ואם...

ואם...

ואם לא אדע המילה-אהבה כי היתה לי ילדות עשוקה (נניח).. ואם אדע המילה אהבה רק לבטא אותה (במילים) לא אדע.. האם תקבלי בלי בלי תוכחה ככה,איך שאני אילם מלידה ? (לא ממש)

maxima

New member
אם.....

אחוש כי אהבתך באמת מהלב אהבה כזו שעוטפת ומחברת שני אנשים לנשמה אחת אין צורך במילים הכל נאמר במעשים

maxima

New member
מי..מי ....מי..........

מקרין כאב כשהוא חש אהבה מי שחש אהבה מקרין אהבה חום, הבנה, איכפתיות, פירגון, רוך, אהבה, אהבה, אהבה............

חן (*_*)

New member
והאם..........

נראה לך שלבטא אהבה במעשים קל יותר? לדבר ברוך, להביט בעיניים, לחזר, לפנק, להחמיא, לאמר מילים יפות וחמות (יש עוד מילים מלבד- "אני אוהב/ת"), לתת הרגשה שהיא האחת והיחידה בליבך ולא לפלרטט עם כל השכונה
. לכבד, להאמין, לא להתחשבן, מדברים קטנים, לא להתעצבן, לצלצל , לכתוב, להקדיש תשומת לב להתגעגע, לתת לה לחוש את ריגשותיך, גם כאשר, היא לא נמצאת בין זרועותיך. אם תדע ותרצה לאהוב באמת ובתמים אני מאמינה, שהיא תוותר על המילים. כי.......אהבה זו לא רק מילה !

גל ים..

New member
אהבה פנים רבות לה..

אם היא מתוכך מהנשמה זו שתאהב אותך תקבל אותך כמו שאתה.. ואם היא שם בגלל שאתה עשיר או סתם יודע להצחיק או אולי בגלל שאתה איש החברה.. אזיי שלח אותה לדרכך.. כי בבוא יומך שתושיט לך ידך תמצא היא איש עשיר אחר לספק תאוות ליבה.. גל

למעלה