גם שלומי טוב!
1. מצטער על ה " " . 2. אחד הרעיונות של צנועה פוליטית זה לעשות הפגנות, משמרות מחאה ותרומה לקהילה, ואח"כ לקבל על זה קרדיט, כדי שביום הבחירות אנשים יפגינו למפלגה שלך כי הם ראו שתרמנו אוכל לנזקקים, ולכן מרצ טובה בכנסת. אני רק מעוניין לדעת למה לא הופענו בכתבה. האם התקשורת עויינת או שלא הודיעו לתקשורת. למרות שאת לא בדיוק זוכרת, אני חבר בתנועה, ומעוניין לדעת מה הולך כאן. אם הייתה פשלה או אי-פרסום בכוונת תחילה, ובטח עוינות תקשורתית, אין טעם להסתיר את זה מהחניכים, כי סודות תמיד בסוף מתגלים. 3.אם לא הייתי שואל בחוצפה, אני לא בטוח שהייתי מושך את תשומת לבך כמו שמשכתי, אז לא לקחתי סיכונים. 4. אני מניתי את עצמי. (לא לדובר, אלא לאחד ש"מתריע" על תקלות, כי, אחרי הכל, מישהו צריך לעשות את זה. ואני רק "מתקן" מקומות שבהם הרכזים כנראה לא עלו על הטעויות. כיוון שאני לא יודע על מה הם עלו ועל מה לא, אז עדיף ל"התריע" על כל דבר, גם אם זה מעצבן קצת את טלי לרנר.) 5. לא אשתוק ולא אשתוק! יש לי זכות דמוקרטית, בתנועה דמוקרטית, בחברה ומדינה דמוקרטית להביע את דעותיי בכל דרך שמתחשק לי בתנאי שאלה לא פוגעים בחוקי ובבטחון המדינה, ובטח שלא השתמשתי בגסויות המנוגדות לחוקי הפורום. 6. אנשים, הכוונה שלי היא לא לעצבן (טוב, אולי חוץ מאת טלי.), אתם לא חייבים להתיחס ל-כ-ל הודעה שלי, ובטח שאפשא להתעלם מהניסוח. 7. ביי.