ובולים שמצאתי

11moti

New member
מטבעות שמצאתי במגירה

מצאתי במבנה נטוש במגירה מפורקת את "אוצר"המטבעות הבאים:מטבעות מיל -1 מ1942,1943,1946. מטבעות פרוטה 1 מתש"ט, מטבע ממצרים ערך של מילים -1 עם תמונה של המלך פארוק. מטבע מפולין -5 גרוזי מ1923, ו2 גרוזי מ-1931 .10 גרוזי מ-1923 . מטבע מרומניה 1-LEU' מ-1924 . מטבע של ויטוריו עמנואל ה-3 מאיטליה מ1931 -5 סנט.ומטבע 20 סנט מ-1919 REGNO D'ITALIA אשמח אם תעדכנו אותי מה שווי "האוצר" האם יש דברים מיוחדים ויוצאי דופן,ואם יש משהוא שיש לו עניין בהם(כאמור פריטי ההחלפה-סכינים חרבות ושאר כלי "משחית")

11moti

New member
ובולים שמצאתי

בהמשך לסיפור המטבעות שלמטה נמצאו הבולים : בול שכתוב עליו פלשתינה א"י בערך 10 (לא כתוב מה המטבע ואשמח אם יעדכנו אותי)ציור של קבר רחל(כך נראה לי. בול מועדים לשמחה תשי"ח 50(סוס) ,ובול מועדים לשמחה תשי"ט 50 (שיבולים) . אשמח להחליפם.

11moti

New member
מחזיקי מפתחות של ויטה

להחלפה 2 מחזיקי מפתחות: ריבוע פלסטיק שקוף,שבתוכו רקע כחול בצורת עיגול עם דגל של שוויץ וכתוב מעליו שויצריה בעברית ומתחתיו SWITZERLAND. בצד השני ציור שקית מרק פטריות עם שם היצרן-"ויטה" המחזיק השני באותו הסגנון רק שהרקע של הדגל ירוק. ומצד שני ציור של שקית רוטב צלי , גם של חברת ויטה. לדעתי סגנון של מחזיקי מפתחות שיצאו כפרסומת בתחילת שנות השישים.

צר לי לאכזב אותך, אבל...

צר לי לאכזב אותך, אך הפריטים שמצאת אינם נחשבים לפריטים מעניינים מבחינה בולאית. הבול המנדטורי שמצאת הוא חלק מסדרה בת 22 בולים (הוצאה ראשונה היתה בת 14 בולים, והוצאות נוספות השלימו את הסדרה ל- 22 בולים). המטבע שמיוצג ע"י האות m הוא mill, או בעברית פרוטה. 1000 (זו לא טעות, לא מדובר במאה אלה באלף) mill היו שווים לירה אחת. לפי קטלוג בייל הבול שווה כ 3 דולר, אבל סביר להניח שאיש לא יקנה את הבול לבד מנותק מהסדרה שלו (יש תשנית מסויימת ששווה 500 דולר, אבל הסכוי שמצאת אותה די קלוש). בולי מועדים לשמחה תשי"ח ותשי"ט הם בולים זולים מאוד, שתי הסדרות ביחד לא חתומים וללא שובל שווים פחות מדולר אחד, ושוב עלי לציין שמצאת בול בודד מכל סדרה.

11moti

New member
מי מוכו לקבל אותם ?

תודה על ההתיחסות, להתאכזב -אין ממה, כי לתכנן על הבולים מבחינה "כלכלית" בטח שלא התכוונתי. ואשמח להעניק אותם למי שאין.או אפילו יותר למי שמתחיל באוסף.

python 4

New member
הי מוטי!

אני, נפש אצילה שכמותי, יהיה מוכן לגאול אותך מהעול הכבד של החזקת בולי ישראל.. ברצינות, אני ישמח להחליף איתך. אין לי את שתי הבולים שדיברת עליהם. מה אתה אוסף?

powo

New member
מוטי השמח

לקבל את המטבעות אל חשבון החלפות עתידיות אברהם

11moti

New member
ראשון זוכה שני בוכה!

היי , בשמחה רבה ביום ראשון יצא המשלוח. להית' מוטי

tootbanana

New member
מוטי!

גאאד!!! אני מחפשת את המטבע הזה ממצרים לאוסף שלי!!!

למעלה