וביום השביעי...

Benkok

New member
וביום השביעי...

אז עברו להם בנחת שישה ימים. לצערי הסתבר לי לשאין לי כל כך מה לעשות בארץ. את החברים ראיתי, את המשפחה ראיתי, את הכסף בזבזתי (בטונות). וזהו. היה קצר וקולע, עם טעם של עוד (אולי בכריסטמס) ועכשיו חוזרים לעבודה. שאלה לחבר'ה בארה"ב: יש לי שני לקוחות די חדשים שלפי מה שהבנתי הם רשתות חנויות די גדולות בארה"ב. לאחד קוראים "וול-מארט" ולשני "קליירס". מישהו מכיר ויכול לספר לי כמה הם גדולים? תודה , בן

depechemode

New member
לקוחות של מה?

קיי-מארט זו רשת ענקית בסגנון ה WALMART כמעט ופשטו את הרגל שנה שעברה ונחשפו שחיתויות בין היתר עם מרתה סטיוארט ושלל ירקות לא משנה מה, את התשלום תדרוש במזומן! LOL

Benkok

New member
תכשיטים. (בעיקר בודי פירסינג)

וזה לא קיי-מארט. זה וול-מארט. בינתיים, טפו טפו טפו הם לא עושים בעיות עם כסף. כסף נכנס כמו שעון.

Benkok

New member
עם וול-מארט אנחנו עובדים...

כבר יותר מחצי שנה והם די שכנעו אותי בגודל שלהם. (ובהזמנות שלהם...
) מה שמעניין אותי יותר זה "clairs" כי זה לקוח חדש שעוד לא עבדתי איתו.

iditbs

New member
מקבלים אחוזים עבור האנפורמציה?../images/Emo8.gif

"clairs" היא רשת גדולה של אביזרי אופנה.

Benkok

New member
ישר אחוזים?! ישר קומבינות?!?

לא מספיקה התודה מקרב לב שלי??? תודה מקרב לב. בן אני הולך לישון. נתראה מחר. אני טס מחר. אני שונא לטוס. אני בעיקר שונא לטוס 11 שעות. בעיקר 11 שעות ב"אלעל". די.

shaltomato

New member
ןאל מארט

מה זאת אומרת wall-mart זו חברה גדולה - הלו... הלו.... wall-mart זו החברה מספר 2 בעולם בהכל - אחרי גנרל-אלקטריק. זו חברה שאף אחד לא יכול לדמיין. זו חברה שיכולה לקנות את מדינת ישראל - ביל גייטס ופורד לארוחת בוקר

17205

New member
WAL WART בין 5 הגדולות ב SP500

אני חושב שמי שמוביל היום את ה- SP500 זה מיקרוסופט, ואחר כך GE אבל בכל מקרה Wal Wart במקום טוב שם למעלה בין החמש.

מיקרוסופט../images/Emo35.gif חחחח....

מיקרוסופט אמנם עלו למקום ה-47 אבל כמו בשנה שעברה, גם השנה Wal-Mart בראש. ולמי שמסתכל על הטור של 2001 ומגלה שאין שינויים ממשיים למעט העובדה שמקום 5 לא נמצא... ממש תעלומה, לא ? התשובה במהופך: nornE

17205

New member
תודה על התיקון

תודה על התיקון, אני בודק מאיפה הגיעה אלי הרשימה המוטעת של 5 הגדולות

בכלל ב-Fortune אפשר לראות

המון דברים נורא מעניינים... למשל: אחרי הרשימה של כל ה-500 יש חלוקות לפי תחומים, מדינות, ביצועים. בנוסף, ב-Wall Street Journal פרסמו את המשכורות של ה-CEOs של (אני לא זוכר כמה) חברות, כולל בונוסים, מניות וביצועי החברה, גם כן מאלף למדי. כמובן שכל הנ"ל מעניין למי שמתעניין בתחום. תחסכו לי את התגובות של "אין לך במה להתעסק??" - אם נרצה או לא, אלו הם האנשים ואלה הן החברות שקובעות לנו (כרגע) איך ייראו החיים שלנו (אפילו למרב שנמצאת אי-שם וחולבת פרות....)

אז ככה

אני התכוונתי (ושלחתי) את רשימת Fortune שנמדדת בעיקר ע"פ גודל המחזור. אתה התכוונת לרשימת ה-Standard and Poor's 500 ולהם יש כל מיני דירוגים של 500 מובילות השוק. בדירוג שנקבע לפי ה-Market Value - אכן Microsoft בראש, והרי עשרת הגדולות שם (והשווי במליונים): Microsoft Corp - 259,081 Genl Electric - 254,826 Exxon Mobil - 235,175 Wal-Mart Stores - 229,658 Pfizer, Inc - 192,013 Citigroup Inc - 177,096 Johnson & Johnson - 171,872 Intl Bus. Machines - 135,085 Amer Intl Group - 128,995 Merck & Co - 122,954

ליילה

New member
קליירס זה רשת מצויינת לאוהבות

קיטש ושטויות כמוני. רשת מאוד גדולה (אני קובעת את זה בעיקר על סמך זה שאפילו בסביבה שלנו יש חנות שלהם, ואם הם הגיעו לחור הזה, הם באמת גדולים) של אקססוריז, החל מעטים עם נוצות, ויומנים עם כריכת ג'ינס, דרך כובעים מכל הסוגים, תיקים, המון שטויות לשיער כמו סיכות קליפסים וכאלו, וכמובן המון תכשיטים, רובם כמובן פלסטיק ומתכת פשוטה, אבל יש להם גם קצת תכשיטי כסף, מאוד יפים , זולים, וטובים. בוא נגיד שזה מאוד דומה לרשת קרוסל שהייתה פעם בארץ, או מה שהיום נדמה לי קוראים לו הפנינג... חנות שפונה לילדות בנות 12-14, ולבחורות צעירות ברוחן. סוג של שנקין זול...

טל ר

New member
החברות

WalMart היא חברה ע-נ-ק-י-ת. על מדד ה-Dow Jones ודאי שמעת, מניות WalMart הן 4.7% מגובה מדד זה. מחזור שנתי 250 מליארד דולר, רווח שנתי 17 מליארד דולר. סימול מניה WMT. Claire's קצת יותר קטנים - מחזור מכירות שנתי של מליארד דולר, רווח שנתי 160 מליון דולר. סימול מניה CLE. טל.

shiri boston

New member
סליחה, אבל אני דיי סקפטית באשר

להודעתך... איך זה שאתה לא יודע מי הם הלקוחות שלך? ועוד מי זה וולמארט??? נראה לי שאם היה לי לקוח בשם "טרגט", בטוח הייתי יודעת מה זאת הרשת, מה היא עושה, במיוחד אם זאת רשת אמריקאית, שהכל פה בגדול.

למעלה