ואן היילן-הלהקה

WhiteSnake 85

New member
ואן היילן-הלהקה

נחשבים לאגדת רוק? אני יודע שהם היו מפורסמים מאוד בשנות השמונים: שמעתי רק 2 שירים שלהם: RUNNING WITH THE DEVIL JUMP האם יש עוד שירים מומלצים טובים?

hells bells

New member
בטח אגדה ולא סתם! אדי ואן היילן

חייב להיות בתחרות הגיטריסטים שאם לא כן איזו תחרות היא זו?

ganooov

New member
לעניות דעתי הקובעת בעליל, ../images/Emo13.gif

אדי ואן-הלן הוא הגיטריסט מספר אחת על פני האדמה, ולצערי הוא עכשיו חולה בסרטן
.

ganooov

New member
לגבי מה? ../images/Emo13.gif

הוא גיטריסט יותר טוב מפייג´ לדעתי, והוא חולה בסרטן - זהו.

ganooov

New member
תקשיב, ../images/Emo13.gif

לדעתי קנופפלר וקלפטון יותר טובים מגילמור, למרות שכבודו במקומו מונח. אני חושב שהנדריקס מקום רביעי, יאנגווי שלישי, פייג´ מקום שני, וואן הלן ראשון. אתה יודע שואן הלן היה הראשון שהשתמש בטאפינג? (מן הסתם היו עוד כמה לפניו, אבל אף אחד לא עשה את זה כמוהו)

קיר קמט

New member
להקה קופצנית מדי בשבילי

וזה לא מכוון רק לג´אמפ המאוס לעוס אבל יש להם קאבר נחמד ל-Girl You Really Got Me Now (חוץ מהקול של הסולן.) ועוד שיר נחמד זה Dreams. עקב העובדה שהם מהאייטיז, אני מסרב להכיר בהם (כמו גם בלהקה שחביבה על מנהלנו.)

TheFly

New member
למה שירים לך על אלבום שלם

Fair Warning אחלה אלבום להתחיל איתו , באלבום הזה הם הגיעו למימוש עצמי כלהקה עד אז הם היו חיפשו כיוון למרות שנהנו מהצלחה רבה.

godsdice

New member
בהחלט אגדת רוק../images/Emo70.gif והמלצות

Van Halen עברו שלוש גילגולים או יותר נכון שלוש זמרים. שני הראשונים (David Lee Roth, Sammy Hagar) היו יותר מוצלחים, השלישי (Gary Cherone, שהיה הסולן של Extreme למי שזוכר את הזוועה של שיר "More Than Words" משנות השמונים) לא שווה בכלל לדבר עליו. שאר חברי הלהקה Eddie Van Halen (גיטרה), Alex Van Halen (תופים, אחיו של אדי למי שלא ידע), Michael Anthony (בס) נשארו נאמנים ללהקה, והשתתפו בכל האלבומים. בקשר לשאלה "האם יש עוד שירים מומלצים טובים?" צריך להסתכל על כל תקופה, וזמר בפני עצמו. נתחיל אם דיויד. שהמעריצים המושבעים יגידו היתה התקופה הכי טובה של הלהקה. אלבום הראשון - Van Halen 1. Runnin´ With The Devil 2. You Really Got Me (שקיר קמט הזכיר כבר) 3. Ain´t Talkin´ ´Bout Love 4. Jamie´s Cryin´ 5. Eruption בשביל הנגינה של אדי. אלו הלהיטים, ובכלל הייתי ממליץ להקשיב לכל האלבום הזה. בין הטובים שלהם. אלבום 2 - Van Halen 2 1. You´re No Good 2. Dance The Night Away 3. D.O.A. 4. Women in Love 5. Beautiful Girls אלבום 3 - Women & Children First 1. And The Cradle Will Rock 2. Everybody Wants Some 3. Fools 4. Take Your Whiskey Home אלבום 4 - Fair Warning אין בו "להיטים" כמו בקודמים, אבל אני מסכים אם TheFly. זה אלבום טוב בפני עצמו. אלבום 5 - Diver Down 1. Where Have All The Good Times Gone (עוד קאוור, אני חושב) 2. Secrets 3. Pretty Woman איך אפשר לשכוח את הביצוע המעולה הזה לשיר של רוי אורבסון. 4. Dancing In The Street בקיצור עוד אלבום ממולץ להקשיב לכולו. אלבום 6 - 1984 (האלבום הכי מוצלח מבחינה מיסחרית עם דיויד, וגם הפעם הראשונה שהלהקה השתמשה בסינטיסזייר) 1. Jump 2. Panama 3. Drop Dead Legs 4. Hot For Teacher 5. I´ll Wait אלבום 7 - 5150 (התקופה של סמי) 1. Why Can´t This Be Love 2. Dreams 3. Summer Nights 4. Best Of Both Worlds 5. Love Walks In 6. 5150 אני מאד אוהב את האלבום הזה! וממליץ על כולו. החיבור של סמי היה מוצלח לדעתי, הרבה מעריצים ותיקים לא מסכימים איתי. אלבום 8 - Ou812 שבתרגום חופשי אנחנו מקבלים: Oh, you ate one two? 1. When It´s Love 2. A.F.U. (Naturally Wired) 3. Cabo Wabo (גדול בפול ווליום) 4. Feels So Good 5. Finish What Ya Started אלבום 9 - For Unlawful Carnal Knowledge פעם ראשונה שהמילה "fuck" נמצאת על עטיפה של אלבום. 1. Poundcake 2. Spanked 3. Runaround 4. Man On a Mission 5. Right Now 6. Top Of the World אלבום 10 - Right Here, Right Now דיסק כפול בהופעה חיה. רוב הלהיטים. אלבום 11 - Balance 1. Can´t Stop Lovin´ You 2. Don´t Tell Me (What Love Can Do) 3. Amsterdam 4. Not Enough 5. Feelin אלבום 12 - Van Halen III (התקופה הקצרה, למזלנו של ג´רי) 1. Without You אני מביע את דעתי כי יש לי את כל האלבומים של ואן הליין, שמעתי אותם מספיק פעמים, (את כולם אני אוהב) וזכיתי לראות אותם ב 95. הם להקה של רוק כיף, את רוב השירים אפשר לזרוק בדיסק, להעיר את השכנים, והמצב רוח נהיה יותר טוב. מומלץ למי שרוצה לשמוע קטעים של השירים (מכול האלבומים), וקליפים, לבקר באתר הרישמי שלהם פה. אני מעוניין לשמוע תגובות ממי שמכיר אותם איזה סולן הכי אהוב עליכם? וממי שלא מכיר, מה אתם חושבים? (ותודה ל WhiteSnake 85 שהעלת לי הרבה זיכרונות
)

ganooov

New member
אני רוצה להכניס את זה למאמרים, ../images/Emo13.gif

אבל: א. אני צריך את אישורך
ב. אני מתלבט בין קטגורית הסקירות לביון המלצות האלבומים - תבחר לך
.

godsdice

New member
קבל אישור../images/Emo127.gif

ותודה! היה לי כיף לחזור אחורה, ולהקשיב להם עוד פעם. אני חשוב "סקירה", כי לא דברתי על אלבום אחד. השירים שבחרתי הם הטובים (לפי אוזני) מכל אלבום. np - אריק איינשטיין - גיטרה וכינור

electricGirl

New member
הם אגדת רוק

אבל אני אישית לא אוהבת אותם. דרך אגב למי שלא מכיר - יש אלבום של דיויד לי רות(הסולן) עם סטיב וואי!

למעלה