ואי אני לא מאמין....

ואי אני לא מאמין....

אתמול אני כזה חושב לעצמי: ואי מתי סאבלימינל יגיע כבר לי-ם וזה (אין סיכוי שאני יגיע לת"א)...ואז היום אני כזה עובד בביצפר ופתאום אני רואה הזמנה לתעשייה בי-ם ועל ההזמנה יש את הסאב והצל והם יהיו שם בהופעה חיה...בקיצור אני מתחיל להתלהב חבל על הזמן ואני בא לחבר שלי אומר לו יאללה הולכים ופתאום הוא עושה לי כזה תסתכל על התאריך ואז אני מגלה שזה כבר היה בחנוכה!! איזה באססססה זה היה! ועכשיו לפואנטה של הסיפור (כן כן יש לו אחת) מישהו יודע מתי הסאב מגיע כבר להופעה בי-ם? אני ממש יודה למי שיתרום מידיעותיו..... תודה ויום טוב

MC ToRnAdO

New member
אין לך מה להתבעס

הם בכל לא באו לתעשיה..........הצל קיבל צו 8 וסאב סתם הבריז.......

omritoto

New member
נראה לי שסאב היה חולה בחנוכה

לפי מה הבנתי בפורום בחנוכה

Stinkin Fish

New member
זה קרה לי אם הדג נחש...

אבל הפוך... תמיד הם מופיעים בי-ם, ולא במרכז אני הלכתי לתומי ברחוב ופתאום ראיתי - "הופה!!!" קפצתי - ראיתי פרסומת להופעה של הדג נחש בבארבי, ואז הסתכלתי על התאריך... זה היה לפני חודשיים...

TeeAnTee

New member
מה אתה שח?

הם מופיעים בבארבי כל שבועיים בערך, אפילו יש הופעה שלהם שבוע הבא נדמה לי.

da^Lord

New member
מה אתה שח?

איפה זה תומי? מעניין איך ההופעה שלהם באמת.. הייתי בהופעה שלהם לפני הדיסק הראשון, (קצת לפני ששבק ס התפרקו) בבארבי הישן זה היה, והיה נחמד מאוד.. אם הם עולים להופעה עם השירים מהדיסק החדש זה בטח יהיה הרבה יותר טוב.

אה וואלה הוא היה חולה!

איזה מגניב אז לא הפסדתי כלום- תודה לכם! כן תארתי לעצמי שאם הוא יגיע אז זה יהיה לצוללת- מקווה שזה באמת נכון!

למעלה