ובתום המחזור ה-21...

מוצארט

New member
ובתום המחזור ה-21...

נפתח כאן שירשור על ה"בונקר" של גוטמן, וכולם מוזמנים להביע את דעתם. אנחנו ניצבים היום במקום השלישי, עם 35 נק', עם יחס שערים פחות מהפועל ת"א (+14 לעומת +8 שלנו), ובמרחק 6 נק' מהמובילה- מכבי חיפה. המשחק הבא יהיה באשדוד, מול מ.ס. אשדוד, שהפסידה הערב (יום א') 3:0 להפועל ת"א, והקבוצה ניצבת במקום העשירי עם 23 נק'. המשחק יתקיים ביום שבת הקרוב, בשעה 14:20 בצהריים, וישודר במסגרת שידורי "שלם וצפה". מכבי חיפה תסיים כאלופת הסיבוב השני. בשבוע הבא, נסכם את הסיבוב השני של הקבוצה שלנו, ונעלה כמה שאלות לדיון. צל"ג השבוע: לאלי גוטמן (ומי שרוצה פירוט, שיסתכל על שירשור התגובות על המשחק האחרון). צל"ש השבוע? תמצאו אתם, כי אני כבר לא מוצא... שבוע טוב שיהיה לכולכם.

AnakondA1

New member
עדיף לסיים במקום השלישי!

לא אתנגד לעוד ניצחון של הפועל ת"א בשבוע הבא +כמובן ניצחון שלנו באשדוד שנסיים במקום השלישי ונקבל את חיפה בבית...ונצא לבלומפילד למשחק אולי יותר אפשרי לניצחון מאשר בקרית אליעזר! צלש השבוע שלי כמו בכל שבוע--->

g i l 1 7 8

New member
מקודם היה יותר עדיף

התמונה הקודמת היתה עדיפה יותר, כי שם ראו רק את הקהל ובאחרונה רואים חלק מוסרמיל

AnakondA1

New member
חחחח קרעת אותי..

בשבילך תמונה יותר ממוקדת
יש עוד המון+סרטון באתר האוהדים

AnakondA1

New member
יש בטאגליינס למעלה

רק הכתובת של האתר הרשמי שם לא נכונה: www.hb-7.com אם מישהו יוכל לשנות זה יהיה טוב

blueman1

New member
תיקנתי את הכתובת

אבל רק לתקן אותך זה הכתובת של האתר הרישמי והוא ביקש את הכתובת של אתר האוהדים שהוא www.hbs.co.il שדרך אגב גם אותו יש בטאגליינס.

למעלה