ואנחנו שוב חולים

ריטה1

New member
ואנחנו שוב חולים

והפעם במשהו מוזר, אתמול בבוקר לפני הגן שי הקיאה (על המיטה של אמא), ובאמצע היום הגננת התקשרה והודיעה שלילדה יש חום (38.2), לקחתי אותה הביתה ולאחר האקמולי היא ישנה כל הערב, התעוררה ב17:00 לאכול וחזרה לישון, הערתי אותה ב 22:00 לאכול וחזרה לישון, ובלילה כבר היה שמח, התעוררה בהתחלה איזה מאה פעם למוצץ, ואז ב 5:00 לפנות בוקר פתאום בכי נוראי וחום של 38.6, נתתי לה נר והיא בסוף נרדמה לי על הידיים, מאז היו עוד כמה פעמים של התעוררויות, אבל החום התחיל לרדת. בבוקר החום עמד על 37.8. ובבוקר שוב מקיאים אחרי האוכל, ומאז היא ישנה כבר כל הבוקר עד עכשיו. נגעתי בה ואין לה חום. ואני לא יודעת מה לחשוב, ביום שלישי היינו בשעור שחיה והיה מעט קר, אז אולי זו התקררות, כי בסה"כ כשהיא ערה היא משחקת וחייכנית.

ligo

New member
נשיקות לשי- שתרגיש טוב

אני מקווה שהיום החום לא יעלה שוב אגב, איך בשיעורי שחייה? חשבנו לרשום את מאי אבל בסוף החלטנו לדחות את זה קצת (היא בת 3.5 חודשים)

לגבי הבריכה

תירשמו כבר מעכשיו כי יכול להיות שלא יהיה מקום ואז ממילא תצטרכו לחכות. אם יגידו לכם מיד שיש מקום אז תגידו שאתם רוצים להתחיל יותר מאוחר, בגיל חצי שנה או מה שתחליטו.

ligo

New member
דווקא היה מקום (בבריכה של ענת) אבל

המקום הוא בקבוצה של תינוקות בגיל חצי שנה ומעלה אז נראה לנו שעדיף לרשום אותה לקבוצה של ילדים בגילה. גם כל עוד היא יונקת זה אומר שאני אצטרך ליסוע איתה לבריכה (ורצינו שזה יהיה התפקיד של יובל). גם קשה למצוא עיתוי שהיא לא רעבה/עייפה/עם גזים. כשהיא תיגדל עוד קצת ושיהיה לה סדר יום קבוע (אני מקווה שזה יקרה מתישהו) אז יהיה יותר קל להכניס חוג בריכה לסדר יום. אפרופו סדר יום- ריטה, אני יודעת שאת פייבורטית של "הלוחשת לתינוקות"- את מצליחה ליישם את שיטת EASY?

ליגו, גם אני בעד גיל מבוגר יותר!

ותומר התחיל בגיל 7 חודשים! הלוחשת לתינוקות - התחלתי לקרוא לפני יומיים. אני אספר לך את רשמיי אחרי שאתקדם בקריאה...

ריטה1

New member
האמת היא ששי הסתדרה לה לבד

עם סדר היום.ובכלל אני לא לוקחת את הספר כתורה מסיני, אני מערבבת את הידע שלו עם האינסטינקטים שלי, עם הטמפרמנט של שי וממשיכה הלאה. כעיקרון שי ילדה מאוד נוחה (כשהיא בריאה), כך שנוצר לנו סדר יום די קבוע. חוץ מזה קראתי את הספר כ"כ מזמן(לפני 4 חודשים) שאני כבר לא זוכרת מה אומרת השיטה ואולי באמת השתמשתי בה או בחלק ממנה.

ריטה1

New member
מנסיון מר, כמו שהבנת

אני לא ממליצה לרשום אותה עכשיו ובגיל כ"כ צעיר, בגלל שינויי מזג האוויר יש סיכוי למחלות, ואצלנו גם היה נורא קר. עכשיו ביטלתי את שאר הקורס.

ריטה1

New member
טוב אז זה כנראה אוזניים

הרופא ראתה שהאוזן מעט אדומה, צריכים לחזור אליה שוב כשהחום ירד. המלצות לטיפול בדלקות אושניים יתקבלו בברכה, כמה זמן נמשכת הצרה הזו? ממש נשבר לי, רק השבוע היא חזרה לגן ועוד לא הספיקה לסיים שבוע שלם

תרגישו טוב, יש כנראה באוויר המון

וירוסים ומזג האוויר ההפכפך (ביום חם, בלילה קר) עוזר כנראה לקליטתם....

למעלה