ואיפה נוער מרצ...?

• פותח הנושא yyzz
  • פורסם בתאריך

yyzz

New member
ואיפה נוער מרצ...?

ואיפה נוער מרצ בכתבה על איסוף המזון הערב בערוץ 2? השאלה שלי היא האם היה כשל בתנועה בכך שהם לא ידעו על איסוף המזון, או שהם העדיפו להתעלם? אצפה לתגובה מאחד הש"ש או הרכזים.

tali_le

New member
אולי תסתום כבר?

יובל... אני מבטיחה לך שאם לא הייתי ש"ש כבר מזמן הייתי מעיפה לך כאפה רצינית... מה עובר עליך? "כשל בתנועה בכך שהם לא ידעו על האיסוף מזון?" "אצפה לתגובה מאחד הש"ש או הרכזים." יובל, כשתשלם לי משכורת ראוייה וכשבהגדרת התפקיד שלי יהיה כתוב שאני חייבת לך איזשהו דין וחשבון אז אולי תזכה לתשובה ממישהו על דברים כאלה... אני מציעה להירגע קצת ומהר... טלי שחשבה שביטלו את העבדות בנוער מרצ כבר מזמן

yyzz

New member
שלום טלי מה שלומך?

עצבנית קצת, לא? אני לא התכוונתי לשום דבר, רק רציתי לדעת אם הודיעו לערוץ 2 שגם אנחנו אוספים והוא העדיף להתעלם, או שמישהו "שכח" להודיע לתקשורת... בכל אופן, מקווה שנרגעת, למרות שבכל זאת לא נתת לי כאפה (ולא נשיכה...)

tali_le

New member
שלומי מצויין!

מישהו "שכח"? 1. "שכח"? אולי תפסיק לברבר... למה אתה לא עשית את זה? 2. מי מת ומינה אותך לבודק וממונה על הודעות לתקושרת (ועל כל דבר אחר שאתה מוצא חוצפה להתעצבן בעטיו)? אם אתה מנסה לשאול אז יש דרך נחמדה לעשות את זה ואם לא אז עדיף שתשתוק... טלי

yyzz

New member
גם שלומי טוב!

1. מצטער על ה " " . 2. אחד הרעיונות של צנועה פוליטית זה לעשות הפגנות, משמרות מחאה ותרומה לקהילה, ואח"כ לקבל על זה קרדיט, כדי שביום הבחירות אנשים יפגינו למפלגה שלך כי הם ראו שתרמנו אוכל לנזקקים, ולכן מרצ טובה בכנסת. אני רק מעוניין לדעת למה לא הופענו בכתבה. האם התקשורת עויינת או שלא הודיעו לתקשורת. למרות שאת לא בדיוק זוכרת, אני חבר בתנועה, ומעוניין לדעת מה הולך כאן. אם הייתה פשלה או אי-פרסום בכוונת תחילה, ובטח עוינות תקשורתית, אין טעם להסתיר את זה מהחניכים, כי סודות תמיד בסוף מתגלים. 3.אם לא הייתי שואל בחוצפה, אני לא בטוח שהייתי מושך את תשומת לבך כמו שמשכתי, אז לא לקחתי סיכונים. 4. אני מניתי את עצמי. (לא לדובר, אלא לאחד ש"מתריע" על תקלות, כי, אחרי הכל, מישהו צריך לעשות את זה. ואני רק "מתקן" מקומות שבהם הרכזים כנראה לא עלו על הטעויות. כיוון שאני לא יודע על מה הם עלו ועל מה לא, אז עדיף ל"התריע" על כל דבר, גם אם זה מעצבן קצת את טלי לרנר.) 5. לא אשתוק ולא אשתוק! יש לי זכות דמוקרטית, בתנועה דמוקרטית, בחברה ומדינה דמוקרטית להביע את דעותיי בכל דרך שמתחשק לי בתנאי שאלה לא פוגעים בחוקי ובבטחון המדינה, ובטח שלא השתמשתי בגסויות המנוגדות לחוקי הפורום. 6. אנשים, הכוונה שלי היא לא לעצבן (טוב, אולי חוץ מאת טלי.), אתם לא חייבים להתיחס ל-כ-ל הודעה שלי, ובטח שאפשא להתעלם מהניסוח. 7. ביי.

kennycandoit

New member
טלי את מתרגזת מהר מדי

זאת בסך הכל הייתה שאלה רלוונטית וניסוח מחורבן. בסה"כ אני התעצבנתי מהכתבה והוצאתי את זה על הדפוס. מבקש סליחה. יובל מרחובות.

למעלה