ובכן
,

ובכן ../images/Emo140.gif,

סיפורי חמניה
. אמי נפטרה בשנת 2004 באביב, בת 48, בריאה לכל דעות הרופאים, היא פשוט לא התעוררה בוקר אחד. שטף דם במוח, טיפת דם מהאף. לטענות הרופאים השטף הרג אותה תוך 2 שניות בלבד, 2 שניות - שנתיים פחדתי לישון בהינתן היסטוריה משפחתית שכזאת
. נכנסתי לפלונטר של 4 שנים ואף פרשתי מהלימודים והרחקתי את כל חבריי כי אני לא עומדת ב... הפגנת אמפטיה שמקורה רחמים
. השנה התעוררתי לי מה"תרדמת", מנסה ללמוד מחדש איך חיים, מפתחים שאיפות, חלומות וכדומה - כי הכל נמחק. בהיותה חיה הייתה בין האימהות הגרועות, טרם הבנתי למה מותה שבר אותי בצורה כזאת
. האב לא בתמונה, וזה סיפור אחר נורא מסובך
. חייבת לציין שחשתי יתומה מהרגע שאני זוכרת את עצמי, הוריי היו מתעלמים, מתעללים, מכים, מזניחים ודואגים לעצמם בלבד. ועדיין הייתי נותנת המון ע"מ להשיבה לחיים, אם היה אפשרי
. אינני זקוקה לשיחות עידוד ( אך תודה על הכוונות הטובות
), אשמח אבל אם ספרו לי משהו קטנטן על עצמכם ע"מ שאוכל להכיר את חברי הפורום, ונחיה אותו ביחד
. אוהבת
, חמניה.

morib17

New member
היי...שבוע טוב.../images/Emo9.gif

נעים מאוד!! אני בת 17 אבא שלי נפטר לפני חצי שנה מהמחלה הנוראית הזאת..
אני עוברת עכשיו תקופה לא ממש קלה,בדיוק לפני שנה בנר ראשון של חנוכה גילו אצל אבא שלי את המחלה
שיהיה לך בהצלחה בהכל!!

משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif!

זה נורא, "מתנה" שכזאת לחג
... מחזיקה מעמד בלימודים? אם את צריכה עזרה באלה אל תתביישי לבקש, אשמח לעזור: קשה להישאר עם ראש מעל המים בתקופה כזאת
.

morib17

New member
תודה רבה לך! ושיהיה חג שמח!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

הי חמניה... {חחחח איזה שם...]

אז ככה אני בן 15.5 נעים מאוד.. אמא שלי נפטרה לפני קרוב לחצי שנה. והיא היתה האמא הכי טובה בעולם!!! יש לי שני אחים בני 10 ו-5 אני גר בהרצליה. ואני מאוד מקווה שתשאבי עידוד מהפורום הזה...

היי אדי ../images/Emo140.gif!

מצטערת לשמוע על מות אמך, במיוחד שהייתה אימא כ"כ טובה
! איך אתה והאחים שלך מתמודדים עם האובדן הנוראי הזה
?

הי חמניה..

איך מתמודדים???! בהתחלה זה היה מאוד מאוד קשה... היתי מסוגר בבית במשך תקופה ארוכה לא רציתי לאכול, לא רציתי לראות אף אחד, וחשבתי שהעולם פשוט נגמר,. אבל אחרי זמן מה, הבנתי שזה לא לענין, והתחלתי, לחיות בלי אמא, זה היה קשה, אבל אין מה לעשות זה החים, והחים ממשיכים, הם לא ממש מחכים לי, אפילו שאמא לי נפטרה,ואחרי שקיבלתי חיזוק ענק מצד אבא שלי וסבא וסבתא שלי, התחלתי לצאת מהבית, ולאט לאט חזרתי ל"שיגרה". למרות שהחיים שלי מחולקים לשתים החלק הראשון זה החלק של לפני המוות של אמא שלי החלק ה"ורוד"..והחלק השני זה מהמות של אמא שלי והלאה, זה חלק של המון קשים/געגוים/רגעי משבר. אבל זה מה יש, ועם זה אני צריך לחיות....... ולגבי אחים שלי, אז האח בן ה-10. לקח את זה הכי פחות קשה מכולנו. כי הוא טיפוס מאוד "קשוח" והוא לא טיפוס רגשן אבל אני בטוח שגם לא זה מאוד קשה.. ולגבי האח הקטן בןה-5 הוא נעשה מאוד מופנס וסגור מאז המוות. אבל הוא מקבל עזרה מכל מני אנשים שמומחים בנושא ואבא שלי דואג לו אבל שוב גם לו אני בטוח שזה מאוד מאוד קשה... אבל שוב... זה מה יש.....

../images/Emo201.gif!

עם הזמן, רגעי המשבר יהפכו פחות ופחות תכופים, ואילו הגעגועים ישארו לנצח. אבל כן, אין לעשות, אילו החיים. יש להשקיע בכל התחומים, ללמוד ולגדול כמו שאמך הייתה רוצה. נער חזק אתה, אמך הייתה גאה בך
.

