ובהולנד...

Nirvana0

New member
רו שמעת?

קווין לטיפה עזבה אותך פור גוד

She's dating Laila Ali​
ואין לך סיכוי נגד לילה עלי הבוקסרית :))) 74 אחוזים גיי בהולנד Chapeau!!! צריך לעבור להולנד, נראה לי מעניין יותר מאשר הביצה המיובשת הזו.

ro99

New member
תקראי את שם האתר... ../images/Emo8.gif

Fake Gay News - because real gay news is too damn depressing
And if Queen Latifa really were gay, you wouldn't stand a chance against me

gabcake

New member
Thanks

I appreciate the clarifications lately, too bad it's just fake news, She would make a great lesbian! Now, since it's just fantcy, we don't need to fight over her..​

Nirvana0

New member
זו סתם רכילות ...../images/Emo68.gif

או Wishfull thinking ... קונספירציה שנועדה להרגיז את רו :) ואל תדאגי מאמי, את לוקחת את רו בשנייה :)))

ro99

New member
74% גיי? סליחה, טעות...

היתה עלייה של 74% במספר הזוגות הגאים...

Nirvana0

New member
יוווו איזו קטנונית ../images/Emo3.gif

יש לי קריאה סלקטיבית
תארי לך ש 74% מהאוכלוסייה בהולנד היו גיי ... מעניין ביותר. את יודעת במקרה, איזה אחוז הם מהווים באוכלוסייה באמת?

ro99

New member
אף אחד לא יודע באמת

יש תאוריות, יש סקרים, אבל זה לא כמו צבע עינים שאפשר למדוד בברור. וגם לא מדובר פה בדיכוטומיה של גיי או סטרייט. יש דרגות בינים, יש כאלו שלא בטוחים, יש כאלו שעדיין לא גילו, אז אף אחד לא יודע. כל אחד בוחר את התאוריה שהכי מתאימה לראיית העולם שלו. לגייז/לסביות אופטימיסטים ביותר תמיד יש את ה-10% של קינסי...
יותר מקובל כיום להוריד את זה למתחת ל-5% (3 או 4 - לא זכור לי בדיוק, אבל גם זאת השערה בלבד). ובהולנד? אמנם היכן שאני גרה אחוזים ניכרים מהנשים נראות בוצ'ות לאללה, ולכן בקלות אפשר להאמין ב-74% עד שקולטים שבעצם כולן עקרות בית עם בעל וילדים... דוקא הלסביות שאני מכירה אצלנו בצ'כונה (כפר) לא נראות ככה.

Nirvana0

New member
תראי אמנם

מזמן סיימתי תואר שני, כשהחלק הכי מתיש זה להכיר את כל סולמות המחקר - אני מכירה את סולם קינסלי דווקא בהקשר שהסברת, אבל בפירוש לא זכור לי סולם קינסי. היה דבר כזה? הזדקנתי או מה? אם כן, אשמח לפרטים. מעבר לזה, אכן יומרני במידת מה למדוד נטיות והסטיות במדידה תמיד ינועו לכיוון ההגזמה (למעלה או למטה:). חוצמזה, יש "בוצ'ות" נשואות עם ילדים, שמחזיקות פילגשה בצד - וזה לא מדיד :)))) על הכפר אני בכלל לא פוצה פה

Nirvana0

New member
טוב...

מצאתי לבד - אלפרד קינסי מיי בוי כמובן (אני רק מדמיינת עכשיו את המרצה המרובעת ההיא מסבירה על זה חיחיחי:), יחי ויקיפידה.

ro99

New member
לא סולם ולא יער

סתם קינסי, כפי שכבר גילית בעצמך. ובקשר לבוצ'ות בכפר... הגיידאר שלי מאוד יעיל, ומאתר לסביות ממרחקים עצומים. אפילו חשף חברה שלי ללא צל של ספק, בערך 10 שנים לפני שהיא עלתה על זה בעצמה (
כיום היא חיה כבר שנים עם החברה שלה ועם הילד שלהן). אבל מה, נשות הכפר? עזבי ציפצוף - אפילו לא רישרוש.

odedee

New member
לא ייאמן.

מצד אחד, הכנסיה הזו שעדיין חושבת שאיידס היא מחלה של הומואים. הם כנראה לא שמעו על זה שבכל העולם, מבנגקוק, דרך אירופה ועד US of A, רוב הנדבקים ב-HIV כעת הם סטרייטים. מצד שני, החשיבה המפגרת שעדיף לילדה (בכל גיל) שנכנסת להריון להתחתן, מאשר חלילה להפיל. בעוד עשור בטח ייחתנו שם בת 8 עם בן 11. העיקר הפרו-ורבו. כמה חבל שיש לי קונקשן באטלנטה ביום שישי. צריך לזכור להבא לא להתקרב למדינה הזו בשום צורה.

למעלה