ובכן...

ובכן...

לכבוד שניים וחצי הקוראים המזניבים שלנו... החלטתי שיום ראשון הוא היום האידיאלי לשאלה השבועית. הוכחתם שיתוף פעולה מקסים שבוע שעבר... אני מקווה שלא תאכזבו אותי הפעם. אז ככה: מה אתם אוהבים בסידרה אי אר? מה אתם לא אוהבים בסדרה אי אר? מתי התמכרתם לסדרה אי אר? איך התמכרתם לסדרה אי אר?

~*~gaL

New member
יופי --

שאלה שלא יכולה להכנס כסקר (אני בימים הקרובים אעשה סקר חדש.. יש לי פשוט כמה אפשרויות.. אני צריכה לבחור. לוקח לי זמן. אה, ויש לי 2 מבחנים ביום שלישי. רק אחד מהם לבי"ס. טוב, לא אכפת לכם.). אוהבת? הכל. לא אוהבת? כלום. מתי התמכרתי? איך התמכרתי? מהצפייה הראשונה.. לא זוכרת מתי בדיוק. אולי עונה 6, אולי דווקא 5.. נראה לי שזה הלך ככה.. באתי לסלון וישבתי על הכורסא. אחותי הגדולה גדולה הייתה בספה מולי. הבטתי לי לרגע במסך הטלוויזיה, ולא יכולתי להזיז את הראש ממנו. שאלתי את אחותי "איזו סדרה זו?" והתחלתי לצפות בה כל הזמן. אז היא גם הייתה משודרת ב23:30 (בערך) בלילה בשידורים חוזרים. שוב - -יכול להיות- שזה הלך ככה. במהלך הזמן תלמדו שהזיכרון שלי פשוט גרוע.

Josephin

New member
מה?

איזו אחות שלך רואה אי אר? מעין? ואיך את יודעת כל כך הרבה על הסדרה אם התחלת לראות מהעונה החמישית?

שלמונזה

New member
אוקי, אז ככה

מה אני אוהבת באי אר? בעיקר את הדמויות הרופאים החתיכים, והמקרים העניינים. מה אני לא אוהבת באי אר? שהם מתמקדים בדמויות שאני לא אוהבת והסיפורים משעממים... מתי התמכרתי לסדרה? אוקי אז מי שגרם לי להתמכר לאי אר זה ד"ר קרטר כמובן. אז ככה היה פרק (מי שזוכר) שהיו זוג זקנים שקרטר טיפל בהם והוא הבטיח לבעל שאשתו תהיה בסדר ובסוף התסתבר שהמחלה שלה יותר גרועה והוא ניסה להעביר את הטיפול לאחרים ולהתחמק מהבעל. בסוף הבעל גילה את האמת האישה נפטרה וקרטר לקח את זה נורא קשה. אז מה שאהבתי זה זה: קרטר ישב עצוב וקרול ישבה איתו ואמרה לו שכשהוא התחיל לעבוד אצלהם כולם דאגו כי היה לו יותר מידי אכפת ועכשיו כולם דואגים כי פחות איכפת לו (או משהו כזה...) בקיצור זה היה נראה לי כ"כ מקסים, קרטר כ"כ חמוד, והאישה שנפטרה היתה יהודיה ועשו קבורה יהודית וזה היה כ"כ נחמד, שפוט המשכתי לראות. כמובן שאח"כ נטשתי קצת את קרטר לטובת דאג וקרול, ובסוף אנה אהובתי. מישהו בכלל עוד המשיך לקרוא עד לפה? LOL וזהו לילה טוב שיהיה לכם

mgirl

New member
אז ככה...

אני הכי אוהבת ניתוחים, ודברים כמו קארבי... הכי לא אוהבת זה השתפכויות כאלו שיש לפעמים, ואת לוקה...
התמכרתי... אבא שלי היה צופה בזה כמעט מעונה ראשונה. אני התחלתי בערך בעונה שישית. ישבתי איתו לפעמים בעונה רביעית-חמישית לראות, אבל לא הבנתי כלום, ואז הוא התחיל ללכת להתנדב במשא"ז ולא היה בבית בערב, אז ראיתי לבד, וככה התמכרתי.

המממ

New member
אז ככה...

מה אני אוהבת בסדרה? נתחיל בזה שאת הדמויות. גם דמויות שאני לא ממש מחבבת, אני לא ממש שונאת. אתם יודעים, "אנשים שאוהבים לשנוא". אם לא אוהבים איזו דמות, זה אומר שהסדרה הצליחה לעורר בנו משהו, שאנחנו לא אדישים אל הסדרה. חוצמיזה, המצבים המשעשעים שנכנסים באמצע הדרמה. קצת רומנו ומלוצ´י, וגם בפרק טראגי מגחכים... מה אני לא אוהבת? אההה... אמממ... שהרופאים החביבים עוזבים ללא שוב. מתי התמכרתי לסדרה? נראה לי שדי מאוחר. אני לא בדיוק בקיאה במספרי עונות, אבל עונה או עונה וחצי לפני שדאג עזב. אני יחסית חדשה. איך התמכרתי לסדרה? התשובה ידועה מראש. שידורים חוזרים כמובן! בלילה, אחרי האינטרנט הייתי הולכת לבדוק אם יש משהו מעניין בטלויזיה, ומה שהיה זה אי אר! מדי ערב הייתי צופה ב-ש.ח להנאתי. מקווה ששרדתם עד פה!!! סליחה! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mprb

New member
טוב ששאלת...

