ובפינת ההזוי

semuelf

New member
ובפינת ההזוי

משחק לאייפון いも収穫 - potato harvest חבר לצוות הראה לי אותו עכשיו. יש מספר תפוחי אדמה בחלק העליון של המסך, וצריך ליזרוק אותם בכוח על הרצפה. אחרי שזרקת את כולם, חללית מתרוממת לגובה, לפי כמה חזקות היו הזריקות. והיא גוררת אחריה בטטות (?) קשורות בחבל של תילתנים. http://itunes.apple.com/jp/app/imo-shou-huo/id499075038?mt=8

semuelf

New member
וקצת פחות הזוי

בעבודה עשו מסיבת פלאפל! המנהל ראה שאני סוף סוף אוכל משהו, (כי לקחתי כמה מהחבר'ה בעבודה לאכול פלאפל, וכמובן כולם פירסמו את זה בפייסבוק) אז הוא החליט שהמסיבה הבאה תהיה עם פלאפל במקום סושי. ניסו להזמין מ-pita the great, אבל הוא ניער אותם ואמר שהוא לא עושה משלוחים, ושיקפצו. (או משהו כזה. המזכירה עדיין בהלם) אז הביאו מאיזה בית קפה באזור. כמובן שהביאו גם דברים אחרים, כמו כנפיים, צ'יפס וחטיפים כדי שגם לפחות אמיצים יהיה מה לאכול. עם כל ההכנות, שכחו שצריך גם סיבה למסיבה. אז לקחו איזה ציון דרך זניח שקרה שבוע שעבר. אח"כ הלכתי לחב"ד למסיבת טו בשבט. יום של מסיבות.

herouth

New member
בפעם הבאה - גפילטע פיש!

Manty

New member
על פיתה ת'ה גרייט

גם אני ניסיתי לעשות הזמנה טלפונית של המצרכים הבסיסיים והוא ניסה לשכנע אותי לקנות במקום אחר
והתמונה פה מוכיחה את שאמרתי בפינת האובנטו: היפנים מחונכים להיות לא בררנים (סוף סוף נזכרתי במילה) באוכל, ולכן יינסו כל דבר שיוגש להם. אולי זו לא תהיה המנה המועדפת עליהם ולא יקנו זאת שוב בעצמם, אך אם יגישו להם משהו, הם יאכלו זאת.

semuelf

New member
וסתם נצל"ש

בזמן האחרון תפסו פופולריות סדרות מנגה על אוכל. יש סדרה על ראמן שבערך כולם במשרד פה כבר קראו, ועכשיו הופיעה סדרה עם סובה. (そばもん)

semuelf

New member
ועוד נצל"ש - hooters

ידעתם של-hooters יש סניפים ביפן? זו רשת מסעדות אחת שלא חשבתי שתגיע ליפן, מסיבות פיזיות מובנות. ותרבותיות. זה פשוט ההפך מכל מה שיפני. אבל יש להם, אפילו אחת קרוב, ליד akasaka-mitsuke. בכל מקרה, נחת בעבודה אצלנו (מישהו הביא? פרסומת בדואר?) מגזין פרסומת שלהם. חוברת יפה על נייר מבריק, עם המון בחורות, חלקן לא לבושות במיוחד. (ביקיני ותנוחות מרמזות) בכל מדינה אחרת זה היה נחשב ל-NSFW, אבל לא פה. שאלתי את מי שאירח לנו לארוחה, והוא אמר שבעיקר האווירה בחברה הזאת מאפשרת את קיום החוברת, ושזה לא היה עובר בחברות אחרות. אני חושב שהוא לא אומר את האמת, אבל שיהיה.

jonbaum

New member
אף פעם לא שמעתי על הרשת הזו

אבל בדקתי באינטרנט ומסתבר שיש להם סניפים גם כאן באירלנד. אפרופו לבוש של מלצריות, אךה מכיר את הרשת שנקראת Anna Miller's ?

jonbaum

New member
מה קרה לתפוז?

כתבתי את התגובה הזאת לפני שעה, וראיתי שהיא לא עלתה אז כתבתי אותה שוב. ועכשיו היא מופיעה פעמיים. לא ברור.

herouth

New member
יש לו בעיות של עדכון, הרבה מתלוננים.

בכל אופן מחקתי את ההודעה הכפולה.

semuelf

New member
לא הכרתי

וככל הנראה גם היה סניף שלהם ליד העבודה שלי, אבל הוא נסגר. ואחד ליד שינגווה. שיהיה.

semuelf

New member
לפי התמונות, כן

אולי אמצא הזדמנות ואעבור ליד המסעדה מתישהו. זה רק מעבר כמה דקות מתחנת הרכבת שאני יורד בה...

semuelf

New member
נצל"ש בובה

למען האמת אני מנצל"ש רק כי אני לא מוצא את הכפתור של "הוספת הודעה חדשה". בכל מקרה, קיבלנו בובה יפנית מאחת התושבות הישראליות הקבועות פה, שהיא עצמה קיבלה שבעה, ומחלקת אותם לכל מי שמסכים לקבל... מצורפת תמונה, עם הילד כדי שתקבלו מושג מה הגודל של זה... נראה עבודה טובה, דרך אגב. אישתי אומרת שהעיניים הם מזכוכית. תיבת התצוגה היא מפלסטיק, אני חושב. עכשיו אנחנו צריכים להחליט מה עושים איתה. אולי נשלח את זה לאחותה של אישתי, אבל קודם נצטרך לחשוב איך שולחים דבר כזה.

herouth

New member
נראה שזו בובת הינאמאצורי. לחברה שלכם יש בת?

המתופף הוא אחד הדמויות הקבועות בתצוגה של ההינאמאצורי. בדרך כלל הקופסה לא משמשת לתצוגה אלא מוציאים את הבובות למן גרם מדרגות כזה מצופה בלבד אדום ומעמידים אותן שם (בחג הבנות). חבל שהיא מפזרת את הסט, אם כי הוא לא נראה לי אחד הסטים היקרים. אם זה רק שבע בובות אז זה גם לא סט מלא. (וכפתור ההודעה החדשה נמצא מעל ההודעה המנהלתית בצד ימין למעלה)

semuelf

New member
אין לה ילדים

היא קיבלה את הבובות כנראה ממישהי אחרת שפיזרה את הסט, ולא הצליחה לתת לה יותר משבע... אגב, חג הבנות זה בקרוב. יש תצוגות בחנויות בגדי הילדים, וגם בסתם חנויות. ובקשר להודעה החדשה: איפה בדיוק? הנה, ככה זה נראה אצלי במחשב

למעלה