ואני כזה Jimmy Jimmy http://www.youtube.com/watch?v=7SVMcax9osY
מ מכופף ונועץ New member 1/3/13 #6 שמה ענו לי שנוכחות זה כאריזמה אבל זה לא נכון. לאריק שרון לא היתה כאריזמה. אבל היתה לו נוכחות. ויש דוגמאות רבות אחרות. הכאריזמה לוקחת את הנוכחות לכדי עילוי. שהכל מתחבר באדם בכל הרבדים, כמו מוזיקה. אבל נוכחות, היא חפה משלמות. אין לה את העול הזה.
שמה ענו לי שנוכחות זה כאריזמה אבל זה לא נכון. לאריק שרון לא היתה כאריזמה. אבל היתה לו נוכחות. ויש דוגמאות רבות אחרות. הכאריזמה לוקחת את הנוכחות לכדי עילוי. שהכל מתחבר באדם בכל הרבדים, כמו מוזיקה. אבל נוכחות, היא חפה משלמות. אין לה את העול הזה.
W wish2 New member 1/3/13 #9 הייתה לו כריזמה לגמרי הוא ידע בדיוק איך להביא את עצמו. הוא היה גורם לי לחייך כל פעם שראיתי אותו. ולא מלעג. הוא היה כמעט דיקטטור ועשה את זה בחינניות. עכשיו אני מתגעגעת אליו.
הייתה לו כריזמה לגמרי הוא ידע בדיוק איך להביא את עצמו. הוא היה גורם לי לחייך כל פעם שראיתי אותו. ולא מלעג. הוא היה כמעט דיקטטור ועשה את זה בחינניות. עכשיו אני מתגעגעת אליו.
מ מכופף ונועץ New member 1/3/13 #11 זו לא כאריזמה כאריזמה זה לא רק זקן חינני ועוצמתי שגורם לך לחייך. זה גם נאומים חוצבי להבות. וגם אינטונציה משלהבת. וסחף של המונים. זה כשמישהו מעורר בך את הרצון להיסחף אחריו ואחרי רעיונותיו. ולא לפתח מחשבות של התנגדות.
זו לא כאריזמה כאריזמה זה לא רק זקן חינני ועוצמתי שגורם לך לחייך. זה גם נאומים חוצבי להבות. וגם אינטונציה משלהבת. וסחף של המונים. זה כשמישהו מעורר בך את הרצון להיסחף אחריו ואחרי רעיונותיו. ולא לפתח מחשבות של התנגדות.