ואם כבר אנחנו בענייני עדכונים...

ואם כבר אנחנו בענייני עדכונים...

גם יובל שלי זוחל! כן כן. הלא יאמן קרה וה-
שלי הצליח להרים את ה-11.6 קילו שלו מהרצפה ולזחול
הצעדים הראשונים היו בשבוע שעבר. עכשיו הוא כבר זוחל ממש יפה ואפילו די מהר (כמובן שעומר עוקף אותו בסיבובים בלי בעיה
). היום יובל התיישב בפעם הראשונה! בכלל לא חשבתי שהוא בכיוון ופתאום הוא עושה את זה ככה בנונשלנטיות
כמובן שהוא התיישב עם רגל אחת מסובבת קצת והתחיל לבכות, אבל התיישב! ועומר...
חוש ההומור של הילד הזה הורג אותי. ממש כמו מבוגר קטן. הוא הולך למקומות שהוא יודע היטב שאסור לו להיות בהם, מסתכל עלי ומחכה שארדוף אחריו, ואז בורח בספיד ומתגלגל מצחוק כשאני תופסת אותו. הוא מסתכל על החתולים רבים ומתפוצץ מצחוק, כאילו הם עושים את ההצגה בשבילו.

אתם מסודרים

יש לכם חתולים בתור ארנבי מירוצי הסוסים ועומר ויובל יוכלו לבצע תחרויות זחילה בכלל זה מדהים איך קונץ חדש מתגלה בחטף ותוך שניים שלושה אימונים הופך להיות מובן מאליו ושימושי הלוואי עלי כושר למידה כזה ברכות !!! ליאור

קרנושה

New member
ברכות לזוחל הזחלילי :))

חחחחח קרעת אותי מצחוקקקקקק "הרים את ה11.6 קילו שלו מהרצפה" מצחיקולהההההההה הוא פשוט
מרשים מאוד!
ות ליובלוששששש

ligo

New member
איזה יופי! מזל טוב ליובל הזוחל

איזה כיף שהם עושים כל פעם משהו חדש. אין רגע משעמם

חן123

New member
מזל טוב לזחלן המתיישב

וכל הכבוד לעומר, זה נישמע ממש מצחיק המרדפים אחריו. חמודישם קטנים. נו... מתי יהיה עוד מפגש???????

shiranShik

New member
מזל טוב. ממש כיף.

אוף. התגובות שלי לא עוברות. פעם שלישית שאני כותבת.

איזה יופי ../images/Emo6.gif

נשמע ששמח אצלכם
כל הכבוד ליובלי על הזחילנ והישיבה
ועומר נשמע חמוד להפליא

ypog

New member
מזל טוב ליובל על הזחילה והישיבה../images/Emo13.gif

כל הכבוד ליובל. ושאלה לי אליך בנושא

עמידה, מכיוון שאני יודעת שעומר כבר עומד. הדר התחיל לנסות לעמוד במיטה ובלול (במקומות נמוכים יותר הוא כבר מצליח לעמוד), אבל הוא כל הזמן נופל וחובט פניו בסורגי המיטה או הלול. כנ"ל כאשר הוא מצליח לעמוד נתמך בשולחן בסלון אבל לפתע מאבד שיווי משקל וחובט ראשו בשולחן. מנסיונך מה לעשות???? ושוב כל הכבוד ליובל, אני מתה כבר לראות את ה"11.6 הק"ג" הללו בעצמי!!!!!

אם את זוכרת קצת את ההיסטוריה

אז לפני חודשיים בערך כתבתי הודעה עצובה על זה שעומר נחבט בשולחן והסתובב שבוע שלם עם פנס בעין
המזל שלי הוא שעומר ילד זריז ומפנים מהר כל הקשור לסיבה ותוצאה. הוא די מהר למד להיעמד בלי ליפול. אבל עד אז הוא נפל המון. אין הרבה מה לעשות. השתדלתי לרוץ אחריו ולהשגיח בזמן שעמד, כי בכל זאת, חייבים לתת לו את החופש שלו ואסור לשדר לו את הפחד שלנו שייפול. בגלל שצריך היה מדי פעם גם להתייחס ליובל, לא יכולתי להיות צמודה אליו והיו לו נפילות כל יום. אבל הילדים האלה הם מדהימים ומתאוששים ממכות ונפילות הרבה יותר טוב מאיתנו
לך יש רק ילד אחד, אז אולי תצליחי יותר ממני במעקב הצמוד. מקווה שהדר יגמור את השלב הזה במהירות. בכל מקרה, אל דאגה! הנפילות יתחדשו כשהם ילמדו ללכת

ריטה1

New member
ברכות לזחלן הקטן

תמיד הדהימו אותי סיפורי תאומים. זה מסקרן לראות אותם גדלים יחד וכל אחד בקצב משלו.עם אופי משלו. מקסים דרך אגב בלאשה שקניתי ליום כיפור יש כתבה על כל השאלות המעצבנות ששואלים אמהות לתאומים. אחרי שאסיים לקרוא אני אסרוק את זה

העיקר שלא יזחלו יחד לעבר השקע...

(החשמלי , כמובן...
). וכן , גם אצלי יש זחל - יפתח כבר ממש זוחל. פלא פלאים במדינת הגמדים.

איזה יופי לכם!

או בעצם איזה טרטור... לרוץ אחרי שני בנים ברחבי הבית נראה לי עסק לא קל בכלל. תהנו מההמולה! מקווים להשיג אתכם בקרוב.

למעלה