ובכן...

• פותח הנושא gyps
  • פורסם בתאריך

gyps

New member
ובכן... ../images/Emo9.gif

אני חדש כאן קורא כבר דיי הרבה זמן, אבל מתבייש, עדיין אז נעים מאוד
ואגב, אני Fir Tree.. Gיפס

לירונר

New member
ברוך הבא יקירי ../images/Emo25.gif

אני מבין שכבר אתה נהנה מהפורום שלנו אז תמשיך והפעם גם תצטרף לכתיבה ולתגובות אחלה שהות וכתיבת הודעות משמחת (ותעתיק לפני שאתה שולח כי נמחק לפעמים) ~לירו
~

gyps

New member
תודה על קבלת הפנים

בקרוב אני אתחיל להרגיש ב -
Gיפס שמצטרף לבקשה להחזיר את האייקון של עץ אשוח

icy rain drop

New member
כן, הוא ממש יפההה...

יש לי משיכה לדברים צבעוניים ונוצצים משום מה.

merman

New member
ברוך הבא!

אני גם חדש פה בכתיבה, אבל וותיק בקריאה. אולי תספר קצת על עצמך, כדי שנדע אם מי יש לנו הכבוד והעונג? מרמן

gyps

New member
well... ../images/Emo124.gif

זה סיפור דיי מורכב, נראה לי. למרות שאני לא מכיר את הסיפורים האחרים כאן. הרמקול הוא כדי שתשמעו כי אני נוהג ללחוש את זה בשקט בשקט לעצמי עדיין...
בגדול, עד לפני כחודשיים עוד שירתתי בצבא, כשריונר. רוב החברים שלי הם החברים מהתיכון ומהצבא, סטרייטים, וגם הידידות שלי, שלהן יותר קל לספר - רובם לא ממש יודעים.. וזה למרות שיש לי חבר, כבר יותר משנה. את החבר הכרתי בצבא פחות או יותר כשהתחלתי לגבש לעצמי (או יותר נכון שהפסקתי להתכחש אליה) - בצבא. אחרי כמה זמן עלו על זה שאנחנו "ביחד", לקחו אותי לשיחות ובסוף הצבא ה"נאור" מצא את הדרך להעביר אותנו מיחידה קרבית, פחדו ש"נדביק" את השאר או משהו! אז החבר שלי כיום משרת כג´ובניק במרכז הארץ, ואני השתחררתי כמה חודשים לפני הזמן זהו פחות או יותר ואתם.ץ

gyps

New member
כמובן התחלתי לגבש והפסקתי להתכחש

לזהות המינית שלי.. אופס

באתי להציק בשאלות...

יש לי כמה שאלות, מה הכוונה עלו עליכם? איך בדיוק טיפלו בעניין ? מה אמרו לך? ומי דיבר איתך? ולמה אמרו אז שאתה צריך לעבור יחידה ? ויותר חשוב, איך העניינים עם החבר.
wwww

למעלה