ובוקר טוב לכולנו
נ נירהמ1 New member 30/3/04 #3 בוקר טוב ד"ר ובוקר טוב כולם../images/Emo140.gif אני אתן קודם לאלכסית ולכולם לנסות לפתור את החידה, אני אנסה יותר מאוחר לשמן את גלגלי מוחי המזדקן בפתרון החידה. ולפי בקשה מיוחדת הנה קפה מיוחד ושיהיה לכולנו גם יום מיוחד.
בוקר טוב ד"ר ובוקר טוב כולם../images/Emo140.gif אני אתן קודם לאלכסית ולכולם לנסות לפתור את החידה, אני אנסה יותר מאוחר לשמן את גלגלי מוחי המזדקן בפתרון החידה. ולפי בקשה מיוחדת הנה קפה מיוחד ושיהיה לכולנו גם יום מיוחד.
נ נירהמ1 New member 30/3/04 #4 ואי אפשר בלי משהו קטן ליד...../images/Emo140.gif עוגת פאדג' שוקולד-אספרסו הולך? כל פרוסה 5000 קלוריות.
ואי אפשר בלי משהו קטן ליד...../images/Emo140.gif עוגת פאדג' שוקולד-אספרסו הולך? כל פרוסה 5000 קלוריות.
נ נירהמ1 New member 30/3/04 #8 אכן, טופח נאה ממשפחת הפרפרניים פורח מינואר-מרץ כמעט בכל מקום בארץ. מורידה בפנייך את הכובע - כל הכבוד!
אכן, טופח נאה ממשפחת הפרפרניים פורח מינואר-מרץ כמעט בכל מקום בארץ. מורידה בפנייך את הכובע - כל הכבוד!
ע עדנה מ New member 30/3/04 #9 ../images/Emo150.gifזו אני שצריכה להוריד לפניך הכובע שלי - את מגלה בקיאות הרבה יותר גדולה, וגם מספיקה להגיע לחידה הכי מהר בבוקר....|
../images/Emo150.gifזו אני שצריכה להוריד לפניך הכובע שלי - את מגלה בקיאות הרבה יותר גדולה, וגם מספיקה להגיע לחידה הכי מהר בבוקר....|
נ נירהמ1 New member 30/3/04 #10 עדנה'לה - יש לי הצעה../images/Emo9.gif נוריד שתינו את הכובע אחת בפני השניה.
ע עדנה מ New member 30/3/04 #11 היי, נירה - במקום להתעסק עם כובעים בואי נעשה קואליציה לפתרון חידותיו של הד"ר???? בסגנון 'הכה את המומחה'...
היי, נירה - במקום להתעסק עם כובעים בואי נעשה קואליציה לפתרון חידותיו של הד"ר???? בסגנון 'הכה את המומחה'...
נ נירהמ1 New member 31/3/04 #14 האם זו המלכה מריה תרזה בזקנתה? אשתו של לואי ה-14? אכן, נראית כמו פרח נבול.