ואני,כל שביקשתי..

ואני,כל שביקשתי..

ואני כל שביקשתי היום זה להריחך לדקה.. לא שעה,לא בית מלון רק הרחה קלה לספוג את ריח האישה שבך להמשיך במטלות היום-יום לספוג אוויר הרים בדרך החמה והדביקה..

ומה אני בסך הכל ביקשתי?

שתקפוץ אל תוך המים הקרים שתרגיש מה זה מים צלולים שתתחיל לחטוא רק במילים בטרם תעבור לחטוא במעשים. מה כבר ביקשתי? ביקשתי להיות איתך ביקשתי ללכוד את מבטך כל כך מעט ביקשתי אפילו שלא נתבקשתי. ישששששששששששששששששששששששששששששש התקלקלתיייייי אפילו אני לכתוב בצורת שיר הצלחתיייייייי זהו כעת חוזרת לצלילה שלי. אולי משם תבוא לי ישועה או אולי יבוא אלי יהושוע? שתהיה לכם שנה נהדרת,שנה מאושרת,שנה של המון חטאים(במילים) במה עוד אברך אותכם?....מה אברך לו במה יבורך,זה הילד שאל המלאך? מכירים את השיר הזה? היכן כאן מנהל הפורוםםםםםםםםםםםםםםם למה אין התיחסותתתתתתתתת ככה מקבלים אורחים כאן אצלכם? בררררררררררררררר מתחיל להיות קרררררררררררררררר מצטערת מנהל ...זאת התמונה היחידה שצילמו אותי,ועוד בהפתעההההההה

שנה דביקה ואירוטית יא חוטאת..../images/Emo9.gif

את עם מנוף כזה מהעוגה.. לא כל כך זקוקה להשראה אז מה הפלא,שהפכת לזמרת סופרן ?

חן (*_*)

New member
רגע, רגע, שנבין- ../images/Emo12.gif

אתה לא מעשן, לא מזריק, אז מה פתאום התחלת להסניף?????????? אינך יודע שזה לא בריא???

יווו כמה פעמים עלי לבקש?

פעם אחת כבר ביקשתי מבקשת קצת דרך ארץ מעט סבלנות קצת אורח רוח והרבה סובלנות. ------------------תן לי את השקט- ------------------...את הבטחון, ------------------חיוך בשפתיים ------------------...אושר אל הלב. זהו-זה הכל וזה כל שאני מבקשת. עדינה-ו ואת הבקשה האחרת שלי אגיש בשני עותקים

למעלה