ואתחנן

עמליה3

New member
שבת שלום

המצב מתחמם וזוחל למרכז, מקוה שחיל האויר וצבאינו ירוצץ את ראש הנחש. האחיין שלי הלוחם קיבל כמה שעות מנוחת שבת ואנו נוסעים לראותו. מצרפת לכם מצגת לעידוד ששלחה מלכה: חיל האויר שלנו

mati40

New member
ברכה

שלום לכל ידידי כבר הרבה זמן לא נכנסתי לפורום מכל מיני סיבוות שונות ומשונות הנני כאן לברכם שיהיו לנו ימים שקטים והשלווה תיהיה בקרבינו לכולכם אני מברכת שיהיה לכם כל הטוב שבעולם ולצפונים שמרו על צמם ותהיו חזקים כי אכן אתם כאלה אוהבת את כולכם ושיהיה שבוע עם שלווה בלב מתי

yaely2

New member
מנהל
ואתחנן

ואתחנן שפשפתי ברכיי מכריעה, רפו ידיי מקריעה וכבר בלב עלה השַיִת. על אף רדיפות וארס, נגד השמד וההרס מאפר בניתי לי בית. ואתחנן בעת הזאת לאמור אתה ידעת את הרע ואת האור השְקט הסמבטיון לא רק בשבת אנא אעברנו ולו רק במעט למקום בו רק בנים לומדים קדיש ושלום בין עמים ובין כל איש. ללא עברה אעברנו, לעבר הנכסף, לא אנטור לא אזכור, אעביר דף אתחנן לשלום אשפשף את ברכיי, דמעותיי כבר הפסיקו לשטוף את פניי, רק תן לנו חיים, תן לנו שלום תן לנו ליהנות ממנו כבר היום. יעלי מנהלת פורום שישים פלוס

yaely2

New member
מנהל
לשריקה ומתי שהצטרפו

שלום כולם, תודה לך שריקה
על המחמאות. אכן השיר הוא פרי עטי. שמחה שמצא חן בעיניים, שיר הוא כמו ילד תמיד שמחים לשמוע עליו מילה טובה. שריקה יקרה, הכתיבה בפורום גורמת לך ולהשתפר. מי שכותב הרבה פה, מגלה שכתיבתו משתפרת. אין אפס. שוב תודה לך על המחמאות, שימחת אותי. למתי ברוכה השבה נקווה שתשובי לקבע. תמיד נשמח לקרוא מה שאת כותבת.

mati40

New member
תגובה

תודה מקרב ליבי ליעלי מודה על המילים החמות שיהיה לכולנו שבוע עם שלווה בלב ועם הרבה הרבה אהבה,אהבה ונשיקות ונתראה במילים בפורום מתי

נכד חכם../images/Emo95.gif

שבת שלום לכל חברי הפורום. יעל'י היקרה והחכמה תענוג לקרוא את כל מה שאת כותבת ואת שיריך היפים. אני גאה (בלי שום קשר לזה) להיות חברה שלך. עמליה יקרה, לא שזה כל כך אכפת לי, אבל כנראה שקצת התבלבלת בקשר למצגת ההצדעה לחיל האויר, זו אני שהעברתי אליך ואולי גם מלכה אבל באמת זה לא משנה העקר שאת עשית את פעולת ההעברה לפורום וזה מה שחשוב. ברוכים כל הכותבים פה וגורמים לי הנאה. עכשיו אני חוזרת לנושא שבו נכנסתי בהודעה נכד חכם יש לי נכד בן שנתיים ורבע ושמו אריאל ויש לי נכדה בת שנה ורבע ושמה טוהר והם חברים טובים. יום אחד כלתי אומרת לו אתה יפה תואר ואז החמוד אומר לה אני לא טוהר אני אריאל נכון שהוא מקסים?

mati40

New member
נכדים

שלום רב לך ציפי היחידה נחמד נו כאן והרבה הרבה מזל טוב לנכדים החמוים שלך,איך אומרים כן ירבו בישראל חמודים כאלה לי יש חמודים גדולים מאחר ואני גם מבוגת ממך יש להניח,וזו הריבית לעמלנו הרב שיהיה לנו רב את המיטב ושנרווה נחת מהם ומהילדים הרבה הרבה בריאות והרבה הרבה אהבה,היא חוזרת אליהו לבסוף ברכות מעומק ליבי מתי

עמליה3

New member
עד מתי?

