ואם יש לי מכבי, אבל אין לי חברים? <א י ל ה בודקת את האמת בפרסום>
P Pigulim New member 10/9/07 #2 זה לא קשור. סה"כ מסבירים לך מה יש בעולם, בכלל: יש מכבי, יש חברים, יש עופות מים, יש יגאל עדיקה. זה תלוי בך לבחור מה תהיי כשתהיי גדולה.
זה לא קשור. סה"כ מסבירים לך מה יש בעולם, בכלל: יש מכבי, יש חברים, יש עופות מים, יש יגאל עדיקה. זה תלוי בך לבחור מה תהיי כשתהיי גדולה.
א א י ל ה New member 10/9/07 #3 איכסססססס! אני לא בטוחה שאני אוכל להמשיך לשהות בעולם שיש בו עופות מים!
ס סוסשיגיונו New member 13/9/07 #8 בכלל בהתחלה זו הייתה פרסומת לאנציקלופדיה. הם פירטו את כל הערכים הקיימים. זה נמשך כל כך הרבה זמן. פשוט לא האמנתי. הייתי בשוק. באמת!
בכלל בהתחלה זו הייתה פרסומת לאנציקלופדיה. הם פירטו את כל הערכים הקיימים. זה נמשך כל כך הרבה זמן. פשוט לא האמנתי. הייתי בשוק. באמת!
י ירוק כתום New member 10/9/07 #4 ואם ואם ואם השאלה היא אם יש לי מכבי, מי בכלל צריך חברים? ומי בכלל ירצה להיות חבר במקרה כזה? ואם כבר יש לי מכבי, אז גם יש חברות? ואם הן כבר לא חברות, אז נשאר ידידים? <י"כ תוהה על הבוקר>
ואם ואם ואם השאלה היא אם יש לי מכבי, מי בכלל צריך חברים? ומי בכלל ירצה להיות חבר במקרה כזה? ואם כבר יש לי מכבי, אז גם יש חברות? ואם הן כבר לא חברות, אז נשאר ידידים? <י"כ תוהה על הבוקר>
י ירוק כתום New member 10/9/07 #6 לא זה ולא זה המכבי אמרת, יהודה קיבלת תן לו בעניבה תן לו בחליפה תן לו בחפתים ויהודה יהודה בא שלום