ואת אתכסה בפנים...

ואת אתכסה בפנים...

ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח ואם יום אחד ידעך גם הכח להחזיק שלא אשכח- ...את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה את שפת הליצנים הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אימי הטובה (אם אתכסה בפנים, ביצוע: ריטה, מילים: צרויה להב, לחן: רמי קלינשטיין) סתם ימים לא פשוטים... לא ממש מצאת מילים משלי....
[אתן מאוד מוזמנות למצוא את כל מילות השיר בשירונט. שיר מהמם בעייני]

../images/Emo122.gif

חולמת מנסה לצחוק נרדמת מקווה למחוק נעלמת בעולם רחוק... כועסת לא נכנעת מוותרת משתכנעת נעלבת כמו ילדה קטנה... (חולמת/ היהודים. מילים: אורית שחף ותום פטרובר. לחן: אורית שחף) עכשיו תורי עכשיו תורי לאהוב עכשיו אני גם לי מגיע שיהיה מישהו כאן קרוב יחבק וירגיע אחד אחד את השדים במלחמה הזאת אחד אחד את הפצעים שלא נותנים לחיות מישהו להיות איתו ביחד לא לחוד מישהו להיות איתו ללכת לאיבוד מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי תמיד יורד ולא נפסק... (מישהו לרוץ איתו/ דניאל סלומון) זה הכי קרוב למה שאני מרגישה כרגע... לבד, מוצפת, מבולבלת... אפילו אני לא מבינה את עצמי... והעניין הוא שאני יודעת שזה מצב שאני צריכה לתפוס את עצמי, להירגע ולהתחיל פשוט לכתוב.. להוציא הכל החוצה, לעשות סדר בראש, ולראות מה באמת קורה שם בפנים.. בתוך הלונה פארק שמסתובב אצלי בראש ובבטן... אבל... אין לי כוח לזה... כל כך קשה פתאום.... [אבל לא בלתי אפשרי.. אני פשוט צריכה מקום קצת לנסות לשפוך בו... אז באתי לכאן...]

../images/Emo23.gif

מקסימה ...את לא לבד יש פה גדוד של בנות מחבקות ועוטפות שמאוד אוהבות אותך... את מבינה את עצמך את פשוט מוצפת וקצת קשה לעשות סדר בבלאגן אבל את תצליחי לעשות אותו כי את בחורה חכמה ומיוחדת ...יש לך יתרון נצלי אותו...את אדם שקט ומהשקט הזה את יכולה לגדול למקום מדהים.... אוהבת אותך ואיתך...

לונה..

New member
מותק שלי

אני כבר יומיים מנסה להגיב להודעה שלך וחוץ מהמעיכה הענקית שאני רוצה לתת לך אני לא מצליחה לחשוב על כלום. אני אוהבת אותך מותק. איתך תמיד.

efratushb

New member
ילדונת מתוקה...

גם לי אין הרבה מילים אבל שולחת ים של חיבוקים עוזר קצת?

היי מותק!

רוצה לתת לך המון המון חיבוקים ונישוקים, את מקסימה בעיניי !! אם את צריכה משהו,כל דבר שאני יכולה לעזור בו, את מוזמנת מאוד!! הוקוס..

למעלה