עפרה פלוס 3
New member
ואם באוכל עסקינן...
התמזל מזלי והוזמנתי היום לארוחה בקונדיטוריית "דודו אוטומזגין" בגן העיר, ת"א.
היה טעים, מאוד טעים. בהתחלה הגישו לנו כל מיני קישים - פטריות,ברוקולי, בטטה - וגם פוקצ'ה עם עגבניות וחצילים, שני דברים שאני לא יכולה לגעת בהם אז אין לי מושג איך היא היתה. קיש הפטריות היה טעים, את הברוקולי לא ניסיתי אבל אלה שלידי אמרו שהיה ממש טעים, הבטטה היה פשוט מעולה. היו גם סלטים, לא משהו מיוחד - סלט טרי עם טונה, סלט רגיל. מה שכן היה מיוחד היה הרוטב, הרבה ירוק והמון טעים (ואפילו הצלחנו להוציא ממנו את המתכון
)
אחרי הפסקה לעיכול, הפציצו אותנו במתוקים. כל כך הרבה מתוק, אוי...
כמה עוגות שהיו שם - עוגת שוקולד ללא קמח, עוגת דפי שמרים עם קפה, עוגת מוס שוקולד חלב עם רוטב פסיפלורה, עוגת מוצרט, עוגת טריקולד.... אבל הכי טעים היו פחזניות קטנטנות, ממולאות בקרם פטיסייר. מהעוגות לא ממש התלהבתי. קצת יותר מדי מתוקות וכבדות. הטריקולד היתה נחמדה והפחזניות היו מדהימות. הייתי צריכה להתאפק ממש חזק כדי לא לאכול עוד ועוד. מה שיפה אצלו הוא שיש לו קו שלם של מוצרים נטולי גלוטן, כי הבן שלו עם צליאק, אז הוא מודע לנושא. בנוסף, הוא גם פיתוח קו שלם של מוצרים לדיאבטים ולדבריו באים אליו מכל הארץ. חוצמזה, דודו הוא איש ממש נחמד. בעל ניסיון של 16 שנה בתחום, קיבל פרסים על עוגות שלו בארץ ובחו"ל (אלוף ישראל בעוגות שמרים) ובכל זאת - נשאר נעים, לא מתנשא ומאוד חברותי. בקיצור - אם אתם מגיעים לאזור גן העיר ומחפשים מקום עם אוכל טעים, אני ממליצה
ועכשיו, אני הולכת לצום כמה ימים כדי לקזז את הקלוריות
התמזל מזלי והוזמנתי היום לארוחה בקונדיטוריית "דודו אוטומזגין" בגן העיר, ת"א.