ובכן..

serpentine

New member
ובכן..

יש לי בקשה.. האם תוכלו להמליץ לי על האלבום הכי טוב של כל אחת מהבאות: פי ג`יי הארווי, פיונה וג`וני מיטשל? כן כן, יש לי חור קטן.. לא התעמקתי בהן כ``כ ועכשיו אני די מסוקרן.. תודה

אלו האלבומים שאני נחשפתי אליהם

פי ג'יי הארווי - "TO BRING YOU MY LOVE" ג'וני מיטשל - "BLUE" ו "MINGUS" אני ממליצה גם בחום על הזמרת קט פאוור באלבומה "MOON PIX" ו "YOU ARE FREE" היא מאותו זרם כמו פי ג'יי הארווי

יכולה לעזור קצת..

לג'וני מיטשל אני לא כל כך מתחברת אז נעבור לפי ג'יי- לא יצא לי לשמוע את כל האלבומים שלה, אבל לפני שבוע התחדשתי ב Stories From the City, Stories From the Sea והאלבום הזה פשוט מעולה. כמובן שיש משהו הגיוני הרבה יותר בלהתחיל לשמוע את האלבומים כרונולוגית, והראשון שלה הוא DRY, שגם עליו שמעתי מאנשים אחרים המון המלצות אז הוא צריך להיות טוב. פיונה- שמעתי רק את שני האלבומים הראשונים שלה, מתוך 3 ודוקא אהבתי יותר את השני When the Pawn. למרות שהוא האהוב עליי מבין השניים, הייתי ממליצה להתחיל עם אלבום הבכורה Tidal כי הוא הרבה יותר עדין וקל לשמיעה, במיוחד לשמיעה ראשונה. תהנה

פלוטו24

New member
המלצותיי

לגבי p j - יש לי רק שנייים: stories from the city stories from the sea שהוא פשוט מושלם והרבה יותר קל לעיכול מאשר השני שיש לי שהוא גם מומלץ: is this desire. ולגבי פיונה- שני הראשונים: tidal ו when the pawn. האזנה מעולה!

noosh

New member
פיונה - טיידל.

ו-When The Pawn אני גם ממש אוהבת את Extraordinary Machine, אבל עדיף להתחיל מאחד מהשניים הראשונים. יו, Tidal.... יותר מדי אמוציות.

True Colors

New member
../images/Emo26.gif

ג'וני מיטשל - Blue, בלי התלבטות בכלל. הפסגה האמנותית של היוצרת המחוננת הזו. אוסף שירים פשוטים ויפהפיים, רובם בליווי פסנתר או גיטרה, מה שנותן המון מרווח נשימה לקולה הצלול והגבוה ולתיאורים הרהוטים והמדויקים שלה. משם אפשר להתקדם הלאה ל-Court and Spark ה"פופי" יותר, Ladies Of The Canyon ו-Clouds. פי ג'יי הארווי - To Bring You My Love. אני אישית אוהב יותר את האלבומים המוקדמים שלה [Dry, ובעיקר את Rid of Me], אבל הם לא קלים לעיכול. To Bring You My Love "אכיל" יותר, אבל לא מוותר על העולם הפרוורטי, המעוות שלה, ולכן מומלץ כהכרות ראשונית אתה. האלבום מרתק, דרמטי ומאוד תיאטרלי, עשיר יותר בכלי נגינה ומלודי יותר בהשוואה לעבודות הראשונות, ה"כאסחיסטיות" שלה שהתאפיינו בגיטרה-באס-תופים. לגבי פיונה אפל - מניח שכדאי להתחיל מ-Tidal.

True Colors

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

שתיהן יוצרות מדהימות. כדאי להיחשף אליהן

למעלה