הספות המעופפות
New member
ואי אני כלכך שמחה.
אז ככה השנה התחלתי לרקוד מודרני בצורה רצינית ממש איפה שאני רוקדת זה נקרא בית ספר למחול ולומדים שם בלט + מודרני. השנה עשיתי רק מודרני בגלל שהתחלתי מאוחר ובגלל מחסור בזמן פנוי [אני רוקדת בעוד להקה] שובצתי לקבוצה ממשיכים 2 והייתי עם בנות שיותר קטנות ממני ועוד אחת בגילי.. בהתחלה היה לי ממש קה עם זה אבל המורה שלי מדהימה והיא מלמדת אותי גם בלהקה אז לא יכלתי לוותר עליה. לפני שבועיים היו לנו מבחנים לשנה הבאה עשו לנו מן אודישן כזה שלנו ושל הבנות של קבוצה מעל וקיבלנו את התוצאות והיום אני הולכת להירשם
אז ככה במודרני אני במתקדמים 2 (קפיצה ענקית של 2 רמות לרמה המתקדמת ביותר!)ובבלט אני במתקדמים 1 (קבוצה מעל מה שהייתי עכשיו) אני ממש שמחה ולא ציפיתי ליותר בבלט כי בכל זאת אני ממש מתחילה ואין לי מושג בזה. אבל ביאס אותי שהרכזת מחול לא רוצה לתת לי לעלות על פוינט היא חושבת שזה מאוחר מידי (אני בת 15) וגם זה מתנגש עם השעות של המודרני אז בכל מקרה אני לא יכולה לעשות.. אני הולכת לרקוד ביום ראשון מ4 עד 10 [במקרה שאני אחליט להישאר בלהקה] או מ4 עד 8 [המקרה שאני עוזבת את הלהקה] בימי שלישי גם 4 שעות חמישי ושישי רפפרטואר מודרני
אני כלכך שמחה ואני מתהתהתה להתחיל כבר ^^
אז ככה השנה התחלתי לרקוד מודרני בצורה רצינית ממש איפה שאני רוקדת זה נקרא בית ספר למחול ולומדים שם בלט + מודרני. השנה עשיתי רק מודרני בגלל שהתחלתי מאוחר ובגלל מחסור בזמן פנוי [אני רוקדת בעוד להקה] שובצתי לקבוצה ממשיכים 2 והייתי עם בנות שיותר קטנות ממני ועוד אחת בגילי.. בהתחלה היה לי ממש קה עם זה אבל המורה שלי מדהימה והיא מלמדת אותי גם בלהקה אז לא יכלתי לוותר עליה. לפני שבועיים היו לנו מבחנים לשנה הבאה עשו לנו מן אודישן כזה שלנו ושל הבנות של קבוצה מעל וקיבלנו את התוצאות והיום אני הולכת להירשם