ובלילות...

ובלילות...

ובלילות, כשאני כך לבדי, אני יודעת חדרי ליבי, ואין לי מנחם, ואין לי מרחם. ואפילו מילה אחת, לא יותר, היתה לי למרגוע, ואפילו לא ממך, אלא מאחר, מילה שיכולה לנגוע. ובלילות, ממתינה לימים.

דספרדוו

New member
אהמממ..

ל אנעים להגיד.. אבל אם הוא לא נותן ולו מילה אחת לא נשאר לעשות הרבה ביננו הכוונה שבלילות תעשי דברים אחרים {לא לחכות יותר מידי!} יאללה רק טוב בי...נתיים

לא נואשת!!

אל תמתיני לימים או ללילות, קחי אותם לידיך!! עשי את הלילות והימים למרקם עדין של זהב וכסף, צאי לדרך וחייכי..התקוות ממתינות לך שם...הושיטי אליהן יד!! רק טוב!!

time to fly

New member
לא נואשת, תאהבי את עצמך

תקבלי מעצמך המון אהבה. זה קשה בלי אהבה קשה כלכך במיוחד כשהיא נלקחת ממך באכזריות אבל נסי להבין שהחוזק הגדול שלך יבוא מעצמאיות שלא תלויה באחרים אני כלכך לא אומר לא לאהוב אדם אחר אני סה"כ מדבר ממקום של המון נסיון פחד נטישה מטורף וקיצוני, אובססיה ותלותיות ואחרי תהליך קשה ועמוק, שאני עדיין מצוי בו, הבנתי שרק אני יכול לגרום לאושר שלי, ולא אדם אחר. רק אם אני מרשה לו להיות כזה- אחראי לאושרי כי אנחנו קובעים ויוצרים את מציאותינו היא לא נכפית עלינו אז בבקשה חמודה, נסי להבין כמה את יכולה להיות מאושרת, ותקבלי את זה
שלומי

ואני ראיתי...

"ואני ראיתי ברוש, ברוש לבדו איתן, לו רק ניתן..." אהבתי שלוחה אליו מרבית הימים, מחשבתי צלולה אליו כמרחב הזמנים, תקוותי נשואה אליו שיכירנה, ועם כל זאת אין הדבר תלוי אלא בי!

למעלה