ובפרק של היום

ובפרק של היום

ליסה הבוגרת נדרשת לקחת אחריות על חיה . [במהלך השיחה עם איאנלה מתגלה שעניין הקורבנות עבר מאמה של ליסה אליה - היות וגם אביה בגד באמה - והיא חיה את הדפוס ההתנהגות שהכירה מילדותה]. ובתרגיל "מלחמתי" מטעם איאנלה היא נדרשת למעוץ דגלונים בדגם מוקטן שאמור לייצג את שדה הקרב של חיה. ליסה מתקשה מאד להבין את הנדרש ממנה - היא כותבת בקיצור נמרץ, דבר שגורם לאיאנלה להתפרץ ולמקד אותה ( קיבלה תוספת של 7 דק' להשלמת המטרה). והמלצה להתייעץ בבנות הבית. ליסה א' עדיין נסערת מהפגישה שהייתה לה. אליסון מתקשרת להתעדכן. בעלה של טיג'יי מגיע . ומתגלה כחמד של בחור ( לדעתה של ג'יל הוא מהווה את הגירסה הגברית של טי ג'יי). הם יוצאים יחד למסעדה וטיג'יי מקדישה לו מכתב מרגש ( הם 15 שנה כבר יחד ומטבע הדברים יחסיהם ידעו עליות ומורדות). נ.ב לפני היציאה, בזמן ההכנות טיג'יי מתפרצת על ליסה בגלל שהעיזה לשאול אותה מה פירוש האותיות שבשמה : טניה ? טוניה ? הקיצר בהיעדרה הבנות מגיעות למסקנה שהיא קצת פסיכית. ד"ר סטן לוקח את קים לשיחת היכרות, במהלכה הוא לומד שבעלה מרוחק ממנה. משהו השתנה בה מאז שילדה את בנה ג'קס ...דברים מילדותה התחילו לחזור אליה ולהציפה. היא מחפשת את קירבתו של בעלה ומגיעה למסקנה שזה לא הבן אדם שנישאה לו ( חומת ה"הכל בסדר" מתחילה להיסדק).

בעלה של טיג'י ממש חמוד

וליסה הזאת, מה זאת היציאה הזאת עם השם של טיג'י?! למה להציק חמש דקות לפני שהיא צריכה לצאת ? ועוד אחר כך היא פתחה עליה פה ...

גלינקה2

New member
זוגיות של טי.ג'י

טי.ג'י שמעוררת התנגדות שתי דקות אחרי שמכירים אותה התרגשה עד דמעות למראה בעלה שמקבל אותה ואפילו מתאים את עצמו אליה. זה מראה שבאמת לכל סיר יש מכסה. מצד שני, זוגיות כזאת שבה שכל הזמן מתעסקים עם עצמם ואיך אני מרגישה, ואיך אתה מרגיש, ואמרת ככה ולא אמרת ככה, ואני התפתחתי ככה ולא התפתחתי ככה, ושניהם לא מפסיקים לקשקש ולנתח את עצמם ואחד את השני ...

p a l o m a

New member
ובשביל מה הקריאה את המכתב לבעלה

לכל העולם ואשתו? זה לא אמור להיות משהו ביניהם?...

פיפיטה

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מסכימה איתך

גם הוא התרגש עד דמעות, והיא שאלה אותו איזה שינויים אתה רואה ובאמת????????????? זה היה מוגזם. טי.ג'י גם מביטה במצלמות מידי פעם , ונראה לי שהיא עושה הרבה הצגות בשביל המצלמות והיא לא תמיד טיבעית יש לה פוזות מצחיקות. מקווה בשבילה ובשבילו שיצליחו . בעלה העיר שפעם כשטי.ג'י דיברה הוא רק הקשיב והקשיב ולפעמים לא שמע מה היא אמרה (טירטרה לו במח) אבל היום היא גם מדבר ומשתתף איתה בשיחות , הוא פשוט התרגל וכנראה שהוא אוהב אותה אז הוא השלים עם המיגבלה שלה לנתח כל נושא .

p a l o m a

New member
והיום??? החיבוקים האלה?? מהזה זה לא תיאטרון??

