ואם עדיין משעמם לכם...

שני מס 1

New member
ואם עדיין משעמם לכם...

קבלו שאלון נחמד שלקוח מפורום סקרים ושאלונים תהנו!
מה שלומך? מה הצבע האהוב עליך? אתה שומע מוזיקה? מה אתה שומע ברגע זה? מה התכנית האהובה עלייך? מה פריט הלבוש האהוב עלייך? נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? צמת?איך היה? נשברת? נכון שאין כמו חברים? מעדיף משפחה? איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? אלבום אהוב- חנות מועדפת-

שני מס 1

New member
אז שוב אני יתחיל ../images/Emo13.gif

מה שלומך? תמיד יש מקום לשיפור מה הצבע האהוב עליך? ירוק אתה שומע מוזיקה? בכללי כן מה אתה שומע ברגע זה? לא שומעת כלום מה התכנית האהובה עלייך? אמממ יש הרבה מה פריט הלבוש האהוב עלייך? גופיה נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? מה זה?!?! צמת?איך היה? צמתי והיה נחמד אבל בשעתיים האחרונות הרגשתי ממש רע... נשברת? לא נכון שאין כמו חברים? נכון מעדיף משפחה? חברים ומשפחה זה שתיי דברים שפשוט חובה איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? פיטר רוט
יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? אמממ לא יודעת אלבום אהוב- יש לי כמה... "עכשיו טוב"- גלעד, "פיטר רוט"- פיטר רוט, "פצעים ונשיקות"- מוניקה סקס ובכלל כל הלאבומים של מוניקה ויש עוד הרבה... חנות מועדפת- לא יודעת יש הרבה חחחחח

נו אני במת מושעמממת

מה שלומך? פסדר תודע מה הצבע האהוב עליך?כחול אתה שומע מוזיקה? כה מה אתה שומע ברגע זה? בית הבובות מה התכנית האהובה עלייך? בנות גילמור,חברים מה פריט הלבוש האהוב עלייך? מכנסיים נכון שנעלי קיפי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? בטח צמת?איך היה? מצתי והיה בסדר גמור נשברת?לא נכון שאין כמו חברים?בטח! מעדיף משפחה?תלוי מתי איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? עדסיט
יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע?כן:( הדס :( אלבום אהוב-ברי סחרוף- ההופעה חנות מועדפת-התו השמיני

ייפי יא יו קה יאי!

מה שלומך? "האמת היא ששלומי גרוע".. לא סתם.. אממ החורף הגיע אז כולי מאושרת
מה הצבע האהוב עליך? כחול אתה שומע מוזיקה? יאפ מה אתה שומע ברגע זה? "אל תלך"/איריס פרחי מה התכנית האהובה עלייך? "בנות גילמור"
מה פריט הלבוש האהוב עלייך? המכנסיים הורודים שלי
[כה מדכאים לי את חופש הביטוי בצבא הזה
] נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? אממ נעלי קיפי אולי?.. פיכס, אני כה לא סובלת אותן! צמת? איך היה? היה בסדר. נראה לי שזו פעם אחרונה.. נשברת? לא.. נכון שאין כמו חברים? ברור מעדיף משפחה? לא איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? אממ איזו אחת.. נראה לי. יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? אפילו כמה. אלבום אהוב- "יותר טוב כלום מכמעט"/עברי לידר. חנות מועדפת- כאוס

pishkashit

New member
עונה.. *בעבודה*

מה שלומך? גרוע. מה הצבע האהוב עליך? כחול שמיים
אתה שומע מוזיקה? לא, רק הרעש של הסורק והמדפסת בעבודה מה אתה שומע ברגע זה? אני לא מה התכנית האהובה עלייך? מכושפות
, CSI
,אבודים
, בטיפול.. כל מיני נו מה פריט הלבוש האהוב עלייך? המכנס פסים שלי נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? לא איכ צמת?איך היה? כן. מדהים. נשברת? לא לא נכון שאין כמו חברים? לגמרי מעדיף משפחה? לא איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? יש אחדים. יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? אין.. אלבום אהוב- האמ. אפרת ומטרופולין חנות מועדפת- אדידס כרגע.. אני חייבת נעליים

Biker2Girl

New member
כנראה ממש משעמם לי..אז אני אענה ^^

מה שלומך? רע מה הצבע האהוב עליך? כחול אתה שומע מוזיקה? כן מה אתה שומע ברגע זה? את האמת?גלעד שגב ויובל לוריא.. מה התכנית האהובה עלייך? אין מה פריט הלבוש האהוב עלייך?ג'ינס נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? אוהמ? צמת?איך היה? היה נחמד ביותר נשברת? לא יודעת.לא חושבת.. נכון שאין כמו חברים? בהחלט מעדיף משפחה? קצת איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? אמא יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? כן.מור.כדי שנאי אוכל להרביץ לו כהוגן ^^ אלבום אהוב- אין חנות מועדפת- כל חנויות הפיצ'פקעס למינהן

אני.

