ואני בכלל נכנסתי

ואני בכלל נכנסתי

באמצע הסקס שלי לשתף אכם בדיסק שאני שומעת עכשיו אחד השירים שם שיר שתמיד אהבתי תני לו פרח גלי עטרי מילים: לאה נאור לחן: משה וילנסקי "תני לו פרח, תני לו יין אבל את ליבך שימרי" כך אבי הטוב אמר לי כשהייתי בת עשרים כך אבי הטוב אמר לי כשהייתי בת עשרים יין מר, פרח בר לא יותר כי זה יכאיב אבל בת עשרים הייתי לא ידעתי להקשיב "הוא יפליג", אבי אמר לי "אל איי האגדה וללב שלך בעצם אין מקום במזוודה, וללב שלך בעצם אין מקום במזוודה" יין מר... אך אבוי, ימים הגידו ולימדני המכאוב אני כבר בת עשרים ושתיים מה צדק אבי הטוב אני כבר בת עשרים ושתיים מה צדק אבי הטוב יין מר... ובעצם מה אני אומרת? כאילו ראבקקקקק אני כבר בת ארבעים (בעצם עוד חודש 41 ) ועוד לא למדתי אז מה? אני טיפשה ?
| ניצת בימים של הרהורים על אהבה |

maof

New member
ניצת מזל טוב ליום ההולדת שמגיע|בלון

ורק שתדעי הסטסטיקה אומרת .... שנשים עם הגיל מישתבחות כמו יין
מעוף

יומולדת ../images/Emo12.gif

עוד לא יקירי אבל מסכימה איתך בנוגע לינו הנשים לחיים

Lonely In Blue

New member
מה אגיד לך...

ואני הרי אוהב שירים...
ואוהב יין...
ואוהב פרח...
אבל... אביה הטוב אמר מה שאמר כאיש עייף, עם הסתכלות "מפוכחת" על החיים. מישהו מוכן להסביר לו שעם הסתכלות כזאת אין טעם לחיים ? ניצתי, המשיכי לתת את הלב,
וגם אם לפעמים זה יכאב, לפעמים זה ירגש, לפעמים זה יגרום לאושר, אבל מה שבטוח, זה יגרום לך להרגיש. והיכולת להרגיש, היא ההבדל בין יצור חי לבין דבר דומם. לחיי הטיפשות
( ועוד לא דיברנו על אהבה )

ophra

New member
עוד משהו על התפכחות

אתמול יצא לי לראות בשידורים החוזרים של "שבתות וחגים" פרק מן העבר שאיכשהו פיספסתי וככה בערך זה היה: דניאלה התיכונסטית (רומי אבולעפיה המדהימה), אצל החבר שלה, מבואסת מאבא שלה (אלו אבוטבול השווה
) שבגד בחברה שלו (יעל אבקסיס) ונזרק מהבית ומאמא שלה (אתי אנקרי) שכבר שנים חיה לבד ואם כבר יש לה מישהו - היא מיד מוצאת סיבה למה הוא לא מתאים ואז היא אומרת משהו כזה: "נראה לי שהמבוגרים כבר שכחו מה זאת אהבה. הם כל כך מסובכים בבעיות שלהם ובקשיים שלהם שלא נשאר להם מקום וכח לשום דבר אחר ובטח לא לאהבה...." מה אני אגיד לך ניצתי.... נצבט לי הלב כשהיא אמרה את זה זה אולי פשטני וכוללני אבל יש בזה משהו...
עפ
(ובהזדמנות זו - למי שלא מכיר ויש לו כבלים - "שבתות וחגים". היא רק הולכת ומשתבחת עם העונות...)

maof

New member
עפרה היקרה../images/Emo39.gif

אולי זה פשטני וכוללני........ אבל אני רוצה להזכיר לך....שזה רק תוכנית טלווזיה וזה מזכיר לי דבר נוסף
אוקי אז היא אמרה נו...אז מה
מעוף

amigor

New member
שבת שלום! ../images/Emo39.gif עוד חודש ..