למה אני צריכ להתגפף עם אנשים שאני לא סובלת? הא? תגידו? מזהההה?... טי.ג'יי.. מנסה לנקות לעצמה את המצפון ומתחבקת עם כולם. יותר מלאכותי מזה לא יכול להיות... והכי הייתי מרוצה מג'יל .. אצלה על השפתיים בדיוק מה שבלב... וג'סיקה?.. תברחו ממנה! אללה יוסטור!!! חהחהחהחהחה (אל תקחו אותי יותר מדי ברצינות). אגב היום אופרה וינפרי ראיינה את רונדה בריטן. היה סתם. גם לא הצלחתי להבין - אדם שלא מרגיש כעס רק עצב, יכול אחרי 40 שנה וכדומה...."לגלות" "לחפור" את הכעס על מנת להתמודד איתו..??? (ק י ם ) . (נו טוב, יש פה מבינים הרבה יותר גדולים ממני...מחכה לתגובה)

החיבוקים המאולצים

ובכן זו הצביעות האמריקאית במיטבה. אני מקווה שהאופנה הזו לא תגיע אלינו ,למרות שנהוג כאן לחקות כמעט כל מה שבא משם. גם אצלי המראות הללו יצרו תחושה קלה של בחילה וקבס.

15שיקוש

New member
שאלה...

יש מקום בו אני יכולה לראות את הראיון של רונדה אצל אופרה?

גלינקה2

New member
החיבוקים היו חלק מתרגיל

המטרה של טי.ג'י היתה לבדוק למה היא דחויה ואיך ליצור קשר עם הזולת. בבית היא למדה איך ליצור קשר עם חברות, להבין אותם ולאהוב אותם, וללמוד שגם כל מיני התקלויות עם אחרים לא בהכרח קשורה לחוסר אהבה. היא למדה איך מפריעה לאחרים עם שתלטנות, נודניקיות, חזרה אינסופית על כל דבר, והנטיה שלה לחנוק את האחרים אפילו כשכוונותיה טובות. דבר אחד לא לימדו אותה, שלא הכל קשור אליה. לפעמים התגובה השלילית אליה קשור לבעיות של הזולת, כמו שאפשר היה לראות בהתנהגות של ג'סיקה או בתגובות של ליסה וג'יל. התחושה שלה שהיא תמיד לא בסדר, וזה ממש לא נכון.