[רק רוצה לציין, שעשיתם לי חשק לשמוע את הדיסק של גלעד. אז אני כרגע באמצע "כותב לך סיפור".] מה שלומך? נפלא מה הצבע האהוב עליך? אין משהו מסויים.. אתה שומע מוזיקה? כן מה אתה שומע ברגע זה? "כותב לך סיפור" מה התכנית האהובה עלייך? "החיים זה לא הכל". מה פריט הלבוש האהוב עלייך? ג'ינס ואולסטאר נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? אה? צמת? לא נשברת? ^^ נכון שאין כמו חברים? נכון מעדיף משפחה? תלוי איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? אממ. כן. יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? יש. אלבום אהוב- "יותר טוב כלום" חנות מועדפת- כאוס

בא לי פתאום לענות על סקרים....

מה שלומך? האמת, מצוין!!!! מה הצבע האהוב עליך? סגול ותכלת אתה שומע מוזיקה? בטח!!! מה אתה שומע ברגע זה? מירי מסיקה מה התכנית האהובה עלייך? 24 והשמיניה מה פריט הלבוש האהוב עלייך? מדים חחחחח סתם.....מכנס דייגים נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? ברור!!!! סתם, מה זה? (סליחה על הבורות) צמת?איך היה? בין ביס לביס נשברת? נכון שאין כמו חברים? מעדיף משפחה? איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? אלבום אהוב- חנות מועדפת-

אופס, שכחתי חלק.....

נכון שאין כמו חברים? אין בכל העולם...... מעדיף משפחה? אחים הם כמו חברים איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? אח שלי יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? סבא שלי, בן אדם מדהים שלא הספקתי להכיר מספיק טוב אלבום אהוב-חום יולי אוגוסט-שלמה ארצי חנות מועדפת-חנויות שאנטי, תמיד מרגיעות אותי ועושות לי מצב רוח טוב....

lollapalooza

New member
יאללה יאללה

מה שלומך? משעמם ומתסכל מה הצבע האהוב עליך? אין אתה שומע מוזיקה? כן מה אתה שומע ברגע זה? את ההופעה של מטרופולין מ24 מה התכנית האהובה עלייך? חברים מה פריט הלבוש האהוב עלייך? יש מלא נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? מה זה קימי :| צמת?איך היה? כן והיה בסדר נשברת? חלילה נכון שאין כמו חברים? נכון מעדיף משפחה? אין פה השוואה בכלל :| איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? כמה חברים יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? יש מישהו שחי שהייתי עושה כדי שיהיה פה כרגע.
אלבום אהוב- יש מלא
חנות מועדפת- התו השמיני

ספרפור

New member
רק רציתי לומר, שיחסית לפורום יבשושי

יש פה יותר מדי אנשים שלא יודעים לשרשר. זה עצוב.

orguy

New member
עונה......

מה שלומך? פסדר חיים מה הצבע האהוב עליך? כחול אתה שומע מוזיקה? כן והרבה מה אתה שומע ברגע זה? "חורף" של עברי מה התכנית האהובה עלייך? סמולויל מה פריט הלבוש האהוב עלייך? ג'ינס נכון שנעלי קימי זה הדבר הכי מגניב בעולם!? לא!!!!! צמת?איך היה? לא צמתי הייתי רעב! אכלתי! (אוי כופר) נשברת? ברור נכון שאין כמו חברים? חברים הולכים חוזרים מעדיף משפחה? כן מאוד איזה בן אדם אתה הכי מעריך כרגע? אמא יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? אלבום אהוב- שי זורניצר "תמונות בשחור לבן" חנות מועדפת- FOX MAN

orguy

New member
שיט שכחתי.........

יש מישהו שמת שהיית עושה הכול בשביל שהוא היה פה כרגע? סבתא שלי.... אני רוצה אותה בחזרה

למעלה