ואי אני כלכך שמחה.

ואי אני כלכך שמחה.

אז ככה השנה התחלתי לרקוד מודרני בצורה רצינית ממש איפה שאני רוקדת זה נקרא בית ספר למחול ולומדים שם בלט + מודרני. השנה עשיתי רק מודרני בגלל שהתחלתי מאוחר ובגלל מחסור בזמן פנוי [אני רוקדת בעוד להקה] שובצתי לקבוצה ממשיכים 2 והייתי עם בנות שיותר קטנות ממני ועוד אחת בגילי.. בהתחלה היה לי ממש קה עם זה אבל המורה שלי מדהימה והיא מלמדת אותי גם בלהקה אז לא יכלתי לוותר עליה. לפני שבועיים היו לנו מבחנים לשנה הבאה עשו לנו מן אודישן כזה שלנו ושל הבנות של קבוצה מעל וקיבלנו את התוצאות והיום אני הולכת להירשם :) אז ככה במודרני אני במתקדמים 2 (קפיצה ענקית של 2 רמות לרמה המתקדמת ביותר!)ובבלט אני במתקדמים 1 (קבוצה מעל מה שהייתי עכשיו) אני ממש שמחה ולא ציפיתי ליותר בבלט כי בכל זאת אני ממש מתחילה ואין לי מושג בזה. אבל ביאס אותי שהרכזת מחול לא רוצה לתת לי לעלות על פוינט היא חושבת שזה מאוחר מידי (אני בת 15) וגם זה מתנגש עם השעות של המודרני אז בכל מקרה אני לא יכולה לעשות.. אני הולכת לרקוד ביום ראשון מ4 עד 10 [במקרה שאני אחליט להישאר בלהקה] או מ4 עד 8 [המקרה שאני עוזבת את הלהקה] בימי שלישי גם 4 שעות חמישי ושישי רפפרטואר מודרני :) אני כלכך שמחה ואני מתהתהתה להתחיל כבר ^^

דנית666

New member
לגבי הפוינט..

זה לא קשור לגיל וזה לא נחשב מאוחר זה תלוי בחוזק ויציבות הקרסול שלך.. המורה שלי בגיל 20 העלתה אותי, רקדתי שנים לפני זה אבל אף פעם לא על פוינט ואצלה ישר עליתי..

המ

המורה שלי והרכזת אמרו לי שזה קצת מאוחר מידי בשבילי להתחיל ובגלל שאין לי רקע אז זה יהיה עוד יותר קשה ויתעכב.. גם הן אמרו שאין לי מבנה גוף שמתאים לבלט אבל הן רוצות שאני אעשה את הבלט כחיזוק כאילו בשביל טכניקה.

דנית666

New member
אוקיי

לפי דעתי זה הבעיה אצל חלק מהמורות לבלט אם הם רואות שאין סיכוי שתהפכי לרקדנית מעולה בתחום חבל להם להשקיע בך בשיעורי פוינט... בעיקרון הם צודקות שקודם את צריכה לחזק את עצמך, אבל לאחר מכן יש אופציה אצל מורות אחרות שיעלו אותך לפוינט, המטרה היא להתקדם מאיפה שאת ובשבילך. בכל מקרה נכון לעכשיו תתאמני ותראי בהמשך כבר, בהצלחה : )

אני חושבת שהיא התכוונה../images/Emo54.gif

שבגלל שהתחלת ללמוד בלט מאוחר ולעלות לפוינט את תצטרכי ללמוד לפחות 3 שנים אז היא חושבת שזה סתם מאוחר , אבל היי אם את רוצה לעלות על פוינט תתמידי ותעבדי קשה על טכניקה ויום יבוא ואת תעלי על פוינט :)

למעלה