ואריז - סחר-פנים?

ykblackjack

New member
ואריז - סחר-פנים?

תחשבו על זה,ואריז "מפעיל" המוני מרגלים ומודיעים שהוא מכנה "ציפורים", מה מונע מהם לבגוד בו,ויתר מכך,איך הם מגיעים לכל מקום ונותנים לו את המידע המדוייק. אחד מן ההשארות שעלו לי הם זה שהוא חסר-פנים ומתפקד בעצם כ"ציפורים"שלו או לפחות כחלק,מה דעתכם?

MIniMage

New member
אהבתי את הרעיון

אבל הוא בכל זאת יודע על כל דבר שקורה בעולם. יש לו רשת מרגלים בכל ווסטרוז ובערים החופשיות וכל האיזור. יכול להיות שואריז מתחזה לאנשים ובכך צובר מידע, אבל דוגרי את רוב המידע שהוא משיג בטירה זה בגלל כל המעברים הסודיים שהוא משוטט בהם. בהנחה שהוא כן חסר פנים, למה הוא לא רוצח אף אחד? אני אישית חושב שהוא אחד מהטארגריינים, ולכן הוא יודע את כל סודות הטירה. (נאמר במשחקי הכס שהמלך נראה לי אאיגון הכובש, הורה להרוג את כל מי שבנה ותיכנן את הטירה כך שרק דם דרקונים ידע את סודותיה).

הלדין

New member
לא צריך לקחת את זה כאמת מסיני

מדובר במאיגור האכזר, בנו של אאיגון. הטארגריינים אינם יכולים למנוע בשלב זה ממי שרוצה ללמוד את סודות הטירה ללמוד אותם. חוץ מזה, הסריס שימש כרב מרגלים גם בימיו של אאריז המטורף. גם ברשת הריגול שלו ישנם חורים אם ג'יים הצליח לרצוח את המלך.

myochay

New member
אנחנו יודעים שהוא אומן תחפושות

כי טיריון ראה אותו מתחפש מספר פעמים אבל אף פעם לא ראינו אותו משנה את פניוץ זה לא הגוני גם כי הוא מספר איך מקריבים את המה שמו שלו לרהלור והוא אומר שהוא שונע קסמים וחסרי הפנים בהחלת מתעסקים בקסם ועוד יש גם רמזים שהם כשוים לרהלור.

ykblackjack

New member
יוחאי בשם אלוהים!!

תכתוב כמו בנאדם לא מבינים מה אתה רוצה לומר בהודעות שלך קיבינימאט!!

למעלה