ואי!

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

m i a o o

New member
אם הוא רוצה שיפרשו לו, הוא צריך

ללכת לפורום חלומות. בכל אופן, אם כבר אז כבר. למה לא להפוך את זה לשרשור החלומות ההזויים על הארי פוטר?

פעם../images/Emo54.gif

חלמתי שדראקו והארי מתמזמזים בשירותים.
.

jogy

New member
קבלו עוד חלום שלי...

אני אתן לכם עוד חלום... פעם (כשיצא הרביעי) הייתי חולה ונשארתי בבית ונרדמתי בזמן שקראתי את הספר הרביעי... אז חלמתי שאני הארי ואני חיי בטירה... סתם הולך לשיעורים ומדבר עם כולם... ואז התעוררתי... שתבינו- החלום היה כל כך מציאותי שכשהתעוררתי, עדיין חשבתי שאני הארי! לא זיהיתי את החדר שלי בהתחלה ונבהלתי (כי הייתי רגיל לחדר של הארי מהחלום...חחח) נבהלתי והתחלתי לקרוא :"רווווןןן....הרמיוני!!! איפה אתם???" ואז נזכרתי שאני לא הארי....חחח

דנקי

New member
פירוש אמיתי:

זה אומר שאתה קורא יותר מדי ספרים בבת אחת, לווא דווקא הארי פוטר..... וזה רציני, תפחית קצת בנאדם..... חחחחחח...... אתה חייה לכתוב לרולינג אי מייל או מהו, רק לשלוח לה משהו בנושא של הספר השביעי, אל תספר לה על החלום שלך, אבל תשלח לה משהו שקשור לספר השישי, ותשאל אותה כמה עמודים יהיו.... אני בטוחה שהיא לא תענה לך או משהו, אבל רק ככה תפתור את החלום שלך.... ואני סופר רצינית...... אה! ועוד משהו:כשיצא הספר השביעי, לא כדאי לך לקחת אותו בהשקה, אלא רק ביום שלמחרת או משהו, ואסור לך לקרוא את התקציר!! אני רצינית!! תאמין לי!!

jogy

New member
איך את יודעת?..

על מה את מסתמכת?..תפרטי קצת...לא הבנתי

דנקי

New member
אמא שלי....

מפרשת חלומות, ובשיא הרצינות!! נשבעת!! ולא צריך להכיר את הבנאדם, אלא רק לדעת ת'חלום!!

ToryMaster

New member
כל כך לא נכון

פירוש חלומות משתמש בסמלים, וסמלים זה דברים אישיים, אז צריך להכיר את האדם ולדבר איתו לפני שמפרשים חלום בשביל פירוש מדויק.

ToryMaster

New member
סליחה

על סמך מה בדיוק את מפרשת חלום של אדם שאת לא מכירה בכלל?

meital f

New member
לי יש חלומות ממש מוזרים

אני חולמת כאילו שאני קוראת אני ממש רואה את הדפים של הספר אין לי מושג איזה ספר זה אבל אני ממש קוראת את בהספר בחלום והקטעים ששם לא משום ספר כי הם מוזרים כאלה

invisible fire

New member
בגלל שבד"כ כל סימן בחלום מראה ההפך

זה אומר שהספר יצא עוד המון זמן ויהיה מלא עמודים!!

n e t a n e l k

New member
אם כבר, תפרשו לי את:

היה לי חלום של שני הדברים האהובים עלי: nba וה"פ: חלמתי שבלוח משחקים של הnba היה גם כתוב שבעשרים ומשהו בפבואר יוצא הספר השביעי... אולי זה נכון....

למעלה