ובכן לצערי הרב

ובכן לצערי הרב

עליי לעזוב את הפורום לשבוע בעקבות נסיעה אותה הורי מתכננים (עם כל המשפחה) לחו"ל. אז נתראה ב22 ושמרו על עצמכם

yanivca

New member
ובכן לצערי הרב

עלי לעזוב את הפורום לשלוש שנים בעקבות גיוס אותו מתכננת לי מדינת ישראל (עם המון מתגייסים חדשים) לאני-לא-יודע איפה. אז נתראה סביר להניח בחופשה הראשונה שתהיה לי, ושמרו על עצמכם

yanivca

New member
הגיוס ב-18...

ולLord of the Linkin (אני מקווה שזה נכון, כי אחורי הכל ראיתי את השם כולה פעם אחת...) - אני באמת באמת מצטער שגנבתי לך את השרשור....
באמת... פשוט... ראיתי שאתה מודיע שאתה הולך, אז ניצלתי את ההזדמנות. עמך הסליחה. יאניף. חיילונצ´יק לעתיד.

אושר מ

New member
אני כמה חודשים אחריך....

ואז אני שוןב אהיה היחידה עוד מעט. ראית? :) אני ב 18.... אבל לדצמבר
.

חישוב קטן שעשיתי בראשי

מצא שנותרו לך עוד 5 ימים לגיוס. האם זוהי דרך מקורית לסחוט סימפטיה בטרם זמנה ???

yanivca

New member
Nope. סתם עובדה מיותרת שראיתי

צורך עז לציין. וחוץ זה, מה רע בקצת סימפטיה בטרם זמנ , לאור העובדה שסביר להניח מהיום אחה"צ אני לא אכנס יותר לפורומים עד סביר להניח יום שישי, או אולי אפילו שישי הבא

אפי אפי אפי...

יש לי נפש קלה להשפעה.. הכיצד זה הנך מושכת אותי לקנות לך רעל זה? הכיצד את יכולה להביט לעצמך העיניים במראה בבוקר בידיעה שאני, אדם תמים אשר לר ידע למה מכניס את עצמו, הולך לקנות לך את התועבה הזו הידועה גם כניקוטין? תתביישי לך...

לשם מה חשבת שהוקם הפורום הזה?

מלבד פתרון בעיות יומיומיות וקיומיות של שאר החברים, והעברת מסרים מוצפנים מטעם המוסד? שים לב לצירוף המקרים: הפורום הוקם מעט לפני תחילת החופש הגדול - התקופה בה עם ישראל אורז את מטלטליו הדלים, רוכש כרטיסים לציפור הכסופה, ומתעופף לו ליעדים רחוקים ונחשקים. כמובן שידעתי זאת, וגם ידוע ידעתי שכל חבר שיבחר יעד כלשהוא ברחבי הגלקסיה, יאלץ לעבור בטרם יטוס בגן עדן הקרוי "הדיוטי פרי". והרי כל חבר על מנת להבטיח את קבלתו המחודשת לפורום לאחר חזרתו, יהיה חייב להביא תשורה צנועה למנהלת (ואם יבחר, גם לשאר החברים שנשארו תקועים במקומם), ולהלן תשובתי המלאה. לגבי נפשך הרכה, אולי זה הזמן לצאת מבועת התמימות, להביט נכוחה אל המציאות הכואבת, לא למצמץ ולבחור מרלבורו לייטס קצר, בחבילה כפולה.

למעלה