ובכן שרשור חדש

jahnon

New member
ובכן שרשור חדש

בהמשך לשרשור על בנות שאוהבות בחורים רעים עלתה בי תהיה (הפניה היא ללשון נקבה אבל מיועדת לשני המינים). מדוע בחורה שלא הייתה מעוניינת בבחור מסוים כחבר אלא כידיד, משום מה כשהיא רואה אותו עם מישהי אחרת (ותקום הגברת נחמה ותגיד לי זה לא קרה, אנחנו יודעים ואוהבים אותך כי לא כולן ככה וכנראה שאת מאלה שלא ככה) פתאום מתעוררים אצלה רגשות אל הבחור (ומה היא עושה בנדון זה כבר דיון אחר). למה לדעתכם זה קורה? רכושנות? הכרה פתאומית בערך של הבחור? או משהו אחר? (ושוב נחמה זה קורה גם בכיוון השני כמו שכבר אמרתי בהתחלה אם היית טורחת לקרוא טוב טוב אז את יכולה להגיב כאילו כתבתי את זה מהצד השני)

maybesure

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

יש נשים שיודעות לפרגן - אתה במקום הלא נכון.

אל תגידו לי שזה לא קרה לכן בעצמכן

אפילו פעם אחת בחיים. נכון, הייתן צעירות, אבל קצת מעליב לטעון ש"שאם את צעירה ועושה שטויות את לא אישה". זה קורה גם לילדים, גם לבחורים וגם לגברים. זה לא קשור ל"בשלות", זה משהו טבעי לחלוטין, לדעתי. אין לי הסבר בשבילך, ג'חנון יקירי, חוץ מהתיזה הישנה של "האש הקטנה והנוחה" - שגורסת שכל עוד יש לך חבר/ה טוב/ה, ידיד/ה (נואשתי מהדו מיניות, תסלחו לי), שאת יודעת שמעריץ את עפר רגלייך לא משנה מה תעשי, את לא טורחת באמת להסתכל ולראות האם הוא שווה הערצה הדדית. בשניה שמישהי מבנות מינך מגיעה למסקנה שהוא שווה את המאמץ, פתאום את קולטת שאולי פספסת פה משהו בדרך - כי בכל זאת, מישהי מצאה לנכון לחבב את הבחור שהיית רגילה אליו כמו שהוא. להגיד שהיא פתאום מכירה בערכך? יכול להיות שזה חלון הזדמנויות להראות לה את הערך שלך, בכל דרך שתבחר. מה שקורה זה שהיא פתאום מסתכלת מזווית ראיה חדשה על החבר/ידיד. להגיד שזה ישנה לחלוטין את דעתה? אי אפשר לדעת. אפשר לנסות. כמובן שאין פה המלצה לזרוק את הבחורה המתעניינת, כלל וכלל לא. נהפוך הוא.

צימעס

New member
גם בלי ההסבר המלומד

זה קורה גם בלי קשר לאהבה "כזאת". שני חברים טובים, פתאום אחד מהם מתקרב לאדם שלישי, השני חש שהוא "מאבד נתח" מהראשון.

jahnon

New member
מה הקשר?

קורה לכולם/ן כמו שציינה ברוב חכמתה אפי היקרה, לפעמים נקודת מבט של מישהו/י שלישי/ת משנה לנו את הפרספקטיבה, או כמו שאמרו חכמים ממני "דברים שרואים מכאן לא רואים משם". מעניין מה ההגדרה שלך לבנות לא נכונות? לא נכונות לי, לא נכונות לעצמן, לא נכונות לאף אחד או מה? או שאת טוענת שנשים הן יותר בוגרות ולכן לא נופלות למקרים כמו שציינתי? הן לא עושות טעויות? לא מפספסות פניות? בכל מקרה אני לא התכוונתי לנשים בלבד אלא גם לגברים ולא לחוגים שבהם אני מסתובב.

למעלה