ואני שואלת..

meyrav a

New member
ואני שואלת..

כמה צד א' יכול ל"חפור" לצד ב' על צד ג'? בילבלתי אתכן? מקווה שלא ! לא משנה מה הנושא מה השעה או היא היא לא ראתה אותי כל השבוע. היא תמיד תמצא דרך לקשר . יש לה מין יכולת מופלאה שכזו להוציא את המיץ את אוויר מהמפרשים. ניסיתי כל מיני דרכים שתקתי - לא עוזר הסכמתי - כנ"ל צעקתי - אין עם מי לדבר ניסיתי בדרכי נועם להסביר מבלי "לצאת מהארון" לגמרי נאדה !!! הכל מסתבב וחוזר לצד ' ב עם צד' ג וכמובן בל נשכח את הניגון העיקרי הי ל דים !! מה גם שיש לי "מעט" מורכבות בנושא הרגיש והטעון גם ככה. מה עושים? האם להמשיך לסבול בשקט? האם לנסות לרמוז לה? או האם לצאת מהארון ? ואז תהיה סיבה למסיבה נוספת (בכל אופן העזרה שלה לא תסולא בפז)

Sun1979

New member
בתור מישהי שמבינה דבר או שניים בביטוחים....

תמיד כשמעורבים כמה צדדים... זה אף פעם לא פשוט :) מהניסיון הדל שלי עם צד א' שחופר לצד ב' על צד ג'.... העניין של צד א' הוא פשוט וקל - "לחפור". צד א' לא באמת מצפה לכלום מלבד החפירה עצמה שכנראה תורמת לו ברמה האישית משהו, או שלא תורמת כלל והוא פשוט מבין המון בלחפור ולכן פונה לפעולה בסיסית זו. לרוב גם לפעולת החפירה אין קשר ישיר מדי לאתר בו היא מתבצעת... כי גם כשהולכים לפי הנחיותיו...הוא עדיין ממשיך "לחפור" אפילו שהוא מגיע לים, לקרקעית ולליבת כדור הארץ... אני באופן אישי הבנתי שכל עוד אני נותנת לצד א' "לחפור" ולא באמת מתייחסת אלא מקדישה לו את זמן החפירה הקבוע שלו...לצד א' נשבר בשלב מסויים והוא מתחיל לשחרר ולהרפות...ואז ניתן להשתמש בעזרה שלו בלי יותר מדי מצפון...כי צד א' בסה"כ רוצה לעזור, המחיר של העזרה הינו בחפירה... (ולחפירה אין קשר למציאות!) זה במידה והבנתי את הסיטואציה נכון, במידה ולא הכל בטל!!!
חיזקי ואימצי...והכיני הרבה חול יקירתי...כזה שלא תזדקקי לו באמת...

מירב -

צאי לה מהארון לפנים!!!! אם כבר תהייה מסיבה על זה, למה לדחות את הקץ? תחגגי! בהצלחה!

meyrav a

New member
"מסיבה" עלק...

אני אוהבת את חוש ההומור שלך ? את רוצה לבוא איתי "למסיבה" ?

מירב..

אם "חוש ההומור" שלי, הציק או פגע בך - קבלי את התנצלותי הכנה.. זאת הגישה שלי לעניינים כאלה... זה לא חייב למצוא חן בעינייך..

meyrav a

New member
חיפושית יקרה

לא נעלבתי ! (צריך הרבה יותר מזה) אני רק חושבת על הסצינה איך צד א' תגיב על כל העניין המיוחד שלי..
האמת זה יכול להיות מצחיק יהי ה משהו נוסף לחפור מכירה את הנפשות הפועלות אהה ויש צד ד' שהוא בכלל הומופוב

למעלה