מעולה!!! איזה לוק קלאסי ונהדר
S shmickey New member 24/5/12 #20 בוקר הולכת לעזור לחבר בפרוייקט שהוא עובד עליו בעבודה. אין ממש סיבה להתלבש חגיגי וזה תואם את החשק שלי של הימים אחרונים.. אולי אנעל את נעלי החדשות והמהממות ואז תהיה לי סיבה לצלם יום טוב!
בוקר הולכת לעזור לחבר בפרוייקט שהוא עובד עליו בעבודה. אין ממש סיבה להתלבש חגיגי וזה תואם את החשק שלי של הימים אחרונים.. אולי אנעל את נעלי החדשות והמהממות ואז תהיה לי סיבה לצלם יום טוב!
@ @יעל@ New member 24/5/12 #21 בוקר טוב כבר סופשבוע חולצה שהיא בעצם טוניקה של יופ שדחפתי לתוך הג'ינס. לא הייתה לי חגורה בצבע מתאים. חשבתי על ורוס או קרם או משהו אבל יש לי רק שחור חום ובורדו. הנעליים של ECCO.
בוקר טוב כבר סופשבוע חולצה שהיא בעצם טוניקה של יופ שדחפתי לתוך הג'ינס. לא הייתה לי חגורה בצבע מתאים. חשבתי על ורוס או קרם או משהו אבל יש לי רק שחור חום ובורדו. הנעליים של ECCO.