ובכן, כך זה היה.

thorondor

New member
ובכן, כך זה היה.

הגענו לארנה, בערך 2000 קפואריסטים נלהבים. קיבלנו חולצות מגעילות למדיי שכללו יותר מדי פרסומות (עידן מתחיל לעלות על העצבים). בהתחלה היה את תחרות הקבוצות (הקבוצות שהשתתפו עשו סיקוונציית אנגולה, סאובנטו גרנג'י ג'י מסטרה בימבה, וקצת אקרובטיקה). זה היה חלק דיי ארוך, שדיי נמאס אחרי 10 קבוצות בערך, אבל לא נורא. אחרי זה היה שיעור קצר של מסטרה שאני לא זוכר את שמו, ואח"כ של מסטרה סואסונה. אח"כ מסטרה סואסונה ניגן ושר חלק מהשירים האהובים עליו (לואנדה אה, פאראנה אה ומרינרו סו [שוס, זה לא נגמר באה]{התאכזבתי שהוא לא שר את יאיא יויו}) אח"כ התפזרנו להודות שהיו ממש ממש כיפיות. כשכל זה נגמר היה את תצוגת המדריכים (שוקו וקווקה שיחקו מדהים, וגם איסקילו עשה סיקואנציה מצוינת) ולבסוף הוכרזו המנצחים בתחרות הקבוצות: מקום שלישי: הקבוצה של נועה. מקום שני: הקבוצה של סבבה. מקום ראשון:הקבוצה של עידו. ואז חזרנו הביתה, עייפים אך מרוצים. וזהו. מהפורום מצאתי רק את פרנה (וזה מאוד הצחיק את החברים שלו), למרות שחיפשתי את ג'יני לאורך כל האירוע.

Cloud Strief

New member
זה יותר היה ככה (איזה קטנוני ../images/Emo13.gif)

קניון ארינה זה הקניון להכי טחונים שיש פאק כמו איזה ארמון והכי הרג אותי שיש בתוכו כזה דשא אפילו התאמנו שם קודם כל החולצות דוחות ומגעילות והכי מעצבן שהם סבבה בגודל אבל משום מה באורך הם ארוכות כזה כמו חולצות של ראפרים וזה מגעיל הקטע עם כל הפרסומות דווקא נחמד התחרות הייתה ממש אבל ממש פ33ה לא עד כדי כך ארוכה סתם הגזמת היה 8 קבוצות.... בראסמי ההופעה שהקבוצה של עידו וסבבה נתנו הייתה הכי יפה מגיע להם הזכיה השיעור שאחרי זה היה מפגר ובנאלי ומזל שכמעט רבע מהאלה שהגיעו לא התאמנו אחרת בכלל לא היה מקום ההודות היו נחמדות חוץ משפרננדו שייס הזמר המעצבן שר שירי קפוארה במקצב סמבה מוזר כזה וסיוט לשחק במקצב הזה ההופעת מדריכים הייתה ממש טובה והביתה בקיצור היה דוב ודוב שהיה ניראה לי פעם אחרונה שמזמינים קפוארהאיסטים לקניון דיי הרסנו אותו
אני חושב שאני וחברים שלי עשינו טראומה לשומרים יותר לא רוצים לבדוק

Cloud Strief

New member
זה יותר היה ככה (איזה קטנוני ../images/Emo13.gif)

קניון ארינה זה הקניון להכי טחונים שיש פאק כמו איזה ארמון והכי הרג אותי שיש בתוכו כזה דשא אפילו התאמנו שם קודם כל החולצות דוחות ומגעילות והכי מעצבן שהם סבבה בגודל אבל משום מה באורך הם ארוכות כזה כמו חולצות של ראפרים וזה מגעיל הקטע עם כל הפרסומות דווקא נחמד התחרות הייתה ממש אבל ממש פ33ה לא עד כדי כך ארוכה סתם הגזמת היה 8 קבוצות.... בראסמי ההופעה שהקבוצה של עידו וסבבה נתנו הייתה הכי יפה מגיע להם הזכיה השיעור שאחרי זה היה מפגר ובנאלי ומזל שכמעט רבע מהאלה שהגיעו לא התאמנו אחרת בכלל לא היה מקום ההודות היו נחמדות חוץ משפרננדו שייס הזמר המעצבן שר שירי קפוארה במקצב סמבה מוזר כזה וסיוט לשחק במקצב הזה ההופעת מדריכים הייתה ממש טובה והביתה בקיצור היה דוב ודוב שהיה ניראה לי פעם אחרונה שמזמינים קפוארהאיסטים לקניון דיי הרסנו אותו
אני חושב שאני וחברים שלי עשינו טראומה לשומרים יותר לא רוצים לבדוק