אצלינו רוצים להרחיב כדי לשלוט ולהעביר לכוח בין לאומי שטח מוכן ונקי. אנחנו בטוחים בצידקתנו אבל דואגים =לא נשברים. האחיין שלנו יצא לשבת ונסענו לראותו אבל כבר בשש בבוקר הודיעו לו לחזור, להרבה ממכירנו שלחו צו . ואנחנו קשובים לטלויזיה המדווחת שאר"הב הגיעה עם צרפת להסכם על הפסקת אש. האם הם לוחמים? האם ההסכם הוא שלהם? בבית אני יושבת ומסתכל על אקווריום הדגים שלי איך יש דגים שנוברים בין האבנים לחפש מזון ,אחרים שוחים או מחזרים אחד אחרי השיני ויש לי כמה דגים תוקפניים שתוקפים אחרים בלי התגרות. אתמול דג אחד נחלש ושאר התוקפניים התחילו לנקר בו כשהוא עוד זז.ואז אני הוצאתי אותו מהאקווריום כדי שהאחרים לא יאכלוהו שאולי הוא חולה וידביק את האחרים. כך בני האדם. מי שחלש סופו שיאכל על ידי אויביו. לכן עלינו להיות חזקים ונחושים ולא להראות פחד וחולשה. מצרפת לכם מצגת רגועה מעולם הדממה. וסליחה אם לא דיווחתי נכון והמצגת היא מציפי ולא ממלכה.=אני מקבלת משתיהן מצגות. ותודה ליעלי שנתנה לנו לקרוא את השיר המרגש שכתבה.

yaely2

New member
מנהל
לציפי ../images/Emo24.gif גדול

לציפי
איזו חברה נפלאה את, ואיזו זכות נפלה בחלקי להיות חברה שלך. לא אוותר על אף שורה שכתבת לי ולא על אף מילה גם אם ייסרוני בשוטים, כל השוטים. תודה לך מעומק הלב. ממש ריגשת אותי. ובקשר לנכדים.... מסבתא כזאת אני מצפה לנכדים משובחים שבמשובחים.

yaely2

New member
מנהל
שבוע טוב לחברי והפורום ו...למציצים

חבר'ה יקרים
רוקסן
התקשרה אליי, יש תקלה ב HOT ספק האינטרנט שלה, לכן אין לה אפשרות להתקשר אלינו. היא איננה יודעת כמה זמן התקלה תארך, אך היא תשוב אלינו לבסוף. רוקסן, אני מאחלת ל"הוט" שיצטנן קצת ויוכל לאפשר לך לפעול לשביעות רצוננו.

mati40

New member
נכדים

ציפי החמודה נכד מתוק לך שרק תהני ממנו ושיהיה לכם בריא ןתגדלוהו למעשים טובים כפי שנאמר לי יש 6 אבל גדןלים יותר ואני נוסעת אליהם ביום שלישי הבא אז נתראה כשאחזור מתי האוהבת אתכם

mati40

New member
לחברה

שלום וברכה תודה על ברכתך הלבבית אני שמחה ל יהיות אתכם אולם אני עושה פסק זמן מאחר ואני נוסעת לנכדים שבעולם הגדול אז נתראה על הכתב בעוד חודש יהיה לך כל הטוב שבעולם ונשיקות לכולכם אוהבת

Sarika

New member
יעלי תודה, כמה אקטואלי....

וכמה נוגע ללב, זה פרי עטך ?

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ליקיצים ולנרדמים ../images/Emo199.gif

שבת שלום לעמליה ולכולם,
עמליה את פשוט מקסימה עם האופטימיות הסוחפת שלך. תודה על מה שאת מביאה לפורום לעודדו.
שוב עבר שבוע לא קל ואני עדיין אומרת שהשבירה הצבאית חלילה מתחילה בשבירה הרוחנית של העורף. (גם חלילה) אנו חייבים להאמין שהכול יבוא על מקומו בשלום. יהודים זה עם אופטימי, אסור לשבור את התכונה הזאת חייבים להמשיך ולהאמין כי שוב, אם נישבר מה ישאר? מה יש לנו במקום?? מעניין שביהדות כתוב תלמוד בבלי מסכת ברכות דף י עמוד א " כך מקובלני מבית אבי אבא - אפילו חרב חדה מונחת על צוארו של אדם אל ימנע עצמו מן הרחמים. " וכתבו אותה יהודים בשעה שרוב העם היה בגלות ובכל זאת האמינו. במשך קרוב לאלפיים שנה האמינו, אז שאנחנו לא נאמין שיהיה טוב?. הם האמינו בשיבה לישראל והנה שבנו, נכון לא קל אבל בטוח שזה יעבור ונזכה לשלום של קבע. שבת שלום לכולם וכל כך אוהבת אתכם ושמחה שאתם איתי. נ.ב הקדמתי לשלוח שיר שלי לפני הכתיבה הרגילה ובאמת אינני יודעת להסביר מדוע נהגתי כך.

Sarika

New member
../images/Emo45.gifאוהבת את כתיבתך ומזדהה

עם כל מילה. והשיר שכתבת נפלא (כבר כתבתי למעלה).

הודה 77

New member
שלום לפורומיסטים

נטשתי אתכם לזמן מה,אבל ,הכרתי חלק מכם בפגישה הטובה שהיתה לנו בחולון. עם ישראל ,ללא יוצא מהכלל מתחנן לשלום. שם השיר היפה של יעלי הוא- ואתחנן- כפרשת השבוע. אבל- לאיזה שלום אנחנו מיחלים במציאות הריאלית? . מה יספק אותנו כמדינה ? שביתת נשק? שקט של 40 שנה-כבתקופת השופטים? או רק חזון של "וגר זאב עם כבש"? ומה דעתכם? על מחיר מותר לדבר?

למעלה