ובהמשך...

taltallim

New member
ובהמשך...

אז נעמי, נראה לי שצריך קודם כל להודות לך שהעלית את הנושא של חברויות... אני רואה שהתהיות שלי (שהן לגיטימיות אני סבורה) בנוגע לעניין אולי מקדמות את הדיון כאן. אני מורידה את הכובע בפני שיטות ``התתחברות וההתקשרות`` המודרניות וללא ספק עצם כתיבתי כאן מעידה על כך שבאופן אישי גם אני מוצאת בהן יתרונות. עם זאת, אי אפשר להתעלם מכך שהתקשורת מסוג זה מגבילה את מגוון היכולות שלנו להתרשם, להכיר וכדומה את אלה שאיתם אנו מדברים. אולי כל שניסתי לומר שיש לקחת בחשבון מגבלות אלה, וכמו שלא נותנים את מספר הטלפון או מזמינים הביתה כל אדם שפוגשים ברחוב... כך גם כאן ואולי אף יותר. ענבר, אתה צודק מאחורי כל כינוי או שם יש אדם בשר ודם - השאלה היא רק איזה אדם... וזאת אי אפשר ממש לדעת בסוג תקשורת כזה. ולגבי העניין של הפסיכוטיים - זאת היתה מן אנלוגיה לטשטוש הגבולות בין מציאות ותכנים פנימיים אצלם ומציאות ועולם ווירטואלי בהקשר הנדון. ולך חוזליטה היפה, צר לי שלקחת את דברי (בעיקר שאלותי) באופן כה אישי... לא היתה ביקורת בדברי לגבי יצירת קשרים חברתיים או אחרים דרך הרשת - וחבל שבדבריך חיפשת דופי ביכולות האישיות שלי (ואולי זאת השלכה של דברים שלך עלי?). מכל מקום... לי זה בהחלט מתחיל להראות כמו פורום עכשיו! שלכם, תלתלים.

תלתלים יקירה

אני מצטערת אם כך פרשת את דברי, לא זו היתה כוונתי, ואני אשמח לפגוש את כל אלו שאיתם אנחנו מהרהרים, מעלים הגיגים, מתלוצצים ובכלל....היכן ומתי? אני באה... זרקתי כפפה.

taltallim

New member
עניני כפפות...

חוזליטה היפה... בא לי לשיר לך סרנדה - זה כנראה הכינוי הזה שלך. יקירתי, חן חן על תגובתך הרגישה. לגבי הכפפות, ענבר העלה נושא מעניין - המסתוריות של כל אחד מאיתנו. למשל, אני יכולה לדמיין אותך כיפיפיה ספרדיה, שיער עבות ושחור גולש... עיניים שקדיות...שמלות מתנפנפות בצבעי בורדו וסגול...עצב ובדידות אופפים אותך... מחכה לאביר על הסוס הלבן. לפעמים הפנטזיות הן יותר מהמציאות - ולפעמים לא... אז לגבי הכפפה - האם הורמה? כי אני לא ראיתי תגובות בפורום. שלך, תלתלים.

תלתלונה שובבונה

שמעי, צחקתי ....לגבי השם שבאמת יש בו צליל סרנדה, והתיאור הכובש הזה, ואני בכלל עם שיער קצוץ בהיר, ועיניים ירוקות..., בכל אופן כנראה שעוד לא מספיק מכירים או רוצים לשבור כאן את האנונימיות, מבחינתי הכפפות המיותמות ממתינות בסבלנות, ירצו ירימו, לא ירצו לא ירימו...אני בעקרון ממש בעד, יכול להיות משעשע. או לא.

taltallim

New member
נו מה תאמרי על זה

בסוף אני זאת שנראת כמו ספרדיה... רק אתפנה מהחיים הסואנים... וארים את הכפפה - מבטיחה. הרעיון של בליינד-דייט עם אישה... נשמע מעניין משהו. תלתלים.

תלתל

העיקר שאנחנו יפות, מה משנה השאר, אה, כן וחכמות. תלתל, אין לזה לא שם ולא הגדרה ובאופן עקרוני, אני לא משוייכת ולא משתייכת להגדרות. לא בליינד דייט, שלא נדע..(לא כך?)ובכייף שניפגש להפוך משובח (מאד משובח), וציוץ ציפורים...אני מכירה מקום כזה, משגע, ברישפון. אני מאמינה שעוד כמה מכאן יצטרפו ויכול להיות באמת נחמד. או לא. (שימי לב שבאופן פרממננטי אני לא שוכחת להוסיף את ה- ``או לא``.) שמת?

תראי את זה כך

זה (אינטרנט - הפורום) זה מדיום אחד בלבד. ןפה אפשר להחליט ש... עוברים להתכתבות אישית. לשיחה מעמיקה בטלפון. אפשר לשלוח תמונה בדואר אלקטרוני. להחליט על פגישת הכירות. ואז מכירים יותר טוב. אבל להגיד שזו תקשורת מגבילה ??? בדיוק ההפך היא מאד מאד יחודית, ואפשר לשלב אותה יחד עם שאר אפשריות התקשורת, לא לראות בה מכשול אלא מנוף. מקווה שאני מצליח להעביר לך את המסר. בכל מקרה תלתלים יקרה תנסי להפיק מכל דבר את המיטב, זה תמיד נכון. שלך, ענבר

taltallim

New member
עינברוש - איש הסייבר

העברת את המסר שלך - בהחלט, loud and clear. לא שאני בטוחה שאני במקום של אחת שצריכה שיכנוע... אבל נחמד שהשקעת בי. איחולי על פירסום הסיפור שלך - התאומות שלך מככבות. תלתלים.

למעלה