ואריו לשבת

amitceder

New member
ואריו לשבת

אומנם הואריו בתיקון בחו"ל ובשבוע הבא הוא כבר בטח יהיה כאן, אבל אני זקוק לעזרתכם הנדיבה לצורך הליגה הקרובה בשבת - למי יש ואריו ספייר?

ג ל נ ט י

New member
תן קפסולה קבל ואריו...

סתאאם... (מזכיר את הסיפור של נחום גוטמן עם שני ציידים שטיפסו על עצים שונים, לאחד הכדורים ולשני הרובה ... :) )

חגי זיו

New member
רגע...ומה עם הבדיחות שלי - לפחות

אני מת עליהן...10... 10 גם שני יניב קלטתי מבסוט

shaniya

New member
נכון

אבל גם בגלל שאני יודע שאתה מטופל עם כסף

חגי זיו

New member
לאחרונה אני והכסף מתרחקים...

כנראה משהוא באוויר - אין ביננינו קרבה..

shaniya

New member
כמו שאמרתי...

תבוא, תספר לי את סיפור חייך אני אהנהן ואגיד אהההה... אהההה... ומה אתה חושב על זה.... אח"כ אני אקח לך מאה דולאר.

חגי זיו

New member
דייט יוצא לי יותר זול! ../images/Emo68.gif

הכל אותו דבר כפי שתארת ומקס' 200 שקל....חוץ מהדייט שארגן לי נימי שעלה 400......

מותק אני לא הרוחתי מהדייט שלך כלום

(חוץ מספורים עליך מגוף שלישי-אגב לא משהו) אם החלטת להשקיע כסף ולשחק אותה לארג' its your buisness . אגב יצאת פרייר היית יחול אפילו להרויח שם כסף. (גיא לטפולך).

shaniya

New member
הסיפור נשמע לי מוכר

נימי סידר לי את אותו ה"דיל" רק שלי זה עלה 420 ש"ח. חגי, אני חושב שדפקו אותנו! (או אנחנו דפ... ?) - עזוב. אני צריך לחשוב על זה. נימי, חכה בהפסקה!

ילה ילה יה בכיין לפי הספורים שלך

היום אין לך על מה להתלונן הלואי עליי חברים כמוני, תן לי לפחות כצת קרדית במקום ללכלך

amitceder

New member
נימי , מה קורה פה?

אני לא מכיר את הסיפור, אבל מההתכתבויות שלכם אני מצליח להבין שחגי שילם 450 שקל תמורת סקס ללילה שאתה סידרת לו... או שתשקלו מה אתם כותבים, או שתרוצו ותספרו לחבר'ה, אבל להשאיר דברים ככה? לא יפה....
על משקל - נהנית - ספר לחבריך.

חגי זיו

New member
עמית - זה פורום פומבי והמסקנות שלך

לגמרי מוטעות. ובאמת זה חורג מגבול הטעם הטוב במיוחד שמדובר בבחורה מעל ומעבר לכל המצופה ולנמרוד - לא ברור לי איפה קראת שאני מקטר ...אלק. זה היה בהחלט מהדייטים המוצלחים יותר שאפשר לתאר ובזה אני סוגר את הסאגה המיותרת הזאת.

shaniya

New member
אני דווקא נורא נהניתי מהסאגה המ..

המיותרת הזאת למרות שאני מאוד מבין אותך חגי. אגב, אתה רוצה שוב לדבר על זה ?אני אסדר הנחה מיוחדת ללקוח מיוחד.

חגי זיו

New member
ואריו לקום!

יש מלא חברה שפרשו ושוכב אצלם ציוד...נסה את שוויצר אולי.

למעלה