ואם כבר אתם באווירה של אנשים חדשים

galevine

New member
דרך אגב...רונה..

אנשים אומרים שג'יין זאת נטלי פורטמן בגלל השמועות שהיה רומן בינה לבין אדם אבל זה סתם שטויות---הם רק חברים טובים....

ברוכה הבאה!!!

מקוה שתהני, גם אני די חדשה.... הפורום הזה באמת טוב, וגם לי אין מושג מה קרה עם הגיין הזאת... וגם אני רוצה לראות איך היא נראית.. בטח בגדה בו או משהו כזה...כרגיל בסיפורי אהבה.. כל מה שאני יודעת זה שהשחרחורת שתמיד נמצאת איתו בקליפים זו החברה הנוכחית שלו..

גם לי קוראים רונה!!!!!

היי! ממצב?! גם לי קוראים רונה!! יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? בת כמה את ומאיפה?

גם לי קוראים רונה!!!!!

היי! ממצב?! גם לי קוראים רונה!! יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? בת כמה את ומאיפה? XXXXXXXXXXXXX, רונה.

היי בננות! תודה רבה לכולכן על

התגובות החמות! אחלה פורום!!!
בקשר לחברה הנוכחית...היא אכן גורמת לכולנו לאכול את הלב אז אני מצטרפת לבקשות של כולן- לאאאא לפרסם תמונות שלה עם אדם
(אבל תודה בכול זאת שפרסמת). תודה למי שאמרה שיש לי שם יפה
(סליחה שאני לא זוכרת שמות פשוט היו מלא תגובות ותודההה) בקשר אלייך- rainbowsNbutterflies (וואו איזה שם ארוך) איזה שם תותחי יש לנו אה? חחח (הכול בגדר הצניעות כמובן) אני מרחובות ואני בת 17, מאיפה את ובת כמה? והייתי שמחה שתתני לי את האייסיקיו שלך ושאני אתחבר אלייך אם זו לא טירחה גדולה מידי ורק הערה- אני אשתדל כמה שיותר להתחבר לפורום, לכתוב ולהשתתף אבל אם אני נעלמת זה בגלל הבי"ס ולא בגלל שעזבתי (עד שנרשמתי לתפוז והכרזתי על הצטרפותי לפה...אין מצב שאני עוזבת) אז לילה טוב לכולן, אני אחזור מחר (ב"ה) תחלמו על אדם (או על הפייבוריט האחר שלכן מהלהקה) ובנתיים קבלו תמונה של המושלםםםםםםםםםםם good night גברת לווין

האייסי שלי זה...

219537650 והשם שלי, rainbowsNbutterflies, זה כאילו כמו בשיר של מארון, "it's not always rainbows and butterflies, it's compremised, it moves us along..." חחחח כן, יש לנו שם מה-זה שווה...חחחח חיחיחי...אני בת כמעט 14 (וואי איזה פיצית אני...חחחח) מהוד השרון ומעריצה מושבעת של מארון5!!! אהה, ואני מתה על אדם המושלם שלי...או יותר נכון, משתגעת...באמת משתגעת...אם את רוצה, אני יכולה לספר לך או למישו אחר מהפורום שרוצה לשמוע את הסיפור...חחח אז תשאלו ותשמעו אם בא לכן...חחחחח ביי-ביי

KerenWelling

New member
תשאלי את הילה מה שלום יהורם גאון.

אם כבר אנחנו מדברות על המאה הקודמת...

CiNdErElLa3887

New member
היי היי יהורם גאון הוא איש טוב!..

הוא איש רם מעלה..!..הוא עושה מצוות!...הוא אפילו קיבל פרס ישראל..כפרה עליו..
..."הנני כאן..."

למעלה