אני התחלתי לראות מההתחלה. כמובן שברגע שראיתי את גורג´ התמכרתי. וכמו שאתם מבינים אני הכי אהבתי את גורג´
. אני ממש אבל ממש לא אוהבת את לוקה
לא הייתי בוכה אם היו מעיפים אותו!!! הפרק הכי מותח לדעתי היה כשד"ר רוס עזר להוציא ולהציל ילד שנתקע בביוב. זה היה פרק מ-ק-ס-י-ם. זהו, אני מקווה שעניתי על כל השאלות. אהה, וכמובן שראיתי את כל הפרקים יותר מפעם אחת.

mya 6

New member
גם אני!

די! גם אני התמכרתי ככה!בשידורים החוזרים בחופש הגדול! אני שונאת את רומנו,אוהבת את לוקה ואבי...בעצם את כולם חוץ מהנ"ל למעלה.. אני התמכרתי העונה הקודמת.. אני ממש חדשה כשקרטר החלים וההתמכרויות שלו..

אני...

הכי אוהבת? את הקטעים בחדרי הניתוח ובחדרי הטראומה... הכי לא אוהבת? את הפרקים שבהם התמקדו על בנאדם אחד, כמו פיטר ששלחו אותו לעיירה ההיא, או שמארק נסע אל ההורים שלו... מתי התמכרתי? לפני שנתיים וחצי בערך... איך התמכרתי? בחופש פסח בכיתה ז´ הלכתי לישון, וזיפזפתי בטלוויזיה ובערוץ שלוש היה את הפרק שדאג מציל את הילד מהתעלת מים, לא ידעתי איזה סדרה זו והסתכלתי בפנאי פלוס וראיתי :אי אר! קיצר, זה היה אז בשעה 23:30 בלילה, והמשכתי לראות, ואז שידרו את כל הפרקים מהתחלה ב2:00 בלילה והקלטתי כל יום, ובבוקר ראיתי... זהו!

H a D a R i

New member
בלה

שלום שירה דיווידסון!! תגידי.. למה דיווידסון??? מיהם 2 וחצי הקוראים המזניבים שלך? חוצמזה שאומרים 2 קוראים וחצי... (מספר סודר, בגרוווות השנה!!!). אוקיי, אז מכריחים אותי לענות על השאלות, אז ככה: מה אני
? את קרטר! מה אני
(יעני "לא אוהבת")? שאנשים כל הזמן מתים.. מתי
(יעני התמכרתי)? לפני 2 פרקים.. סתווו עונה שעברה.. אחרי שקרול עזבה.. איך התמכרתי? בגלל שירה (
) אז שיהיה לכולם רק טוב.. ותגיבו לי!!!!

שלמונזה

New member
אני יכולה לענות במקומה

שירה חולה על אופרת הסבון הטובה בעולם שנקראת לחיות את החיים ויש את הרופא שהיא טוענת שהוא חתיך שנקרא ד"ר בן דייוידסון! ומפה השם. ואגב שירה, איך היה המבחן?

המבחן היה מ-ע-ו-ל-ה!

היה לי היום מגן בלשון והלך טוב מאד (טפו טפו טפו בלי עיין רעה). יפיתוש... הדר רק צחקה עלי... היא יודעת היטב מי זה בן דיווידסון... אני מדברת עליו כל כך הרבה, כמעט כמו שאני מדברת על אי אר. אני התאהבתי בסדרה אי אר לפני שנתיים בערך. התחלתי לראות ממש לא מסודר... פרק פה, פרק שם... כל השידורים החוזרים התערבבו לי עם העונה החדשה... התחלתי לראות מסודר רק מהעונה הקודמת, סיפור מארק והסרטן. אולי בגלל זה מארק עד היום הדמות האהובה עלי. למה התמכרתי? בגלל חברה ממש טובה שלי, גליה. היא ח-ו-ל-ה על אי אר, והייתה מדברת על זה כל היום. ואז גם אני התחלתי לראות. מה אני אוהבת? ה-כ-ל. אני ממש מתעניינת ברפואה (בהשפעת אי אר... כמובן) ובגלל זה אני ממש אוהבת את הקטעים בחדר ניתוח והטראומה. וגם אני אוהבת את כל ההסברים הרפואיים. אני ילדה של קיטש, ובגלל זה אני מתה על כל הזוגות, הקטעים הרומנטים וכ´. אני ממש צינית, ובגלל זה אני מתה על ההומור הציני והמתוחכם של אי אר. איך ציניות וקיטש הולך ביחד? אל תשאלו אותי... מה אני לא אוהבת? את חילוף הדמויות. אני חושבת שמישהו הזכיר את זה כבר... ב´חברים´ לדוגמא, כל כוכב מקבל מיליון (!) דולר לפרק. אני יודעת שזה לא אותו הדבר, אבל שם הם שומרים על הכוכבים שלהם ולא נותנים להם לעזוב. באי אר הם שאננים מדי... ואני גם לא אוהבת את כל הקצות הפתוחים שנשארים לפעמים... זה מעצבן!

~*~gaL

New member
ולי היה היום גמר בערבית..

אההההה.. איך להגיד את זה?.. זה היה מבחן קשה. ואני, שהממוצע של בערבית הוא 100, מקווה שאני אגיע ל-80.. פיכס, ערבית זה פיכסה. כל הכבוד שירה! אני בטוחה שהלך לך טוב :) בקשר לחילוף הדמויות - הם פשוט נותנים להם להתקדם בחיים :) תראי מה קרה לג´ורג´.. בלי אי. אר. הוא היה יכול להיות כלום, פשוט כלום.

QuEeN oF mE

New member
טוב..

אוהבת-כמעט הכל.. לא אוהבת-שמעיפים אנשים כמו מלוצ´י ועוד..או שהם עפים בעצמם וואטאוור.. מתי התמכרתי-לפני 3,4 עונות.. איך?- פשוט התחלתי לראות..גם חברות שלי המליצו לי..

למעלה