ואיי זה גרוע !

ואיי זה גרוע !

אנלא מאמינהה בזהה... תביין\י מתישהוו אהבה גם נגמרת ! אז תאהב\י אחד\ת באמת וזהו אני יש לי חברההה יוצאת עם ערבי כבר שנה וחצי ובאמת היא טוענתת שאין דבר שעושה אותה יותר מאושרת מזה ! וזה מאוסס וזה מגעילל כי אני ממשש ראיתי איך בהתחלה הוא קנה אותה עם מתנותת ועם המשחק הזה שהוא ילד טוב ושכביכול "החילים שלנו מתנהגים אליהם רע" ושהוא עלאקק בנאדם ולא חייה ! והיוםם הוא נהייה אבא שלה אומר לה מתי ללכת מתי לחזור מתיחחס אליה כמו זבלל סוחט אותה בזה שהוא ממציא לה כל יום חוב חדש והיא מרוב אהבה אליוו מגרדת מכל מקום אפשרי ! והיום הוא פשוט מסיט אותה נגד החילים מקללת אותם על אות זה שהם התנהגו מגעיל לחבר שלה! בחייאת ראבקקקק הם שומרים לך על המדינה מטומטמת זה לא הגיוני ! זה אהבה שגורמת רק סבל ! זה לא אפשריי בכלל ! מה עד כמה בנאדם יכול להיות עיוור!?!?! אני היום טוענתת שהוא כישף אותה! היא הייתה בנאדם חזזקק עמיד לא אכפת לה מכלום שום בנאדם לא אצליח לפגוע לה ברגש! והוא עשה את זה היום היא מתחחנת אליו שלא יעזוב אותה מאיימת להתאבד! זה לא הולךך ביחד ערבי ויהודי ! פאק אני בשוק איך אנשיםם מסווונורים ונשארים במקום שעושה להם רע ! ערבי זה ערביי ! ולא משנהה כמה טוב הואא הוא יהיה איתךך ! ניסתי פעם להביןן אותםם וזה פשוט לא הולך לי הם עדין בראש שהחמאס זה מה שטובב גם אם תוחכי אחרת ! סוריי לא חושבת שיש אפשרותת לזה !!! ולא בגלל שאני בנאדם מאמיןן בגלל שזה טעות!! וזה עובדהה שהיוםם יש אנשיםם שהולכים ומוציאים נשים יהודיות מהכפרים של הערבים ! כייי פיתאוםם לא טוב להםם עם מי שהם התחתנוו ! מקווה שתבינ\י

ונוס2007

New member
בנות מהכפרים-תראי את הקישור שהשארתי../images/Emo3.gif

אני מקווה שאת לא מתכוונת לאירגון הזה... (תחת הכותרת למעלה-לסיכומו של עניין)

../images/Emo142.gifואו נטילוש מה השנאה שאת רוחשת לערבים!!

מה קרה!!!! את רוצה להגיד לי שהבחורים היהודים לא מתעללים בבחורות שלהם!!!(היהודיות) אז לא היינו קוראים או שומעים על מכות רצח או על הריגות...אני לא איתך בנקודה הזו...זה שייך לאופי של בן האדם עצמו ולא לעידה או דת ויש הרבה סיפורים מגעילים במגזר היהודי ואני לא פוסלת שיש גם במגזר הערבי.....שיהיה לכולנו יום מרוענן.....

ליפני שאת מפריזה בשיבחם

של שכנינו הערבים כנסי לקישורhttp://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yardeni15 ותגידי לי מה עדיף חבר ערבי, או תבר יהודי שאין לי מילים לתאר עד כמה הוא דוחה ומה צריך לעשות לו לדעתי, עשה לחברתו היהודית בת החמש עשרה. ואם אחרי שתקיאי את קיבתך מהסיפורים האלו תעמדי בדעתיך על שכנינו, תחזרי...

TAINTED SAINT

New member
לנטלושי היחידה ../images/Emo5.gif

בוקר טוב. לפי שמך ורמת העברית הנמוכה שלך אני מסיק כי הינך עולה מחבר העמים,לכן אני עוד יותר מזועזע מהשנאה והגזענות שכתיבתך מבטאת.לפי דף העולם שלך את בת 16 ולכן אפנה אלייך כאל אדם בוגר ולא כאל ילדה. תאמרי לי בטובך,הסבירי לי בהגיון,איך את יכולה להיות כה סטיגמטיסטית ומלאת שנאה בגיל כה צעיר ? ! הסטיגמות שלך העלו בי מספר תהיות.... נכון שזה נורא "כיף" כשיש מיעוט אחר לשנוא וכך לשכוח את כל הביטויים החולניים ששמעת כלפי הקבוצה האתנית שלך כאן בארץ ? ! את יודעת,הביטויים הרגילים כמו "כל הרוסיות זונות"-"עולה חדשה מברית המוצצות"-"מאפיונרים רוסים"-אלכוהוליסטים רוסים" ועוד כמה וכמה ביטויים מחליאים וסטיגמטיים שהפכו לצערי למקובלים למדי בחוגים דתיים\גזעניים כאן בארץ בעשור האחרון... איך את נהנית לשמוע "כל הרוסים שבאו לא יהודים וצריך לזרוק אותם בחזרה לרוסיה !" ? הפגנת כאן תערובת של ססמאות גזעניות זולות נגד הערבים בישראל,הבאתי לך לדוגמה כמה ביטויים מקבילים המשמשים אצל חלק מהאוכלוסיה בארץ לבטא את שהם חשים כלפי העולים מחבר העמים. ובשום פנים ואופן אין הדברים הכתובים כאן משקפים אותי ואת דעותי ! אני מתנגד לגזענות מכל סוג שהוא ! כתבת "זה לא הולך ביחד ערבי ויהודי !",משום מה אני חולק עלייך,מה לעשות וגדלתי כאן,אני מכיר את החברה הערבית "טיפה" יותר ממך,ואני תוהה איך את אישית היית חשה לו התחלת לצאת עם בחור ישראלי\יהודי והיית שומעת את אביו אומר לו-"אני לא מוכן שתסתובב עם זונה רוסיה גויה-אתה יודע שיהודים ורוסיות זה לא הולך ביחד !"
יש לי עצה קטנה בשבילך,כפי שאת לא אוהבת שאחרים מדברים בהכללות ובביטויים גזעניים כלפי הקבוצה האתנית שלך,אל תתבטאי כך כלפי קבוצות אחרות.... המשך יום יפה
TAINTED SAINT

למעלה