jennie 00

New member
../images/Emo124.gifהיה כזה אדיררררררררררררר

היה כזה כיף הגענו לשם(לקניון) ואני הייתי צריכה לשמור על הילדים שבאו איתנו..כולה ארבעה ילדים היו שאח"כ ההורים שלהם הגיעו גם ככה.. התחרות הייתה ממש יפה ממש שראיתי..והייתה איזה אחת א זוכרת מאיזה קבוצה ששרה מ-ד-ה-י-ם-
היה ממש נחמד עם שני המסטרים עם קיבי בנזאי הננסי ,ופרנה הארוך התצוגת מדריכים הייתה יפה לאלההה במיוחד של ג'יני ושל פרנה ושל קווקה ולא זוכרת
ורק שתדעו החולצות היו ארוכות בגלל ששנה שעברה ראו לכולם את התחתונים והחליטו שזהממש לא מכובד האמת שיש בזה משהו אבל לי החולצה הגיעה כמעט עד הברכיים.. והזמר פרננדו שייסש היה כזה תקוע וואי איך התעצבנתיי ואני ראיתי את ירדן ליאת שיצא לי לשחק איתה פעמיים ,פרנה ואיסקילו

asd32

New member
תיקונים

- היו 7 קבוצות - החולות ארוכות בכוונה כדי שתהיה חייב להכניס אותם למכנסיים ושלא יהיו חולצות בטן - ערסים - למקצב קוראים סמבה-רגאיי - בלי הפרסומות העלות של האירוע הייתה כפולה - חבל שהפסדתי את רוב הפיינל פור - אבל חוץ מזה היה אחלה , זכינו !!!

jennie 00

New member
אתה מהקבוצה של עידו../images/Emo35.gif

נו..ומה שכתבת על הסיבה של החולצות זה גם מה שאני כתבתי ;) מזל טוב על הזכייה

danihell7734

New member
עם כל הכבוד לקבוצה של עידו

לקבוצה של קווקה הגיע בניצחון,הם עשו הכל חלק,לא יצאו מהקווים,ועשו את ההופעה שלהם יפה מאוד. אמנם הקבוצה של עידו היו סבבה,אבל היו להם פשלות פה ושם.

PernaLonga

New member
כן כן הייה סבבה ביותר...

הופעתי עם הקבוצה שלי... (לא זכינו אבל קיבלתי חולצה חינם
) אחר כך השיעורים (שלא השתתפתי בהם מהסיבה הפשוטה שאני לא יכול לעשות ג'ינגה עקב יבלת ענקית ומכאיבה ברגל) בהודות כמעט ולא שיחקתי אבלח עמדתי בהודה שהמאמן שלי ניהל(היה שם הכי הרבה אשה... ואפילו ראינו משחק של מסטרים...) וניסיתי לא להקשיב לפרננדו(המעפן) אחר כך הודיעו לנו שהפסדנו... והלכנו הבייתה. אבל פגשתי גם חבר'ס מהפורום... ביינהם החולצה הפסיכית, ג'ני (לקראת הסוף אמרה לי שלום!!!), ו thorondor(מצטער... לא קלטתי את השם...)

*אהמ אהמ*../images/Emo26.gif הפסטיבל מנקודת המבט

של הרצליאנית (ככה מאייתים את זה
) מילא: אני נתקעתי באוטובוס במשך שלושת רבעי שעה, כדי להגיע מאזור אחד של הרצליה לצד השני, וכל זמן הנסיעה ישבת על.. אני אפילו לא יודעת מה זה היה
.... לא נורא... הגעתי עם חברה שלי ב4, וחיפשתי את המקום בו מחלקים את החולצות (ירדן היה אמור לחכות לי שם...). אבל מילא: ההופעות היו ממש ממש ממש ממש ממש ארוכות מידי: כאילו: חלאסססססס
שעתיים ישבתי על המרפסת למעלה ודיברתי על כל דבר אחר, הסתכלתי קצת על המשחקים, ואז חיפשתי עוד בלונים כדי לשאוף הליום... (שאפתי בסוף שלושה
ים, ולא קרה לכל שלי כלום
...) מילא: אחר כך היה את ההודות הפתוחות (אממ.. חח הלכתי ונדחפתי למשחקים עם ג'ני מי יודע כמה פעמים), אבל מילא: היה ממש כיף
אחר כך פרננדו החרא הזה התחיל לשיר והוריד את כל האשה ל0... הוא היה מה זה תקוע.. גם שנה שעברה הוא היה תקוע..חחחח שנה שעברה הוא שר: "יום שישי את יודעת (או אה) יש בעיר מסיבה (או אה)...." חחח אבל לא בעיברית הוא שר את זה... בפורטוגזית
חחחחעעע איזה צחוקים היה אז.... איכס ומה זה החולצות שעידן הפליץ הפעם...
הן מכוערות מוות

למעלה