../images/Emo204.gifקצת על עצמי...../images/Emo204.gif

אני אביב פרסקי בחור מס' 1 הנודע בכינוי המגונה: "הילדון של הפורום" {פישפושית
}.
אני גר בתל אביב, בן 16 ואיבדתי את אבא ממחלת הסרטן לפני שנה וחצי
.
אוהב להיות עם חברים,לשמוע מוזיקה,לכתוב שירים (התחלתי ממש לא מזמן),לקרוא ולטייל.
המשך שהות נעימה וחג אורים שמח!

חג שמח, אביב ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif!

תודה לך! סבתא שלי נפטרה מסרטן כשהייתי בת 11, היינו מאוד קרובות, קראתי לה "אימא". מחלה ארורה זאת
...

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo215.gif

אני חושבת, שגם אם הבן אדם שהיו לא יחסים הכי גרועים איתו או שהתנהג אלייך הכי רע שבעולם, מכאיב בלכתו. לפעמים אני חוששת מהמוות של אבא שלי, למרות שיחסים שלנו לא ממש טובים. תמיד נשארים עם יסורי מצפון ואני חושבת אפילו שהמוות מעלה בנו הרבה פעמים אור שונה על הנפטר, טוב יותר. אבדתי את אמא שלי בגיל ממש צעיר ככה שלא הספקתי לחוות איתה יחסים לא טובים. אני בטוחה שאם הייתי מכירה אותה יותר היא לא הייתה האמא האידיאלית ובכל זאת, נוטה להשלות את עצמי שכן :) חג שמח יקירה!

תודה על השוקולד, חולה עליו ../images/Emo140.gif!

במקרה שלי אין מקום ליסורי מצפון כי לצערי המצב של אמי לא היה בדיוק תקין מבחינה... נפשית כנראה, היא הייתה מעל ומעבר להגדרה של "הורה לא טוב". אבל כן, את צודקת - עדיף הורה חי על הורה מת, זה בטוח בכל מקרה. למה את בטוחה שאמך לא הייתה יכולה להיות האימא האידיאלית? מצער מאוד לשמוע שלא יצא לך להכירה לעומק
... חג שמח גם לך חמודה
<- אלה עם ריבת חלב, לא סתם
.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo20.gif

אני בטוחה שלאימך היו את הסיבות להתנהג כך. לא שזה מצדיק את ההתנהגות ובכל זאת, אפשר להבין מעט. אמא שלי לא הייתה יכולה להיות מושלמת גם אם הייתה חיה. אני בטוחה שלא הייתי מעריכה אותה מספיק כמו שהיום אני מעריכה. פשוט כי כשיש לנו משהו אנו לא מעריכים וכשהוא הולך מאיתנו אנחנו לומדים להעריך אותו ולעשות ממנו ''אליל''.
תודה על הסופגניה [מממ... ריבת חלב, רק תתני לי צנצנת והיא מתחסלת..
.] ומה ששלחתי לך זה קרמבו [אנחנו בחורף, לא?] ובכל זאת, בגלל שאני מכורה גם לשוקלד אז קבלי-
חג מתוק לך :)

בטח, הייתה לה:

הפרעה נפשית לטענת פסיכיאטר
. נכון, לא מעריכים את מה שיש עד שלא מאבדים אותו. יש להתחיל להעריך
.
<- בשבילך. בסוף נשמין מחנוכה הזאת ככה
.

שלום חמניה!

וברוכה הבאה לפורום שלנו! עצוב לשמוע את הסיפור שלך... מקווה שתצליחי להתקדם הלאה בחיים כמו שכתבת.. בת כמה את? אני "אופטימית" בת 17 וחצי.. איבדתי את אמא שלי לפני שנה וחצי בגלל מחלת הסרטן הנוראית!
זהו.. אם יש לך עוד שאלות- אז בשמחה ממש! מקווה שיהיה לנו רק טוב!

שלום, אופטימית ../images/Emo24.gif!

תודה לך ולכולכם על קבלת הפנים מחממת הלב
! אני בת 28
. כפי שציינתי באחת התגובות בשרשור, המחלה הנוראית הזאת לא פסחה על המשפחה שלי גם
. אגב אני מנסה להרים מין פרוייקט עכשיו בפורום "סרטן - לא לבד", והוא הבאת קצת שמחה לפורום, שכן חלק מחבריו בודדים ומיואשים בהתמודדותם עם המחלה. כל מי שהנושא קרוב ללבו מוזמן להצטרף למאמציי
. בטוחה שיהיה לנו רק טוב
! חג שמח שיהיה לך
!

אני מסכימה להצטרף..

אבל לא כ"כ הבנתי מה זה הרעיון הזה.. תוכלי להסביר? אגב, מכל ההודעות שאת כותבת כאן, את נראית לי ממש מדהימה עם הרבה אופטימיות! זה כיף ומחזק לקרוא את מה שאת כותבת! תמשיכי כך...

תודה לך מתוקה, וגם את ../images/Emo24.gif!

הערב אשב על הפרוייקט ואשלח לך גם מסר עם הסבר מפורט עליו, איך הגענו לרעיון ולמה, ומה התוכניות שלנו. זהי רק התחלה, אנו צועדים לאט ונשמח גם לרעיונות נוספים שאולי יהיו לך אחרי שנסביר לך במה מדובר, יש תמיכה מוחלטת ממנהלת פורום סרטן המדהימה, אני מקווה שזה יביא חיוך או שניים לחולי הסרטן שבפורום
.

למעלה