ובכן...

מיוט

New member
ובכן...

לא שום דבר חדש. הזמן פשוט חופר עוד קצת באדמה מנסה להתאים את קברי למידותי מרוב התחשבות. בד"כ חופרים קבר כזה סטנדרטי לרוב האנשים, אבל אצלי יש התאמה מדויקת כמו איזו יציקה של גבס. אל תקנאו, זו הפריבילגיה של אנשים שלא חיו אף פעם. אז עושים להם ג'סטה מיוחדת ומסדרים להם מנוחה נוסח וי אי פי. תראו איך זה יושב עלי בול. אבל אולי אם חושבים על זה זו עיסקה משתלמת לטווח הארוך כי בכל זאת אתה יותר שנים מת מאשר חי. בשמחות.

גרא.

New member
מיוט,מה קורה שהפכת לרגע מנערה/אשה רציונאלית

לכל כך רגשנית? תמיד הצגת את עצמך כאן,כדמות עםתובנות,ותגובות אינטליגנטיות.מה גורם לך לפתע(?) לשנות את דמותך? בקצרה,מה מניע אותך להראות כל כך פסימית?

גרא.

New member
מיוט,בכנסיות האחרות שלך לכאן,כולל תגובות שלך

לגולשים,יצרת לי לפחות רושם אחר.לכך כיוונתי.

מיוט

New member
אנסה להסביר

מתוך עולמי מדוע התגובה שלך היתה לא מובנת עבורי: א.כתבת "תמיד הצגת את עצמך כאן,כדמות עםתובנות,ותגובות אינטליגנטיות.מה גורם לך לפתע(?) לשנות את דמותך?" אפשר לפרש משפט כזה כנימה צינית שכרגע הודעתי נראית לך 'הפוכה' לאופן הקודם- היינו כלא "רציונלית" מטופשת ומיותרת. ב. אתה מתאר אותי כאילו חל איזה מהפך או ניסיון לחולל כזה באופן תדמיתי "מה גורם לך לשנות את דמותך" "מה מניע אותך להראות כ"כ פסימית"? חייבת לומר שלא עסוקה בניהול קמפיין תדמיתי שלי כאן. אני לא מבקרת פה הרבה, אני בעיקר כותבת את עצמי, מה שמניע אותי לכתוב זה בעיקר מצוקה. שנית מדוע לא יתכן שאני מביאה כמה רבדים שלי פה? רובד פגיע שיכול לבקש עזרה ורובד אחר שיכול לתמוך ולהעניק עזרה (האם הבנתי נכון?). למה זה תמוה שאני לא מיקשה אחת, שאני גם וגם? אתה רוצה אותי פה חד מימדית? זה נכון שבפורום הנוכחי הזה מוצאים פיצול מאוד ברור בין "מעניקי העזרה" ל"מסתייעים". לפחות בתקופה הזעומה בה אני גולשת לא ראיתי הרבה מסייע שחזר שוב בתור מסתייע וההפך. אבל המודל הזה קיים למעשה ברוב הפורומים גם כאלה שלא מציגים עצמם כפורומי תמיכה גם אם הוא מבלבל כי אין תפקידים ברורים (חוץ מלמנהל הפורום עצמו). אני מקווה שזה רק המדיום האינטרנטי שיצר פה אי הבנה. שיהיה בטוב בכל מקרה.

למעלה