הפליגי אל צלילי השיר והמנגינה ואם אמצע הסקס, האזיני לנגינת ליבך גמעי לך
וריח הפרחים האביב בפתח, הרהורי אהבתך ילבלבו במלאת יום הולדתך, איחוליי
לחיים

מצוטטת

New member
../images/Emo24.gif, מה אומר ומה אגיד

קטונתי במילים אבל זה מה יש לארכאדי להגיד.... בעולמנו המר אומרים שיש עוד תקוה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין האתמול לעתיד בין האוצר לתחתית אומרים שיש עוד תקוה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין הבילבול לאסון תדעו שיש פתרון קוראים לזה אהבה בין הזיוף לאמת בין כל מה שחי למת ישנה אהבה יש בי אהבה והיא תתעורר ותיגע יש בי אהבה והיא תנצח בין השפיות לשינה בין הילדות לזיקנה אומרים שיש עוד תקוה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה. (
ארכאדי דוכין)

s h o o s h a

New member
מועדון ה 40+

איזה כייף להיות "טיפש" בגילאים שלנו אני כמעט בת 40 ומזה "טיפשה"
ויש לי לפחות עוד 40 שנה לנסות ולהחכים כי כמו שהמלאך שלי ואני סיכמנו ואני בחום אימצתי ארבעים - אמצע החיים - התחלה אוהבת אותך אישה וגאה להיות במועדון ה"40+" ובכל יום ללמוד עוד, להשתגע, לעשות שטויות, שיקראו לי "טיפשה" אם רוצים אני עוד חיה ולא מוותרת על החיים האלו

ס י ו ן1

New member
איזה שם דפקת למשרשרים

פתאום אחרי שקראתי את הכותרת שלך קלטתי את השמות ניחשתי את הגילאים ואמרתי לעצמי תברחי מ.סיון תברחי לא יתנו לך להיכנס במילא חחחחחחח אז מה אל תפחידי גם אני אגיע לשם ולא רחוק היום מה חשוב הגיל את בכלל לא יכולה לדמיין לך מה אני מתכננת לעשות בו מה שלא עשיתי אתמול ושלשום בכלל... מהר להתאפס מחדש ושיהיה שבת שלום!!!!!!!11

s h o o s h a

New member
ת'אמת ... לא ידעתי איך לקרוא לו

למועדון הזה ובכלל לא חשוב הגיל חשובה ההרגשה הפנימית ואם "טיפשה" ... שיהיה מה 'כפת לי בכלל גם חושבת שלניצתי שלנו לא 'כפת (נכון ניצת????) העיקר העיקר - ההרגשה [ולדעתי הפרטית והאישית לחלוטין, סטיתי לגמרי מהנושא שהועלה כאן ולקחתי אותו למחוזות שונים לגמרי, כי הראש שלי, טוב נו, הוא שלי ואני היא זו שצריכה לחיות איתו ... ומפסיקה כאן ועכשיו לקשקש כי אני נסחפת ו ... [[שתקי שושה, דייי, הגזמת]] טוב טוב, ביייי]

ס י ו ן1

New member
מי טיפשה מה טיפשה הלוווווווווו

שושה מה קורה היום? חחחחחחחחח אל תשתקי אף פעם לא נסכים לזה בשום אופן. שתהיה לך שבת מקסימה!

מצוטטת

New member
לא פֹּה בדיוק הטעות../images/Emo70.gif

אנשים חושבים שהם מפסיקים להתאהב בהזדקנותם מבלי להבין בעצם שמזדקנים ברגע שמפסיקים להתאהב וכאן הכוונה היתה הפוכה או שאני בעצם זו שלא מבינה

s h o o s h a

New member
../images/Emo70.gifרק להבהיר../images/Emo70.gif

את ה"טיפשות" ציינתי ולקחתי ממקום ואל מקום מאד חיובי ולא, חלילה, כדימוי עצמי נמוך, מרירות או כאב נהפוך הוא ועכשיו כבר ממש עייפה והולכת לצבור שעות שינה ליל מנוחה אנשושים נשתמע לנו ש ב ת - ש ל ו ם

עוף כנף

New member
גמני לא בת 22....

(בת 41 בעצם) ועדיין מאמינה בנאיביות, ועדיין מאמינה ברגש ובלב, ולא.. את לא טפשה... ובעצם לא צריך לקחת מרירות של פגיעה כמדד להמשך החיים..

מצחיקולה

בדיוק כמו שושה אמרתי טיפשה במרכאות... לא מוותרת על הנאיביות לא מוותרת על התקווה ומאמינה גדולה באהבה!!!

עוף כנף

New member
../images/Emo6.gif בבדאי שבמרכאות!!

אז, לחיי האהבות, האכזבות, התמימות וההתפכחות...
(וברקע מתנגנים בערוץ 33 שירים נאיביים ומתוקים, כמו אותך, שואל הלב ומצפה לראות... לפעמים אני מרגיש שאני צריך כנפיים... באת אלי...

למעלה