ואפפרופו וועדה.......

ואפפרופו וועדה.......

כשאני והזוג השני הגענו לחתימה בוועדה גם הרגשנו את המבטים החודרים... ואז קמה לה הרופאה הגניקולוגית המהוללת.... ועשתה לי מבחן בעל פה על מה אני יודעת בנושא הריון מרובה עוברים....ולמרות שאני בפעם השניה פונדי היא בחנה אותי לעומק ולרוחב ושאלה מאיפה אני יודעת את הפרטים שאני יודעת... עברנו את זה כמובן בשלום.... אין גבול ולפעמים אין הגיון!!! אז בכל זאת אין לנו ברירה אלא לעבור בוועדות האלה ואנחנו צריכים אותם.. בייי סיגל

מירבי*

New member
סיגלוש, הוועדה זה בהחלט משהו

שצריך לעבור אותו וזהו, התחושה לא נעימה, אני יכולתי לחוש במבטי אשמה , לא יודעת מה המקור לזה, יודעת שנעים זה לא היה. איך את מרגישה יקירה, מתעגלת?

סיגלוש מוווואה געגעתי../images/Emo25.gif

תורידי כבר תמסנג´ר את זוכרת על מה שדברנו אז אני מחכה. שבת נפלאה יקרה, נהיה בקשר בפון.

אחותייייייייייייייייייייייייייייייי

אני שמחה שאת מרגישה טוב והכל בסדר!!! תנוחי הרבה!!!!! לגבי הצרבות, אותי גם זה כבר "תפס" ויש דברים שאני נמנעת מלאכול כי זה עושה לי צרבת איומה...(מה שלא קרה לי אף פעם בשלב כ"כ מוקדם של הריון). כנראה שההריון הזה יהיה שונה....(מה שלקחתי בחשבון...) לא יצא לי להוריד את המסנג´ר כי כמעט לא התעסקתי עם המחשב...פשוט כאב לי הגב ולא הייתי מסוגלת לשבת מול המחשב. נראה אוי בשבוע הבא נשעה את זה יחד בפון. הרבה נשיקות!!!!! ביי סיגל

היי מירבוש../images/Emo25.gif

כמו שאמרת בדיוק אני מתחילה להתעגל.... אני נשקלת הרבה , על המשקל לא עליתי גרם אבל בגוף אני מרגישה את השינוי... אני מרגישה שאני כאילו מתנפחת... אני מאוד משתדלת לשמור על כל מה שאני מכניסה לפה..ולא אוכלת כל דבר .. לא בא לי לעלות הרבה בהריון הזה, אני יודעת כמה קשה להוריד אח"כ... בפונדי הקודם הייתי יותר שמנה לפני ההריון, ואחרי הלידה הורדתי איזה שלושים קילו..... אני לא מתכוונת לחזור למה שהייתי .. אני מצפה מעצמי לא לעלות יותר מ 10 קילו הפעם, ונראה לי שלא תהייה לי בעיה.... חוץ מזה הכל פחות או יותר בסדר..טפו טפו טפו.... היתה אמורה להיות לי בדיקה ודחו לי אותה ליום א´, נעשה אולטרא ושקיפות עורפית ונקווה שהכל בסדר.... לא היה לי חופש מהעבודה ואני מחכה כבר לחגים.... ד"ש חם ונשיקות לסלי ...וגם לך!!!!!!!!! ביייי סיגל

למעלה