טאמבולינה, זה השם

ולליסה הרזונת יש בהחלט בעיה עם טי-ג'יי, ולדעתי הקנאה מטריפה אותה [ראיתן איך היא נדלקה על הבעל של טי-ג'יי, ואיך הרוע צף ועלה בהערה ביחס לנישואים שלהם?] אז למה לא לקלקל לטי-ג'יי קצת את מצב הרוח, מה יש? וזה כולל גם את השאלות האינטימיות בדבר מה יעשו שניהם הערב, טי-ג'יי בעלה. כלומר, ליסה פגועה, מקנאה, חסרת ביטחון. אין לה זוגיות, היחס שלה לדייט ברמה של ילדה בת 15 בערך. השיחה בינה לבין אליסון היא כמו של שתי מתבגרות, היא נישק אותך, לא נישק אותך וצחקוקים מגוחכים. הלווווווו, אלה שתי נשים בוגרות שכבר ידעו גברים בחייהן. החיאת גיל ההתבגרות של שתיהן, זו לזו, מצביעה על המצב הקשה בו שתיהן נמצאות מבחינת מערכות יחסים עם גברים. אז למה לא ללעוג קצת לטי-ג'יי ולהוריד מהלחץ האישי באמצעות "הקטנתהּ". שלוש נשואות ושלוש רווקות. טי-ג'יי היא כנראה היחידה עם חיי נישואים סבירים. קים בשיחה עם הדוקטור מגלה את קשיי חיי הנישואין שלה, מה שלא מפתיע בכלל, אם מתחתנים כשיש שק כזה של בעיות בלתי פתורות, מה שלא מפתיע שהולדת בנהּ חשף את כל השקרים, המסכות, המגננות שיצרה לעצמה במהלך שנות חייה. [בת כמה היא לדעתכן? לדעתי היא בחצי השני של שנות השלושים שלה, לא "צעירה" ממש]. ליסה ב' , לא מפתיעה אותי הבחירה הדרמטית של איאנלה בשדה קרב. זה שיקוף לליסה של חייה, גם של האופי הנוקשה, אולי, שלה, הדרך שלה להתמודד עם המציאות. משהו "גברי" בהתנהגות שלה. שמתן לב לתרגיל הכדורים. האם ליסה ב' מסוגלת להתגמש? איאנלה שאלה אותה ישר. איאנלה היא אדם המקשיב כל הזמן לאינטואיציות שלו, וברוב המקרים היא צודקת. ויש שלוש רווקות. כריסטינה עם חבר וילד [לדעתי היא בדרך החוצה, ברגע שתסיים את הבחינות ASAT שהיא חייבת], אלא אם יחליטו לטפל בזוגיות שלה ולהעצים אותה, לא יודעת. ג'יל המופלאה חווה כאלה "הארות" ומיישמת בצורה מופלאה את הלקחים והתובנות שלה. לא נראה לי שיעבדו אתה על זוגיות בשלב הזה. המצב הבריאותי שלה כל כך קשה שהמאמץ הוא לשכנע אותה לעבור את הניתוח כמה שיותר מהר. הניתוח יוריד ממנה 18 קג' [משקל הגידול אם הבנתי נכון], והמאמץ הוא להפוך אותה לאסרטיבית ליד אמא שלה, כלומר לקבל אחריות מלאה על חייה. זה לא קל בכלל. וליסה הרזונת, שובבה עם קבלות, טיפוס ADHD לדעתי, אוהבת אור זרקורים ומוכנה להקריב אפילו את הוריה למען מעט אהבה.

טאמבולינה

אני מסכימה איתך במאה אחוז. מה הקטע של ליסה א? מדוע הייתה צריכה להקפיץ את טי ג'יי דקה לפני היציאה? גם אני חושבת שזו קנאה שמעוררת בחילה. זה היה ממש מיותר. אבל גם התגובה של ג'ייל לא הייתה במקום, כשהתלוצצה לגבי בעלה של טי ג'יי. לגבי בעלה של קים, זה די הובלע במפגש הראשון, על פניו איפשרו לצופה להבין שהכל דבש. פרט כמובן לכל העבר שלה שמעיב עליה כצל. עבודה קשה מאוד עם קים, החומה הסינית קטנה לעומת החומה שהיא בנתה סביבה.

גלינקה2

New member
כנראה באמת הקינאה דיברה מגרונם

של ליסה וג'יל. לטי.ג'י יש נישואין טובים ולפי מה שאני הבנתי יש לה עסק ומצבם הכספי טוב. לטי.ג'י יש המון מרץ שהיא מתרגמת אותו לחריצות ולעשייה חיובית. היא הכי חרוצה בלפתור את הבעיות שלה בבית. היא מקשיבה לכל עצה ומיישמת אותה. כשיש ביקורת עליה היא תייחסת אליה ברצינות ולא מתכחשת. היא מנסה עד כמה שאפשר, בדרכה המגושמת, לפתור גם בעיות של כל האחרות כי המאמנות אמרו שצריך לתמוך בבנות הבית. הדוגמה שלה מעידה שאופטימיות, חריצות והליכה עיקשת למטרה מנצחת את כל המגבלות, אפילו שילוב של היפריות, דיסלקציה, ילדות קשה, הורים דפוקים, בגידה של הבעל ודחייה של אחרים.

למעלה