעם שיר שלא שמעתי כבר ימבה זמן, בשיתוף עם ביל שארפ , בשם CHANGE YOUR MIND יצא בשנת 1985 כסינגל אם אנ'לא טועה. לאחר מכן ב 1989 יצא באלבום 'Automatic' .
Why don't you ever listen It's you I'm talking to This time it's your decision We're into something new I know that I'm sinking Though any fool can see Time that I was thinking Of no-one else but me Change your mind Nothing ever stays the same Change your mind No-one ever plays the game Change your mind Give up what you can't defend Change your mind Rip it up and start again Why can't you reconsider Listen if you care Take from me the giver Reject me if you dare Give me what I'm asking And save it all for me A love that's everlasting Is how it's meant to be Change your mind Nothing ever stays the same Change your mind No-one ever plays the game Change your mind Give up what you can't defend Change your mind Rip it up and start again​

dj80s

New member
שיר מושלם

אחד מהאהובים עלי ever רק תיקון קטן: לדעתי הוא יצא ב-87. לא הרבה אחריו יצא סינגל נוסף של שארפ&ניומן בשם lies. יש לי את המקסי שלו, הוא נחמד אבל לא משהו.

alpha80

New member
טעות, די ג',יי

השיר אכן יצא ב 1985, והסינגל השני של גארי ניומן וביל שארפ (קלידן שאקאטאק) הוא NO MORE LIES

dj80s

New member
נכון

בדיקה זריזה אישרה את ממצאיך, קולגה יקר
אגב, מה נסגר עם קדחת אולטראווקס, נצפו סימני החלמה? אני עכשיו בקדחת אירייזר. מכיר איזה רופא טוב?

alpha80

New member
כן. הרופא הוא

דיסק רע רע רע רע בשם OTHER PEOPLE'S SONGS לי אישית הוא עזר להיגמל כמעט כליל מאירייז'ר. כל כך רע שהוא. קדחת אולטראווקס עדיין בשיאה, ואני נהנה מכל רגע.....

dj80s

New member
אז זהו, ש...

אני קיבלתי את האזהרות שלך והתרחקתי מהדיסק החדש. למרות שאתמול בטופ אוף דה פופס הם שיבצו 2-3 שירים משם ולא היה כזה מזעזע, אלא יותר בכיוון של הסתמי. אם אתם כבר מחדשים שירים, תעשו משהו מיוחד איתם, אל תבצעו אותם אחד לאחד כמו שהם היו אז. אני מהבוקר על האוסף POP שלהם מ-92. אחלה דבר.

alpha80

New member
זה בדיוק העניין!

שמעת 3 שירים והגדרת אותם "סתמיים". אירייז'ר ידועים כהרכב שאוהבים לחדש שירים. זכור לטובה המיני אלבום "אבבא אסק" עם חידושי אבבא שהיה לא רע בכלל, או החידושים בבי סיידס של הסינגלים (אבבא, בלונדי, הטוב הרע והמכוער, סופר-נייצ'ר ועוד ועוד...) כשזה בא בטיפטופים מידי פעם זה חביב, לפעמים סתמי, לפעמים שווה יותר משמיעה, לפעמים אפילו מיוחד. אבל ללכת עם זה עד הסוף , לעשות אלבום קאוורים שלם, כל כך משעמם, כל כך סתמי, וזה אחרי שנתיים וחצי של עבודה - זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב, שגם הוא לא היה מי יודע מה אחרי האלבום הקודם הרע לא פחות. שלא לדבר על הבחירה הכל כך גרועה של השירים לאלבום - אין שיר באלבום, להוציא אולי את זה של פיטר גבריאל, שלא חודשו אינספור פעמים בעבר. והחידושים של איריז'ר כל כך משעממים ולא מקוריים... קחו דוגמא מהאלבום של מרטין גור. הוא לפחות חידש שירים שאף אחד לא חידש בעבר, 90 אחוז מהם הם כאלה שמאזין ממוצע אפילו לא ידע על קיומם לפני כן. לא שזה עושה את האלבום שלו ליותר טוב, כי הוא משעמם *רצח* לטעמי האישי, אבל הוא לפחות השתדל. על החתום. מעריץ אירייז'ר (לשעבר), שיש לו את כל האלבומים והסינגלים, רובם אפילו בפורמט כפול - גם בתקליטים וגם בדיסקים, ושסביר להניח שאת האלבום הבא (אם יהיה בכלל כזה) לא אטרח אפילו להוריד מהאינטרנט....

turrican

New member
אני נאלץ להסכים עם אלפא

יש לי את כל האלבומים של איריז'ר מלבל Love boat והאחרון שלהם.. וכמובן את הזבל של הקאוורים עכשיו . כבר אמרתי בעבר שמאז I Say,I Say,I Say הם בירידה תלולה. למעשה הם לא עשו משהו משמעותי בשנות ה-90 ולדעתי היו צריכים לפרוש מזמן . ההרכב הזה כבר מיצה את עצמו . לא ברור לי גם למה לעשות אלבום קאוורים פתאום.. למה לא לשחרר חומר מקורי וחדש?? זה נראה שהיה כאן שיקול מסחרי אבל כנראה ששום דבר טוב לא יצא מזה. ועוד היו לי פעם פנטזיה שהם מתישהו יופיעו בארץ (הם הכריזו כמה פעמים שהם רוצים לבוא לפה)

dj80s

New member
גם אני"נאלץ" להסכים

(מי בכלל התכווח איתו?!) רק עם הסתייגות קטנה - לדעתי גם הקאוורים שאירייז'ר עשו לאבבא לא היו משהו. זה היה נחמד, ובליווי קליפים משעשעים זה עשה את העבודה. אבל אם מתעמקים בזה - לא היה בהם שום חידוש מוזיקלי: זה כמו לקחת את מה שביורן ובני עשו ולעבד את זה סינתיסייזרית (ככה אומרים את זה?). האמת שבמחשבה שנייה - יוצא הדופן הוא הקאוור שלהם ל lay all your love on me שלדעתי עלה על המקור, ולצערי לא הופיע באוסף pop שלהם (שמתנגן אצלי וגו').

greenzg

New member
דבר טוב אחד יצא מזה ../images/Emo79.gif

לאחר אלבום החידושים של ארייז'ר לאבבא חל גל רטרו ענק לאבבא שהביא איתו את ABBA GOLD שמכר בטירוף ואת הסרטים שכללו את שירי הלהקה (חתונתה של מיוריאל) אני חושב שאבבא צריכים לתת לוינס ואנדי תמלוגים על הקאמבק ועל כך שניתנה להם הזדמנות שניה להציג את מרכולתם ולזכות לכבוד הראוי להם כאחת מלהקות הפופ הגדולות בהיסטוריה

turrican

New member
אם כבר דיברת על אבבא

כבר כמה שנים רץ בלונדון בהצלחה מופע שמתבסס על שירי אבבא. למעשה זה בין המופעים המצליחים שם. אין מה לעשות , הקסם של אבבא נשאר להרבה הרבה זמן.

tofit

New member
ואני חושבת

שהם עשו אחלה קאברים והקליפים היו גדולים, ממש גדולים

למעלה