ואם אנחנו כבר כאן

ואם אנחנו כבר כאן

אתם יודעים כמה חברים יש בוועדת הכנסת למאבק בנגע הסמים ? אתם יודעים כמה ישיבות הם עושים, החברים האלה ? אתם יודעים על מה הם מדברים שם ? אתם יודעים, בכמה ישיבות היו יותר משני חכ"ים נוכחים ? אתם יודעים בכמה ישיבות היה רק היו"ר ? התשובות: 8 ח"כ יש בוועדה. בשנה האחרונה - כ 33 ישיבות (הרבה דיבורים היו שם, המון אפילו, אבל תיכף תראו של מי) על מה מדברים - אולי בעוד כמה הודעות. נו בכמה ? אחת. זהו.!!!! התשובה לשאלה האחרונה היא - כל השאר. אז הייתי רוצה להגיד לכל אותם חכ"ים - תפסיקו לדבר ותתחילו לעשות, אבל מה לעשות וכל מה שאני יכול להגיד להם זה רק תתחילו לדבר כי אולי אז תגיעו פעם, מתישהוא, בעוד אלף שנים, למעשים.

אני קורא ומצטמרר

אני מתכוון להפיץ את הנתונים האלה בכל מקום אפשרי. סליחה על בורותי - האם ידוע לך מי יו"ר הוועדה ומי חבריה? מהתרשמותי, פוליטיקאים לא מתעניינים בנתונים מספריים אלא בשמות. אם שמם יופץ ברבים, אני מבטיח לך שהמצב ישתנה מהר מאוד. (בעוד כשנתיים יש בחירות...)

ולגבי המידע...

אני בעיצומו של כתיבת מכתב אשר יופנה לכל חה"כ בכללם, לכל העיתונים, וכמובן למבקר המדינה - אני רוצה להבין לאן הולך הכסף שלי.... אני גם לא מבין למה מה שקרה לאחותי לא עורר אפילו לא דיון קטן, קטנטן, בוועדה הזו. אני גם לא מבין למה הדיונים הנרחבים ברשת מאז המקרה, כולל אלו שאנחנו משתתפים בהם לא מעוררים דיון שמגיע עד מעלה - אבל אנימבטיח לך שאני אעשה מספיק רעש עד שזה יגיע למעלה למעלה למעלה.

אמיר...

קודם כל תודה, ותוך יום יומיים מגיע אליך. בינתיים אני אומר לך לילה טוב ונתראה במרחבים מחר ומחרתיים.

יאיר5

New member
טל נראה לי שאתה קצת נאיבי.

מה אתה חושב שאכפת לאיזה ח"כ מה קרה למישהו? בחייך הם אפילו לא מופיעים לדיונים שלהם.בגילך אתה כבר צריך לדעת שלפוליטקים לא אכפת מכלום.כמובן שרק לפני הבחירות הכל אכפת להם אבל יום אחרי כלום כבר לא חשוב עד הבחירות הבאות.... אני מקווה שאני טועה ואתה תצליח לעורר מישהו שם.אבל להיות כנה לא נראה לי. יאיר

merde

New member
אולי זה לא מקומי לענות

אבל זו כנראה הסיבה שהמכתבים הללו גם ישלחו לעיתונים ויפורסמו בהרבה מקומות כי הדבר היחיד שלפוליטקאים כן אכפת ממנו הוא פרסום שלילי. ובתקווה תצא כתבה מכך. נ.ב אני נכנס יותר מידי לדיונים האלה.. אני צריך ללכת לבקר את פורום פוקימון.

יאיר5

New member
גם העיתונים לא מפחידים תפוליטקאים

היום ידברו על זה מחר כולם ישכחו ככה זה אצלנו. יאיר

אולי בשנת בחירות אפשר קצת לנער אותם

כדי שיתחילו להזיז דברים.... אבל מצד שני לא נעשה הכללות. לא כל הפוליטיקאים אותו דבר. למשל, איתן קבל שאתמול התארח בתפוז, ופעילותו בעניין בעלי החיים. אסור לנו לשכוח שיש גם את אלה.

יאיר5

New member
בודדים הח"כ בארץ שלנו שעושים

דברים לא למען עצמם ישירות או למען הקרובים שלהם. זה שאיתן כבל רוצה לעשות משהו בשביל לעזור לחיות זה מבורך והלוואי ויצא מזה משהו.לא שנראה לי אבל.. רגע כמה דברים ויוזמות אתה זוכר שקרו בשנים האחרונות? ואני לא מתכוון לדתיים שכל שבוע מוציאים עוד חוקים בשביל לעזור לציבור שלהם.שמתי לב שכל מי שמגיע לעמדת כוח שוכח האיפה הוא בא ומה הוא הבטיח בדרך ללשכה הנכספת שלו.ועובדה שאף אחד מכל מאה עשרים ח"כ שיש לנו לא הזיז דבר וחצי דבר בנושא הסמים אף פעם. יאיר

tiger

New member
ממש מדברים בלי סוף...עם מי בדיוק???

מי מחליט אל איזה נושאים ידבר היושב ראש עם עצמו בפגישות האלה?היכן העיתונות בנושא ?עד מתי נמשיך לקבל את זה?למי נצביע בבחירות הקרובות?למה דווקא חבר הכנסת "טלבאסענא" או איך שלא קוראים לו הוא היושב ראש?מה עד כדי כך אנחנו מוקצים שלחברי הכנסת הערבים השאירו אחר כבוד את הנושא(ואני לא גיזעני בדעות שלי רק מכיר יותר מידי טוב את המקום הזה שנולדתי בו שניקרא ישראל ומה זה אומר כשנותנים "לערבי" לעשות כאן משהוא)...לפחות היה עושה את זה בכבוד אבל כמו שהדברים ניראים הוא ממשיך ליהיות "גוי של שבת" גם בכנסת אז מה זה היה שווה בכלל?זה מה שהוא חלם לעשות כשהוא יהיה פוליטיקאי/גדול?ישיבות בינו לבין עצמו?שהיתבייש לו שהוא עוד לא הקים קול צעקה בעצמו,על זה שאף אחד לא בא לישיבות.לפחות היה צועק תאמינו לי שלא הייתי אומר עליו מילה רעה אבל בשתיקה שלו ובזה שאנחנו צריכים לעלות על הדברים האלה לבד,ע"י אנשים שאיבדו את היקר להם מכל ,על זה אני כועס.לא על זה שהוא ערבי אלה על זה שהוא נותן יד לביזיון הזה ומאפשר לזה להימשך.גם כן יושב ראש של וועדה.צורה לוועדה הזו כמו שצורה לכל מצב הסמים במדינה הזו.פני הדור כפני הכלב(ככה אומרים לא(?)שלא לומר כפני הוועדות לטיפול בכלבים ובסמים כמו שמיתגלה היום לאט לאט...עכשיו נגיד שאח של נטע לא היה עולה על הפרטים האלה,נניח שנטע היתה נישארת בחיים הלוואי?מה לא היה אף אחד אחר שהיה מספיק איכפתי כדי לעלות על הפרטים המדהימים האלה?כניראה שלא.עוד מישהוא חוץ מימני אולי המום גם מאיך שהדברים ניגלים לנו היום ולא רק מהדברים עצמם שהם מדהימים לא פחות?אני בכל אופן הההההמום. t t

tiger

New member
תעדכנו אותנו לגבי כתבות בעיתונים

כדי שאוכל לעשות להן קישורים כאן בפורום. t

למעלה