ואייייי תודה רבה לכולכם שבפורום הזה

reutsu

New member
ואייייי תודה רבה לכולכם שבפורום הזה

מבינים אחד את השני מקשיבים ומייעצים!!!! אבל...לי קשה ממש בחיים!!! אני מאוד מודה לכם על היחס שיש בפורום הזה!!! מחר יש לי פגישה עם יועצת בבית ספר. כל יום ריאשון יש לי...ואני לא מדברת איתצה על דברים כאלה אני מדברת איתה על דברים 6אחרים,ואני מפחדת לדבר איתה על זה!!! ובקשר לפיגום בפה אז אני ממש מפחדת. גם בקרוב אני הולכת לרופא שיניים ואוליי זה יסתדר למרות שאני לא בטוחה!! ודווקא היה לי יומן שכתבתי בו לפני שנתיים בערך במשך חודשיים ואז הפסקתי ליכתוב בו....כי לא היה לי זמן וכו... מאז שאימא שלי מתה ,הישתניתי מאוד בלימודים בדיבור וכו... אבל מה שאני זוכרת ממה שהיא אמרה לי ברגעיה האחרונים זה: "רעותי,קטנה שלי תישמרי על אבא ועל אחים שלך" ולא הבנתי למה היא אמרה לי את זה?!?! כי הייתי קטנה בת 6 וחשבתי שהיא תחיה ולא תמות. ואני אמרתי לה "אימא נכון את אוהבת אותי ולא תמותי חס וחלילה" והיא אמרה לי "אני אלחם למענך ולמען המשפחה שלנו,ואת תיראי שיהיה לך יום הולדת אני יביא לך תברבי שרצית"...ואז חיבקתי אותה ונישקתי אותה. ואז אחרי שבועיים היא ניפטרה...זו היתה הפעם האחרונה שדיברתי איתה. ואז הייתי אצל סבתא שלי כי היה אז "חג פסח" ואני יצאתי מהמיקלחת בשעה 6 ככה ואז אמרתי לאבא שלי, "אבא מה שלום אימא?" הוא אמר לי "רעותי,אין אימא"....אמרתי לו "מה,למה,איפה היא?" הוא אמר ש"היא ניפטרה לפני שעתיים" ואז משעה 6 עד 12 לא חזרתי לבית של סבתא שלי והיתחבאתי בנדנדה שמאחורי הבית ובכיתי,צרחתי,צעקתי,מה לא עשיתי...!!! זה היה אד הרגעים הכי נוראים בחיים שלי!!! אני לא אשכח תרגע הזה...!!! ואני רוצה מאוד להודות לכם...אבל אני מפחדת לדבר על זה עם מישו!!! מה לעשות,מה??!!??!!???!?

רעות חמודה

אני חושבת שאת צריכה להתחיל לדבר עם היועצת. ברגע שתהיי מסוגלת לדבר על מה שמציק לך תתחיל ההחלמה. שולחת לך עוד חיבוק.

מה לעשות? לעשות!

רעות יקרה, אני שמחה מאוד לשמוע שאת נפגשת מחר עם היועצת. באשר לשאלה מה לעשות, אני מציעה פשוט לספר לה את מה שסיפרת לנו כאן. אם קשה לך - תדפיסי את שרשור השיחות כאן, ותראי לה. לבכות ולהוציא קיטור זה טוב, וזה חשוב לנפש, וטוב שאת יכולה לעשות את זה כאן. אבל זה לא מספיק אם את רוצה לעזור לעצמך באמת, את מבינה? בגלל שאין לך אמא, את צריכה לחשוב קצת כמו 'אמא של עצמך'. נסי לחשוב מה אמא הייתה מציעה לך לעשות עכשיו. אני בטוחה שאמא הייתה רוצה שתעשי משהו כדי לדאוג לעצמך ולשפר את המצב. תספרי לנו מחר איך הייתה הפגישה עם היועצת? שיהיה לך שבוע נפלא
סקאלי

לרעות

האם קיבלת את המסר האישי ששלחתי לך? שמחה לשמוע שאת נפגשת עם היועצת מחר, נסי לשוחח איתה על רגשותייך ככל שתוכלי, אל תפחדי, הרי היועצת היא אדם מקצועי שיש בידיה הכלים לעזור לך. מצטרפת להצעתה של סקאלי בנוגע להדפסת השרשור, כך שאם תתקשי להיפתח בפניה ולדבר, תוכלי להראות לה את הדברים שכתבת. זו הזדמנות עבורך לקבל עזרה מקצועית - נצלי אותה. חזרי אלינו לאחר הפגישה ושתפי - אם בא לך. בהצלחה ושיהיה לך שבוע טוב.

tdr1

New member
הי רעות

אני שמחה שאת ממשיכה לכתוב בפורום. איך היתה הפגישה עם היועצת? גם אני זוכרת לפרטי פרטים את הלילה שבו סיפרו לי שאמא נפטרה. זה רגע שכאילו נלקח מתוך סרט אימה... אני לא זוכרת שדיברתי עם איש מקצוע על זה, או עם חברות, ואפילו לא ממש עם המשפחה. הייתי כותבת המון: מכתבים, שירים, ומדברת איתה בלי שאף אחד ישמע. אבל זה לא הפתרון הכי טוב כי זה אוכל אותך מבפנים העצב הזה... הלוואי שיכולתי להיות פתוחה ולדבר על הכל, כמו שאני יכולה עכשיו. כיום אני לא מתביישת להראות חולשה מהסיבה שאנשים באמת מקשיבים ומייעצים ותומכים! אם את לא מצליחה לדבר עם אף אחד, תכתבי מכתב כמו שכתבת לנו, ותתני למי שאת חושבת שהכי יבין. לדעתי יש פה שני היבטים: קודם כל את צריכה לפרוק את העצב והתסכול, כדי להרגיש טוב יותר. זה למשל מה שאת עושה בפורום הזה. היבט שני - תחשבי מה ביכולתך לעשות כדי שהחיים שלך יהיו טובים יותר? איך את יכולה להתחיל להשקיע מחדש בחיים שלך: אם זה הלימודים, או חוג שיעשה לך כיף, או הקשר עם החברות והמשפחה. מה יחזיר אותך למסלול ויעשה לך טוב? את תרגישי טוב יותר אם תשקיעי למען עצמך.

Storm131

New member
רעות החמודה

אני שמחה לשמוע שאת הולכת לרופא שיניים בקשר לבעיה,יש היום הרבה פתרונות.בקשר ליועצת,אולי תכתבי לה מה שאת מרגישה,אם את רוצה אשמח לעזור ולדבר איתה בעצמי אם תשאירי לי טלפון או כתובת.את יכולה להעביר לי במסר אישי.מצטערת כל כך לשמוע על מה שעבר עלייך,טוב שהתחלת להשתחרר ולספר.בי מתוקה ותמשיכי לעדכן.

למעלה