ואת מחייכת אלי..............

Black Scorpio

New member
ואת מחייכת אלי..............

ואת מחייכת אלי עיניך מביטות בי בערגה ידך חופנת את שדך ושפתותייך משורבטות כמעה נשימותיך עולות ויורדות בקצב רוצה לגעת בך, אבל שולט בעצמי ואת לא מקילה עלי בו אלי את לוחשת ואני עוד רגע מתפוצץ היום אני לא מתפתה לוחש והולך להביא את המטפחות מנתק את ידך מהשד שפיטמתו אדומה מתשוקתך וקושר את פרק ידך למיטה, את עוד מנסה להשפיע עלי בו וקח אותי, איך שאתה רוצה זה בדיוק מה שאני עושה אני עונה לך וקושר את ידך השניה בודק שרגליך קשורות טוב ונעמד מעלייך עכשיו תעני לי, איפה הצעצוע את מנדנדת בחוזקה לשלילה בראשך אני מתכופף לעברך, מחייך, את לא רוצה להגיד לא את אומרת, אבל המבט שלך אומר שהגילוי קרוב צובט בחוזקה את פטמותייך, אויי את עונה נו את מגלה לי? לא את עונה מעביר את ידי בין רגלייך, מרגיש את הרטיבות העצומה הוווו, את מגורה מאד. כמוך לפחות את עונה דוחף בכוח את האצבע לגופך, את קופצת בהפתעה לזה לא ציפית, הישבן שלך החל לנוע במעגלים כאשר האצבע שלי חופרת בך, מחפשת את הנקודה בפנים שיכולה להטריף אותך זה במגרה את זועקת, וממשיכה בשאלה, למה אתה צריך את זה? את זה אני תכף יסביר לך אני עונה ופוסע בענטוז לעבר המגרה מרגיש את איברי דופק על הירכיים שלי עם כל צעד מיד את תדעי............................ לוקח את הצעצוע בידי ובוחן אותו לא יודע מה עבר לי בראש אבל פנייך עם השילוב של פחד וציפיה גרם לי להכניס אותו לפה לסוך אותו ברוק שלי ולא בשלך לאט לאט עברתי עליו עם הלשון ועיניי מתבוננות בך כשאת כולך בטירוף לא מבין אבל כנראה שלראות אותי, הגבר גבר, מלקק איבר מין גברי מפלסטיק הטריף אותך מתקרב אלייך עם הצעצוע בידי מפסק את רגלייך ויורד עם הלשון, מעביר את הלשון לכל האורך מהדגדגן הנפוח ועד לפי הטבעת, מתעכב עם הלשון במעגלים על פי הטבעת שלך כאילו ורומז לך מה הולך להיות ואת בקליטה מהירה מרימה את האגן עד הגבול שהרגלים הקשורות מאפשרות לך כאילו אומרת לי כך זה שלך, כולי שלך עכשיו ..................................... אתן \ ם יכולים להמשיך

dudusch

New member
אני אמשיך?

מפעיל אותו על מהירות נמוכה ומקרבו לפתחך, מעביר אותו על שפתייך ונוגע בדגדגנך, מה שגורם לצווחת עונג להימלט מבין שפתייך (האחרות). מקרב את פי ונושף על פתחך, מעבירו על שפתי אברך ונושק לדגדגנך. חש את הרטט בגופך, כשאת מקמרת את גבך, דורשת פורקן. מחדיר את הצעצוע לתוכך, תוך עבודה אוראלית רציפה ואת רועדת. מחדיר אותו לאט, ומוציא מהר, לקול תלונותייך. חכי, אומר לך. הטוב עוד לפנינו
רטוב ממיצי תאוותך, מעבירו מטה מטה לעבר פי הטבעת שלך, מעביר את הצעצוע מולו ואז באיבחה אחת מחדיר אותו לישבנך. את קופאת לרגע, מנסה להתרגל לחדירה, ואז משתחררת. זה כל מה שאתה מסוגל? שואלת. חוזר לליקוקיי, יונק את כפתור הקסם שלך, ומוסיף אצבע החודרת לנרתיקך. הצעצוע עודנו באחורייך, פועל. משחק בערוותך, לוקח את הזמן וחש בהנאתך הגוברת ללא הפסקה. מניעה את אגנך, רוצה שאגע בכל נקודה ונקודה בו. אני מנסה לעמוד בקצב, ורואה שדי מצליח לי... מוסיף עוד אצבע, וחש את הרטט מצידה השני של המחיצה. תוך כדי משחק, מגביר את מהירות הצעצוע, דבר שגורם לך לרעוד בתיאום עם האצבעות, עם הצעצוע ועם האורגזמה הנבנית בקרבך. נשימותייך מתגברות, מתקצרות כשאת מתקרבת לשיאך, מתנשמת, רועדת, גועשת. חש את הכיווצים מתקרבים ובבת אחת מפסיק את משחק אצבעותיי ואת עינוג הדדגן, לקול מחאותייך. אני עולה מעלה עם פי, ומחליט להקדיש את זמני לחזך המפואר. כנס אלי, את דורשת, מניעה זרועותייך בנסיון נואש לאחוז בי ולמשוך אותי עלייך. נמרח לצידך, נושק לשפתייך, יורד אט ואוחז בפיטמה סוררת בפי, עם ידי האחת על שדך, וידי השניה משחקת בערוותך, שומרת אותך על אש קטנה. את גונחת, דורשת, נואשת לפורקן. ממשיך לשחק כך עוד זמן מה, עד שמרגיש שאם לא אעניק לך את רצונך, אצטרך לחשוש משחרור קשרייך. מוריד עצמי על גופך ומקרב את אברי לפתחך. מרקד עם קצהו לאורך החריץ, נוגע-לא נוגע. את מניעה את אגנך בפראות, מנסה ללכוד אותו בתוכך אך ללא הצלחה. לבסוף, מחדיר אותו אלייך לאט לאט, סנטימטר אחרי סנטימטר, מתמקר לתחושות החום והרטיבות שלך. עוצר לרגע, חש את הצעצוע רוטט אל מול אברי הפועם, ומתחיל לנוע בתוכך. כמעט עד הקצה, ועד הבסיס. בונה את הקצב עבור המחול, בונה את הפורקן של שנינו. את מסייעת לי בסיבובי אגן קטנים, ובניעות, מייחלת לתחושת השיא. מגבירים את הקצב, החדירות הופכות להיות אגרסיביות יותר, מה שמתאים לך בהחלט. את לוחשת באוזני פקודות, חזק, מהר, אל תפסיק, ואני נענה לך. לבסוף חש את החום מגיע, תחושת השחרור הגדולה בעת שמטחים עולים שוצפים מקרבי. ממשיך בתנועותיי, ובטרם יבש מעיין הזרע, חש בכיווצייך החזקים עוזרים לינוק כל טיפה מאברי. משחרר את ידייך מהקשירות והן עפות סביבי, מחבקות אותי חזק חזק, לופתות אותי אלייך. נשאר לשכב עלייך, נרגעים לנו ביחד...

למעלה